Copilasi iubiti de sept-oct 2010(5)
Raspunsuri - Pagina 19
ancamak spune:
si eu il culc pe o pernuta in fiecare seara
Batoane kinder ii dau si eu din cand in cand( la bunici roade tot de prinde), prefer sa-i dau ceva facut in casa, dar cine n-a dat nicioadata sa arunce cu ce vrea
Mami cu
Andrei Ionut
poze
andreea88 spune:
am culcat si eu copilu...acum astept sa vina mama k mi-am facut programare la 3 la cosmetica...nu prea am chef dar trebuie![]()
va pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
mari_paun spune:
Pit doar gusta din cioco...oricum el e scLifosit si nu-i place nimik
azi am facut placinta e mere si a mancat
si pedeapsa lui e tot patutul...desi nu ma i-a in seama
cameluska spune:
Buna fetelor,
tutz, tinem pumnii sa se prinda
. Tabla magnetica e deja super folosita, cuburi avem de la Clementoni, din alea moi, cred ca as lua plastilina, ms de pont.
Mai dar ce de bunatati faceti, in felul asta colaceii se vor inmulti. Am inceput sa fac abdomene, figuri pt aripioare, m-a tinut o saptamana si am dat iama in mancare. Problema e ca mananc cand apuc, cand am timp si at fiind foamea mare, cam intrec masura, sper cand incep serviciul sa-mi revin.
Ciocolata papa si Ioana, mai rar si doar o bucatica din tableta. Prefer sa-i dau fructe sau ceva facut in casa.
Eu o scot pe Ioana afara chiar daca e mai frig, doar ca nu stam mult. Cand bate vantul ffff tare, nu o scot deloc. Eu nu-i pun fular la gurita si nu vreau sa risc cand e prea frig
sa aveti o zi frumoasa in casa, daca afara e geeeeer.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor
just_me31 spune:
Acum am pus-o la nani ; nu am mai scos-o afara ca e rece tare ,nici eu nu-i pun fular la gura/nas , are la gat doar .
Cioco cred ca e kinder
,no habar nu am , din aceea mov , azi nu i-am dat si tot o bucatica din aceea mica papa.....ah ii mai dau barni cu lapte
, ca eu nu fac praji
.
DOINA -la noi a fost saptamana trecuta vreme urata , cu ninsori si vant , acum e rece si zapada murdara .
No ..ma duc sa leagan bambina
, ca nu a adormit la laptic , astept sa ma cheme
.
ANDREEA - tre sa-ti fie tare greu
, auzi , cosmetica !? ha ?
bravo tie
...eu abia am reusit azi sa-mi spal parul (dupa 2 zile de programari)si epilat axial , de fapt am facut chiar multe ![]()
Gata plec la leganat 
camisv spune:
seara buna,
dupa doua nopti agitate in care Tudor a stat treaz vreo 2 ore
, astazi am capitulat si am dormit la pranz, cot la cot cu el, adica vreo 3 ore
... acum parca vad lucrurile mai roz
. Doina, aplica metoda
!
la noi n-a fost asa frig si am iesit afara, eu il scot putin si daca bate vantul (acum sa nu fie vijelie), dar stam in curte si la strada. Nici eu nu-i pun fularul la gura, spre disperarea "babelor" din sat![]()
Tunde, ma bucur sa te "vad" si tinem pumnii sa vina bebele
Cameluska, Tudor cred ca are vreo 9.600 si 81cm (nu l-am mai cantarit), dar nu mai imi fac probleme pentru ca a luat constant in greutate si mananca destul de bine.
Sa vad ce imi mai amintesc:
ciocolata eu nu i-am dat pentru ca nu-i fan dulce si nici eu nu insist
(dar nu arunc cu nimic, nici macar cu o tableta de ciocolata ... ca o pap eu)
perna Tudor are pe langa perete si il gasesc de fiecare data pe cate una si am vazut ca-i place sa doarme pe burta cu mainile sub perna
atat m-a tinut memoria
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
andreea88 spune:
buna seara...gata m-am facut frumoasa![]()
am intrat sa va urez o noapte linistita...
camisv ma bucur ca te-ai odihnit...foarte bine ai facut ca ai dormit la pranz cu baietelul tau...
va pup 

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
doina_1984 spune:
Buna seara!
Acum a adormit Matei
pe picioare 
A iesit foarte buna tarta, va servesc, dar luati repede ca nu mai e multa.
Eu nu pot sa dorm ziua, oricat de obosita as fi, asa ca ma uit la un film, un serial, mai stau cu voi ![]()
O singura data i-am dat ciocolata si i-au aparut bubitze, asa ca nu i-am mai dat si nici nu o voi face prea curand, de frica alergiilor.
O noapte linistita!
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
ancamak spune:
primiti cu viscolul?
Haideti sa facem o cafea mare sa mai imbunam vreamea asta.
Si tarta mea a iesit tare buna, mai ales ca am pus si esenta de migdale.
Acum stau si ma gandesc unde sa ma retrag in weekend.Avem invitatii si de la socri si de la parinti
Mami cu
Andrei Ionut
poze
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
haideti repede la cafea!
La noi e viscol, dar e un peisaj superb, cu adevarat de iarna.