Aspirante optimiste (750)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

miki esti o scumpa

merci mult pt incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor eu nu am somn deloc....

pana acum am facut curatenie si treaba prin casa apoi am facut sport pe bicicleta si acum merg la un dus

fetelor merci mult pt incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

neata fetelor,
va invit la cafea sau ceai dupa preferinte.
apoi am intrat sa va spun rezultatul....sunt II liniute
Sunt happy dar si plina de emotii sa nu se intample ca data trecuta.
Va pup pe toate si cu speranta si incredere reusim toate.
Sper sa nu fiu judecata ca nici acum cu 2 liniute la purtator nu sunt multumita, dar asa se face ca apar atatea temeri.
Acum il astept pe sot sa ii dau vestea si mai tz sun doctorul.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

felicitari miha!!!!sa ai o sarcina cat mai frumoasa si usoara!!!

in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata ,

vin si eu cu ceva noutati , am fost aseara la doctor , mi-a iesit si rezultatul la papanicolau, clasa 2 , m-a trecut pe un tratament cu cervucid ovule, flamexin si azitrox pana miercuri inclusiv, si miercuri dimineata sunt programata la hsg,voi fi in z 10,am niste emotii..sper sa nu fie f dureros si sa fiu ok.

in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Miha... e prima veste buna din 2012! Felicitari !Lasa la o parte temerile , ai incredere in tine si in Dumnezeu si vei avea cel mai frumos bebe!

Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Felicitari, Miha!!!
Lasa stresul ca nu-i bun si bucurati-va de veste !!

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Morning, girls!

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

buna dimineata ,

vin si eu cu ceva noutati , am fost aseara la doctor , mi-a iesit si rezultatul la papanicolau, clasa 2 , m-a trecut pe un tratament cu cervucid ovule, flamexin si azitrox pana miercuri inclusiv, si miercuri dimineata sunt programata la hsg,voi fi in z 10,am niste emotii..sper sa nu fie f dureros si sa fiu ok.

Tratamentul e pentru ce?
tinem pumnii pentru miercuri, foarte bine ca o faci. Daca doare, inseamna ca ai "obstacole" pe trompe si le elimina substanta...dar doare pt scurta vreme, ca nu stai decat vreo 10 minute la interventie. Bafta, sa ajungi sa intaresti statistica de gravidute ramase dupa HSG!

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Nu am intrat ieri ca am avut multa treaba.
Lore, succes!
Miha, felicitari! sarcina usoara si bebe sanatos.
Eu am niste dureri ca de cm, sper sa nu imi vina mai devreme, macar sa astepte luni.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

valicuta , ane-marie, bob multumesc frumos, am sa ma relaxez cat pot, am vb si cu doctorul si mi-a spus sa iau 1 utrogestan 200mg pe seara , femibion 1 si nospa cand ma doare burta si ne vedem pe 2 februarie.
valicuta bafta miercuri la doctor.
Nu mai stiu care dintre voi aveti anticorpi antispermatici si tiroidita Hasimoto si v-au spus doctorii care nu se poate ramane fara IA sau fiv, deci se poate, acum cu incredere in Dumnezeu si cu mai multe cunostinte sper sa pot spune ca se poate avea bebic sanatos si la termen.
va pup pe toate

Mergi la inceput