Aspirante optimiste (750)
Raspunsuri - Pagina 17
gina85 spune:
Buna fetelor!!!
Ca sa vedeti cat isi bat joc de mine simptomele astea false,mai lipsea starea de voma care la urma s-a finalizat in sensul ca am gustat un pic de ciocolata calda la munca si am varsat-o......Daca eram si eu pe la 14 po poate dar sunt abia la 5 po....
De ce ma fac sa sper cand eu stiu ca e prea devreme pt simptomul asta
camcris spune:
buna fetele, vin si eu cu rezultatu de la histeriscopie
dupa mai multe asteptari, am intrat in sala a venit si dr. intarziat Albu, mi-a facut injectie cu xilina in col si a inceput procedura, mi-a rezecat polipul care era de 1cm si mi sa spus ca actiona precum un sterilet, a mai gasit pe acolo o mucoasa foarte abundenta pe care cred ca a curata-to asa am vazut eu pe monitor, m-a durut atunci cand a indepartat polipul si ce a mai curatat el pe acolo ca a mai fost nevoie de supliment de xilina de vreo 2 ori, in rest sunt bine, am plecat pe picioarele mele, am stat in rezerva in jur de 1 ora apoi am luat un taxi pana acasa, apoi durei usoare de burta si putin balonata
acum m-a pus pe antibiotic si niste pastile care scrie pe prospect ca sunt recomandate pentru menopauza
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
crismac spune:
Maaaaaaaamaaaaaaa ! Cat ati scris !
Alex
Fetele care mai aveti deja un copil si nu reusiti a doua oara
Am uitat sa va spun ce a zis dr. " aratati bine , aveti un uter usor fibromatos , ovarele usor polichistice dar e bine " OARE???
Ginapoate este un semn !
Camcris- insanatosire grabnica
pentru restul
www.gradinacris.blogspot.com
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor ce scumpe sunteti chiar m-ati amuzat bobule pai voiam sa vad dimensiunea foliculilor ca ma gandeam ca degeaba ovulez daca nu sunt de calitate, adica maricei nu stiu ce sa mai cred, vad marti ce zice si asta in legatura cu jobul, am mari emotii ma asteptam sa ma sune si nu prea... chiar imi e teama...de ce, nu stiu va dati seama ce sansa imi e frica sa sper ca o sa ajung sa lucrez cu cei mai buni dr de aici si mai e si domeniul asta, al fertilitatii brrrrrrrr deja tremur toata |
Lasa emotiile deoparte si mergi si fai praf, arata-le cine esti, o persoana hotarata, dornica sa munceasca in acest domeniu, o persoana care vrea sa se faca auzita prin munca ei, bafta multa.
PS sunt sigura ca vei fi angajata.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi
lorena_86 spune:
camcris asta era motivul
deci acum nimic nu te mai impiedica sa ramai
presimt ca imediat o sa vii cu doua liniutze
te pupic
miky82 spune:
citat din mesajul lui camcris buna fetele, vin si eu cu rezultatu de la histeriscopie dupa mai multe asteptari, am intrat in sala a venit si dr. intarziat Albu, mi-a facut injectie cu xilina in col si a inceput procedura, mi-a rezecat polipul care era de 1cm si mi sa spus ca actiona precum un sterilet, a mai gasit pe acolo o mucoasa foarte abundenta pe care cred ca a curata-to asa am vazut eu pe monitor, m-a durut atunci cand a indepartat polipul si ce a mai curatat el pe acolo ca a mai fost nevoie de supliment de xilina de vreo 2 ori, in rest sunt bine, am plecat pe picioarele mele, am stat in rezerva in jur de 1 ora apoi am luat un taxi pana acasa, apoi durei usoare de burta si putin balonata acum m-a pus pe antibiotic si niste pastile care scrie pe prospect ca sunt recomandate pentru menopauza www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Multa sanatate, acum cred ca nu mai este nici o problema.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi
miha_23 spune:
Buna fetelor,
Eu scriu doar seara si nu reusesc sa vb cu voi in timp real. Multumesc pt incurajari si o sa revin cu un raspuns clar maine.
Me alex cred ca o sa lamuresti multe lucruri cu analizele respective.
Ajung la concluzia ca azi de duci la medic iti spune ca esti bine si maine iti este rau. Eu te admir Mealex ca esti asa puternica si nu te-ai lasat doar pe vb medicilor si mereu cauti raspunsuri.
Gina cred ca suntem in stare sa ne inducem starile de atata dorinta sau poate tu reactionezi altfel, Domane ajuta sa fie cu ochisori.
Lorena bafta luni!
Va pup pe toate
Bob_Pixel spune:
citat din mesajul lui miha_23 Buna fetelor, Eu scriu doar seara si nu reusesc sa vb cu voi in timp real. Multumesc pt incurajari si o sa revin cu un raspuns clar maine. |
Mie mi-e clar. Cauta-ti aparatul foto de acum ca sigur vei avea ce poza maine !
Wishing for rainbow baby dust !
miha_23 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bob_Pixel
Mie mi-e clar. Cauta-ti aparatul foto de acum ca sigur vei avea ce poza maine ! Wishing for rainbow baby dust ! |
ce scumpik esti bobule, rad singura in fata calculatorului. Tot singura fac si maine dimineata testul ca pe sot il tin astia la munca dar a zis cand vine sigur sarbatorim.