Aspirante optimiste (750)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya85

of, MeAlex erai cu 2 zile inaintea mea...
mi se pare mie sau se pierd f multe sarcini in ultima perioada, in generatia noastra? oare asa era si pe vremea parintilor nostri??? sau e de vina forumul pt ca avem acces la prea multe informatii??

mami de (25.07.2010)

Deci la spital vb medicii intre ei, ca asa multe sarcini pierdute nu au avut niciodata...ca e ca la razboi zilnic,ca e incredibil ce se intampla...ca de la zi la zi mai multe...

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Anca, trebuia sa imi faca chiuretaj. Nu stiu cum se face ex. anatomopatologic posibil sa recolteze si, si. Vreau sa ii cer sa preleveze tesut sa duc pentru analiza genetica (cariotip).
SS-Tzuky, pai nu zisei sa nu imi spuneti ca sigur va fi bine? Nu e genul meu, sunt realista: ca sa fie bine trebuie sa mai fac analize sa mai exclud alte cauze...si chiar si atunci, pot aparea chestii inexplicabile.
Mya, SS-Tzuky, cred ca se pierdeau si inainte dar nu se afla, nu se facea betaHCG, nu se descopereau avorturile menstruale, dar si poluarea, chimicalele dauneaza...sunt chimicale in unele alimente care intra in ADN-ul nostru si il modifica...asta e o chestie groaznica si efectele se leaga de descendenti. Cred ca nici nu s-au facut destule studii sa se cunoasca toate riscurile.

De acord cu Bob despre SureCheck, nu face linii de uscare, nu da fals pozitiv.

Mrenescu, Miky, !

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

aa, Alex, pe mine nu ma pupi... si eu care de dimi am dat drumul la niste emememsuri sa se rostogoleasca spre tine. Ia deschide usa, vezi daca au ajuns

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Daca iti face chiuretaj iti ia tesut si si ,eu zic sa faci astea desi o sa te coste ceva pentru ca asa ma gandesc ca o sa lamuresti multe lucruri si o sa sti pe unde sa o apuci

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Hai ma Bobule, te pupasem deja, n-ai simtit? Nu vreau bre ememememes, cum ai zis tu!
Anca, am sunat acum si am zis ca vreau cariotipul produsului de conceptie, se va recolta la spital siapoi duc la GeneticLab, costa 400 lei si poate descoperi 5 mutatii genetice (trisomii, etc)...Nu e mult, important e sa aflam ceva.

Am rectificat, analiza e 400 lei!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Doamne ajuta sa descoperiti cauza.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui gina85

'Neata fetelor,eu ma pregatesc sa merg la munca dar nu inainte de a va dori o zi frumoasa iar tie mrenescu iti tin pumnii in continuare

Si eu tie, gina. Sper sa vedem dublu in curand, amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Asta e rezolvabila numaidecat. Puneti mana pe paharelele alea de vin si vedeti si stelute, nu doar dublu

Tin pumnii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Alex,

Denny, sper ca ai la cine sa mergi in Germania ca sa te sustina in primele luni. Fetele sunt foarte optimiste cand spun ca poti sa inveti o limba straina in cateva luni. Parerea mea e ca iti trebuie cel putin un an dar probabil ca poti sa faci joburi unde nu iti cer sa vorbesti foarte mult intre timp.

Eu nu am nimic special. Sunt in ziua 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

Asta e rezolvabila numaidecat. Puneti mana pe paharelele alea de vin si vedeti si stelute, nu doar dublu

Tin pumnii !

Sau as putea sa nu port ochelari noaptea, cand conduc. Efectul e garantat. Pup Bobul optimist si vesel

Cat mai curand

Mergi la inceput