Aspirante optimiste (750)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

Acum arata la fel ca azi de dimineata, nu agsesc vreo schimbare a culorii celei de-a doua liniute.este la fel de pala
Din pacate nu pot face acum o poza a testului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

sa fie cu ochisori, si in sfarsit sa se sparga gheata in 2012!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna fetele
Pentru cele care urmeaza sa fac stim cu Puregon, sa cautati sa va luati de pe la farmacii, ca nu se mai produce pentru o vreme. Nu se stie cand o sa se reia productia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Citat:
citat din mesajul lui miha_23

eu sunt cam confuza.Ce parere aveti despre un test de sarcina cu linia c de control clara si linia T putin vizibila? Negativ sau pozitiv?

Am o parere foarte buna, mai ales daca liniuta de test apare in intervalul bun. Ce marca de test e?

Wishing for rainbow baby dust !

SURE CHECK

Mergi la inceput

Speram sa fie kmy, Domane Doamne ne ajuta pe fiecare, visez sa fie bine luna asta ca toate aspitantele de aici fiecare in fiecare luna.
o sa va spun sambata rezultatul sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

miha sper din toata inima sa fie bebe la tine....dar dupa cum descrii testul nu am nici o indoiala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

MeAlex, m-a socat total postarea ta ca mi-a trebuit ceva minute sa-mi revin, ca nu-mi venea sa cred ce ai scris. Stiu ca ai zis sa nu te consolam, dar nu pot sa tac ca si cum nimic nu s-a intamplat, iarta-ma. Macar primeste de la noi. Suntem alaturi de tine.

Crismac, imi pare rau pt vestea care ai primito de la dr.
Eu speram ca si la tine e cu ochishori.

Oooooo Miha ce vesti bune ne dai
Sper ca maine sa se confirme din nou ca intradevar e cu II la tine.Felicitarile mele de pe acuma

La mine ca de obicei fetele.
Azi la job am dat preaviz la "sefa" ca nu mai pot veni la job, s-a suparat ca plec, dar asta e, nu pot sa mai raman.

Apropo de limbi straine, Tzuky, Corina, multumesc mult de sfaturi ca tare mult ma ajuta.
Chiar asa si fac, plec direct in Europa si acolo o invat.
Deja e planuita plecarea si curand plec

Azi cred ca sunt in z12 DPO si deja incepe un usor spotting. M-a mirat f mult asta pt ca eu imi astept menstruatia pe 23ian, nu maine-poimaine. O sa mai vad zilele astea ce va fi cu spottingul asta daca chiar anunta rusii, sau e de la o mica raceala/stres/oboseala mare.

Eu ma bag la somnic.

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Deny, sper ca nu vb serios... vrei sa pleci in Germania sa inveti acolo limba pe loc? pai tu stii ce grea e? cine te tine acolo ca sa inveti? crezi ca iti vei gasi job fara sa stii limba? Ai bani ca sa te intretii o vreme? Vine sotul cu tine?
Zice Tzuky, ca a invatat de la TV, dar nu a zis, ce a facut in timp ce a invatat, unde a stat si ce a muncit...
La fel si Corina, desi engleza e mai ok, se invata repede, plus gramatica e usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Deny, multumesc!
Nu te arunca asa usor, nu te arunca cand la una, cand la alta. Eu am incercat sa invat germana si cu carti, cd, tv si nu a mers. Am prins ceva spaniola de la TV, dar e altceva, e o limba latina. Nici engleza nu e floare la ureche, iar engleza britanica e destul de grea de inteles. Poate daca ai avea pe cineva sa te sustina material, ar fi OK, ai face cursuri si ai invata.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

laurika1982 tu ai ramas din prima insarcinata cu primul baietel? ca eu nu am avut deloc probleme nici in a ramane insarcinata cu primul si nici cu sarcina. traiam cu impresia ca prima sarcina se pierde, mai ales ca asa a fost la mine in familie, mama mea a pierdut prima sarcina apoi a avut 4 copii, la fel surorile mele au pierdut prima sarcina dar apoi au avut copii, deci ma gandeam ca eu avand sarcina fara probleme nu are cum sa se intample a 2a oara... si eu imi doresc ff mult bebe2, poate din motive egoiste, nu stiu, dar eu mi-l doresc pt baietelul meu, ca sa nu fie singur, mai ales ca noi suntem si in tara straina, nu avem pe nimeni. vreau sa aiba pe cineva cu care sa se joace, companie... mai ales cand ii vad pe copii astia de pe aici ma apuca groaza cand ma gandesc ca va veni timpul sa mearga la scoala, pt ca sunt niste.... distrusi, din pacate, in frunte cu adultii... da, exact, in UK sunt oameni distrusi, needucati, vaisamar de ei, nu m-as fi asteptat cand am venit aici... asa ca ma cam tem pt viitorul copilului meu aici... stiu ca poate unele din voi care incercati sa il faceti pe primul si va e f greu va ganditi ca nu ma multumesc cu unul, dar cand ai un copil iti doresti sa ii oferi tot ce se poate mai bun si eu imi doresc sa nu creasca singur.

eu de cand am pierdut sarcina cred ca nu este zi sa nu dau cautare pe internet cauze de pierdere ale sarcinii pt ca vreau sa gasesc un raspuns, deoarece nimeni nu mi l-a dat. stiu ca in cazul unei sarcini atat de mici e f greu de gasit un raspuns, cel mai probabil a fost un defect genetic. am dat cautare si trombofilie dupa nastere dar nu am gasit nimic despre asta, de aceea as vrea sa va intreb pe voi pt ca stiu ca sunteti f documentate in domeniu: se poate dobandi trombofilia dupa o sarcina si nastere???

mami de (25.07.2010)

Mergi la inceput