Aspirante optimiste (750)
Raspunsuri - Pagina 14
mya85 spune:
of, MeAlex erai cu 2 zile inaintea mea...
mi se pare mie sau se pierd f multe sarcini in ultima perioada, in generatia noastra? oare asa era si pe vremea parintilor nostri??? sau e de vina forumul pt ca avem acces la prea multe informatii??
mami de (25.07.2010)
SS-Tzuky spune:
Buna dimineata, fetelor!
MeAlex, puiule, nu ma asteptam la asemenea veste... Dar sunt sigura ca data vitoare o sa fie bine
Mya, nu stiu ce sa spun daca se pierd in zilele noastre mai multe sarcini...cred ca e accesul la informatie - asa cum am senzatia ca sunt mai multe catastrofe naturale, doar fiindca acum sunt mediatizate. Pe de o parte, femeile inainte nu mincau atita chimicale odata cu alimentele, aerul era mai curat etc. Dar nici nu aveau acces la tratamentele/medicamentele de acum, iar daca pierdeau vreo sarcina mica, habar n-aveau ca ar fi fost gravide (cred ca testele de sarcina au aparut undeva prin anii 70).
Deny, fetele au dreptate, daca nu ai pe cineva care sa te tina in Germania, nu te arunca...scuze ca postul meu anterior a fost cam frivol.
In primele trei luni de sedere ca si cetatean strain, nu ai dreptul la viza de munca (Arbeitserlaubnis), si deci ar fi aproape imposibil sa stai fara sa ai un suport, cel putin in aceste trei luni de inceput. Eu am avut unde sa stau, din fericire - de fapt el m-a chemat aici.
Partea cu invatatul de la televizor o sustin sus si tare. Daca vii si NU iti faci un "club romanesc" pe aici, vei fi obligata sa auzi si sa vorbesti germana si atunci se prinde de la sine.
Pe de alta parte, Germania e plina de Auslanderi (straini), mare parte traiesc in comunitati in care se vorbeste limba materna si habar n-au de germana. Am intilnit si care era de 20 de ani aici si nu vorbea germana. (Dar sincer nu inteleg de ce a venit.)
Sunt sigura ca daca te hotarasti, o sa si reusesti. Tre sa fii oleaca tare si sa te sustina cineva la inceput. Noi romancele, suntem educate si inteligente, nu se pune problema. Oricum te-ai hotari, iti tin pumnii.
O zi frumoasa !
24+ cu Stefan Doamne ajuta!
Bob_Pixel spune:
Morning, girls!
Citat: |
citat din mesajul lui miha_23 SURE CHECK |
Atunci am cea mai buna parere din lume. Surecheck nu greseste si nici nu face linii de uscare. N-am auzit niciodata ceva rau despre testele astea.
Wishing for rainbow baby dust !
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui MeAlex Fetelor, am fost la eco, s-a oprit in evolutie saptamana trecuta...nu stim cauza, o sa mai facem analize, o sa vorbim saptamana viitoare. Macar e singurul medic care m-a inveselit si am iesit razand din cabinet, mi-a promis ca anul asta voi fi gravida iar si rezolvam noi sa fie bine. Va rog, nu sariti sa ma consolati, sunt OK, m-am dus cu asteptari limitate la eco, stiam ca sunt probleme mari. Incercam sa aflam cat mai multe acum ca sa stim ce sa evitam data viitoare. Va pup si va rog din nou, sa nu ma consolati. Va rog sa nu va suparati, vorbim orice despre sarcina, dar nu-mi spuneti toate in cor ca totul va fi bine. Am revenit cu arme si bagaje printre voi, prietenele mele aspirante. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi pentru sanatos! |
Imi pare rau.
Acum iti face chiuretaj sau astepti sa se elimine?
Face analiza la placenta sau la bebe?
Te pup
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
dana0000 spune:
MeAlex stiu ca nimic din ce am zice noi nu ar schimba ceva dar vreau sa-ti spun ca fiecare zi care o adaugai o simteam ca pe o victorie personala.Imi pare sincer rau,iti doresc multa sanatate si sa te refaci repede.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
mrenescu spune:
citat din mesajul lui MeAlex Fetelor, am fost la eco, s-a oprit in evolutie saptamana trecuta...nu stim cauza, o sa mai facem analize, o sa vorbim saptamana viitoare. Macar e singurul medic care m-a inveselit si am iesit razand din cabinet, mi-a promis ca anul asta voi fi gravida iar si rezolvam noi sa fie bine. Va rog, nu sariti sa ma consolati, sunt OK, m-am dus cu asteptari limitate la eco, stiam ca sunt probleme mari. Incercam sa aflam cat mai multe acum ca sa stim ce sa evitam data viitoare. Va pup si va rog din nou, sa nu ma consolati. Va rog sa nu va suparati, vorbim orice despre sarcina, dar nu-mi spuneti toate in cor ca totul va fi bine. Am revenit cu arme si bagaje printre voi, prietenele mele aspirante. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi pentru sanatos! |
Alex, sunt pur si simplu socata. N-am cuvinte...
Cat mai curand
miky82 spune:
Neatza!
Alex te admir foarte mult
Miha_23 si eu cred ca este pozitiv, sper ca maine sa fie si mai intense liniutele.
Crismac eu zic sa va protejati pe perioada tratamentului, imi pare rau dar o sa treaca repede.
Deny asculta de sfatul fetelor si pregateste totul din tara, adica macar sa rezolvi sa poti sta acolo cateva luni fara sa lucrezi si sa poti invata limba, iar referitor la limbi straine eu ma apucasem de meditatii la engleza si pot sa spun ca nu prea ma ajutat foarte mult, spaniola o stiu mai bine decat engleza asta pt ca a fost o perioada in care m-am uitat la telenovele dar nu la televizor ci pe internet si acolo nu sunt traduse si de aici zic eu ca am prins foarte repede.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi
gina85 spune:
'Neata fetelor,eu ma pregatesc sa merg la munca dar nu inainte de a va dori o zi frumoasa iar tie mrenescu iti tin pumnii in continuare
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui miha_23 eu sunt cam confuza.Ce parere aveti despre un test de sarcina cu linia c de control clara si linia T putin vizibila? Negativ sau pozitiv? |
Salutare fetele!!
EU zic ca e pozitiv.la fel a fost si la mine la sarcina asta...dar nu a fost sa fie pana la capat.mai fa unul peste cateva zile, darf eu zic ca e clar pozitiv.Doamne ajuta sa fie bine!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui mya85 laurika1982 tu ai ramas din prima insarcinata cu primul baietel? ca eu nu am avut deloc probleme nici in a ramane insarcinata cu primul si nici cu sarcina. traiam cu impresia ca prima sarcina se pierde, mai ales ca asa a fost la mine in familie, mama mea a pierdut prima sarcina apoi a avut 4 copii, la fel surorile mele au pierdut prima sarcina dar apoi au avut copii, deci ma gandeam ca eu avand sarcina fara probleme nu are cum sa se intample a 2a oara... si eu imi doresc ff mult bebe2, poate din motive egoiste, nu stiu, dar eu mi-l doresc pt baietelul meu, ca sa nu fie singur, mai ales ca noi suntem si in tara straina, nu avem pe nimeni. vreau sa aiba pe cineva cu care sa se joace, companie... mai ales cand ii vad pe copii astia de pe aici ma apuca groaza cand ma gandesc ca va veni timpul sa mearga la scoala, pt ca sunt niste.... distrusi, din pacate, in frunte cu adultii... da, exact, in UK sunt oameni distrusi, needucati, vaisamar de ei, nu m-as fi asteptat cand am venit aici... asa ca ma cam tem pt viitorul copilului meu aici... stiu ca poate unele din voi care incercati sa il faceti pe primul si va e f greu va ganditi ca nu ma multumesc cu unul, dar cand ai un copil iti doresti sa ii oferi tot ce se poate mai bun si eu imi doresc sa nu creasca singur. eu de cand am pierdut sarcina cred ca nu este zi sa nu dau cautare pe internet cauze de pierdere ale sarcinii pt ca vreau sa gasesc un raspuns, deoarece nimeni nu mi l-a dat. stiu ca in cazul unei sarcini atat de mici e f greu de gasit un raspuns, cel mai probabil a fost un defect genetic. am dat cautare si trombofilie dupa nastere dar nu am gasit nimic despre asta, de aceea as vrea sa va intreb pe voi pt ca stiu ca sunteti f documentate in domeniu: se poate dobandi trombofilia dupa o sarcina si nastere??? mami de (25.07.2010) |
La Cristian am ramas din a doua luna.la fel si la sarcina asta.motivele mele sunt la fel de "egoiste "ca si ale tale.la fel fac si eu cu cautatul pe net zilnic, imi fac singura curaj, nu am rabdare sa astept rezultatul de la analiza de la ce a scos.ma doare crunt de tot, am gandeamsi eu ca daca la pici nu au fost probleme nici la asta nu o sa fie si uite ca DD a vrut sa fie altfel.aseara ii spuneam sotului ca poate sunt nebuna ca imi doresc ca o disperata al doilea copil...ca uneori nici eu nu ma inteleg in dorinta mea de a avea inca un copil, parca sunt teleghidata.anu trecut a fost foarte greu pentru noi, ne-am certat de multe ori si de aia am mai amanat atat proiectul bb2.si acum ma invinovatesc ca am amanat atat, ca daca ma ocupam mai din timp, daca, daca....ma rog la DD sa imi dea putere ca vointaam din plin.
MeAlex: nu vreau sa te supar, dar stiu ca nu e durere mai mare decat cea sa nu-ti poti tine copilul in brate.Capul sus si hai sa mai incerci.DD are planuri mari cu noi!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010