Aspirante optimiste (750)
Raspunsuri - Pagina 16
lorena_86 spune:
buna fetelor
azi testul de ovulatie e negativ, deci inca mai sunt sanse sa nu ovulez pana nu merg la control
sunt z 11
si o veste buna...m-au chemat la interviu la postul ala de care va ziceam
il am luni la 3
alex asa tare m-ai descurajat
daca si cu clexane tot a incetat in evolutie...atunci ce sperante sa mai am eu
parca imi e si frica sa mai raman
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor azi testul de ovulatie e negativ, deci inca mai sunt sanse sa nu ovulez pana nu merg la control sunt z 11 si o veste buna...m-au chemat la interviu la postul ala de care va ziceam il am luni la 3 alex asa tare m-ai descurajat daca si cu clexane tot a incetat in evolutie...atunci ce sperante sa mai am eu parca imi e si frica sa mai raman |
1. pai ce conteaza daca ovulezi azi sau luni? Important e sa prestati, ecograful vede oricum daca ai ovulat sau daca urmeaza sa.
2. iti tin pumnii, era logic sa te cheme la ce teza ai avut. Asta inseamna ca postul e pe bune si nu e scos asa, de florile marului si ei sa aibe deja o pila pe post.
3. haideti sa nu ne raportam niciuna la situatia lui Alex, ca nu aducem nimic bun astfel nici pentru noi nici pentru ea. Daca Alex e cu picioarele pe pamant si hotarata sa lupte oricat e nevoie pentru bb, noi suntem obligate sa avem aceeasi atitudine fata de noi si fata de ea ! Nu se da nimeni batut aici, toata lumea e cu sabia scoasa, da?!!!!
Wishing for rainbow baby dust !
MeAlex spune:
Lore, chiar nu cred ca are legatura cu tromobofilia...Asa ca nu trebuie sa iti fie frica!
Bob, ai mare dreptate! Daca eu merg inainte, dupa 3 sarcini pierdute, trebuie sa mergeti si voi!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Sabie scoasa, zici? |
vaii, de ce oare m-a razbit un gand pervers? E vina ta!!!!!!!!
Wishing for rainbow baby dust !
IPopica spune:
Nope, e strict vina ta. Si daca primesc plangeri cand ajung acasa, tot pe tine o sa te tin responsabila.
Alex, cand te-apuci iar de nebunii? Sa stiu daca te provoc la intrecere. Cam o luna - doua, asa?
MeAlex spune:
Nu stiu, teoretic dupa prima menstruatie normala. Practic dupa ce fac niste analize, nu stiu exact cate si care...
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
lorena_86 spune:
fetelor ce scumpe sunteti
chiar m-ati amuzat
bobule pai voiam sa vad dimensiunea foliculilor ca ma gandeam ca degeaba ovulez daca nu sunt de calitate, adica maricei
nu stiu ce sa mai cred, vad marti ce zice si asta
in legatura cu jobul, am mari emotii
ma asteptam sa ma sune si nu prea...
chiar imi e teama...de ce, nu stiu
va dati seama ce sansa
imi e frica sa sper ca o sa ajung sa lucrez cu cei mai buni dr de aici
si mai e si domeniul asta, al fertilitatii
brrrrrrrr deja tremur toata
MeAlex spune:
Lore, nu ti-am zis eu ca sunt sanse! Iti zic iar: ai sanse maaari! Bafta, tin pumnii!
pentru sanatos!