Aspirante optimiste (750)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Buna fetelor!!!

Ca sa vedeti cat isi bat joc de mine simptomele astea false,mai lipsea starea de voma care la urma s-a finalizat in sensul ca am gustat un pic de ciocolata calda la munca si am varsat-o......Daca eram si eu pe la 14 po poate dar sunt abia la 5 po....
De ce ma fac sa sper cand eu stiu ca e prea devreme pt simptomul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

buna fetele, vin si eu cu rezultatu de la histeriscopie
dupa mai multe asteptari, am intrat in sala a venit si dr. intarziat Albu, mi-a facut injectie cu xilina in col si a inceput procedura, mi-a rezecat polipul care era de 1cm si mi sa spus ca actiona precum un sterilet, a mai gasit pe acolo o mucoasa foarte abundenta pe care cred ca a curata-to asa am vazut eu pe monitor, m-a durut atunci cand a indepartat polipul si ce a mai curatat el pe acolo ca a mai fost nevoie de supliment de xilina de vreo 2 ori, in rest sunt bine, am plecat pe picioarele mele, am stat in rezerva in jur de 1 ora apoi am luat un taxi pana acasa, apoi durei usoare de burta si putin balonata
acum m-a pus pe antibiotic si niste pastile care scrie pe prospect ca sunt recomandate pentru menopauza

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Maaaaaaaamaaaaaaa ! Cat ati scris !
Alex
Fetele care mai aveti deja un copil si nu reusiti a doua oara
Am uitat sa va spun ce a zis dr. " aratati bine , aveti un uter usor fibromatos , ovarele usor polichistice dar e bine " OARE???
Ginapoate este un semn !
Camcris- insanatosire grabnica
pentru restul

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetelor ce scumpe sunteti
chiar m-ati amuzat

bobule pai voiam sa vad dimensiunea foliculilor ca ma gandeam ca degeaba ovulez daca nu sunt de calitate, adica maricei
nu stiu ce sa mai cred, vad marti ce zice si asta

in legatura cu jobul, am mari emotii
ma asteptam sa ma sune si nu prea...
chiar imi e teama...de ce, nu stiu

va dati seama ce sansa

imi e frica sa sper ca o sa ajung sa lucrez cu cei mai buni dr de aici
si mai e si domeniul asta, al fertilitatii

brrrrrrrr deja tremur toata

Lasa emotiile deoparte si mergi si fai praf, arata-le cine esti, o persoana hotarata, dornica sa munceasca in acest domeniu, o persoana care vrea sa se faca auzita prin munca ei, bafta multa.
PS sunt sigura ca vei fi angajata.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

camcris asta era motivul

deci acum nimic nu te mai impiedica sa ramai

presimt ca imediat o sa vii cu doua liniutze

te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

buna fetele, vin si eu cu rezultatu de la histeriscopie
dupa mai multe asteptari, am intrat in sala a venit si dr. intarziat Albu, mi-a facut injectie cu xilina in col si a inceput procedura, mi-a rezecat polipul care era de 1cm si mi sa spus ca actiona precum un sterilet, a mai gasit pe acolo o mucoasa foarte abundenta pe care cred ca a curata-to asa am vazut eu pe monitor, m-a durut atunci cand a indepartat polipul si ce a mai curatat el pe acolo ca a mai fost nevoie de supliment de xilina de vreo 2 ori, in rest sunt bine, am plecat pe picioarele mele, am stat in rezerva in jur de 1 ora apoi am luat un taxi pana acasa, apoi durei usoare de burta si putin balonata
acum m-a pus pe antibiotic si niste pastile care scrie pe prospect ca sunt recomandate pentru menopauza

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Multa sanatate, acum cred ca nu mai este nici o problema.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Buna fetelor,
Eu scriu doar seara si nu reusesc sa vb cu voi in timp real. Multumesc pt incurajari si o sa revin cu un raspuns clar maine.
Me alex cred ca o sa lamuresti multe lucruri cu analizele respective.
Ajung la concluzia ca azi de duci la medic iti spune ca esti bine si maine iti este rau. Eu te admir Mealex ca esti asa puternica si nu te-ai lasat doar pe vb medicilor si mereu cauti raspunsuri.
Gina cred ca suntem in stare sa ne inducem starile de atata dorinta sau poate tu reactionezi altfel, Domane ajuta sa fie cu ochisori.
Lorena bafta luni!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha_23

Buna fetelor,
Eu scriu doar seara si nu reusesc sa vb cu voi in timp real. Multumesc pt incurajari si o sa revin cu un raspuns clar maine.

Mie mi-e clar. Cauta-ti aparatul foto de acum ca sigur vei avea ce poza maine !

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

camcris dar la eco nu s-a vazut niciodata?
chiar nimic in neregula?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Citat:
citat din mesajul lui miha_23

Buna fetelor,

Mie mi-e clar. Cauta-ti aparatul foto de acum ca sigur vei avea ce poza maine !

Wishing for rainbow baby dust !

ce scumpik esti bobule, rad singura in fata calculatorului. Tot singura fac si maine dimineata testul ca pe sot il tin astia la munca dar a zis cand vine sigur sarbatorim.

Mergi la inceput