Copilasi iubiti de sept-oct 2010(5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata. Vin si eu la cafea.
DOINA,
CAMELUSKA, mama mea e bine, am lasat-o in stare foarte buna cand am plecat de la sat.
Sa ne laudam: dupa multe luni in care l-am pus eu pe olita, a venit vremea ca Vlad sa se dea jos din pat si sa ia olita, sa ma cheme sa il dezbrac (zice ,,mami, caca'' si da din picioruse repede ca si cum nu ar avea rabdare).
Ieri a reusit al meu copil sa isi faca buba sub buza inferioara...a vrut sa fuga din bucatarie cu un scaun pliant si a cazut (eu l-am vazut ca a luat scaunul dar nu am avut timp sa fac ceva, ca e foarte rapid in miscari); chestia interesanta e ca eu incercam sa il sterg sa ii dezinfectez zgarietura iar el cerea covrigi...se pare ca la noi covrigii sunt leac pentru orice ,,durere''.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

am tras cu ochiul si tutz este prezsenta pe alte subiecte.
Anaaaaaaaaaaaaaa, unde esti? Chiar ne-ai parasit?

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

neata fetele!
Dau si eu o cafeluta
Aseara am fost asa agitata,nu m-am putut odihni...cred ca i-am transmis si lui Elenys ca s-a trezit pe la 2.30 a cerut papa(lapte)...si a stat treaza pana la 3.30....deobicei la 5.30-6 dimineata se trezeste pt lapte..

Doina
Mari-Mariuk felicitari pt.progresul cu olita...si pupambuba sa treaca repede...
Camisv ma bucur ca a avut succes cartoful umplut.

va pup o zi frumoasa in ciuda vremii de afara!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Cameluska, inca nu s-a prins dar speranta moare ultima!
mi-am bagat nasul la odisee fiind o aspiranta hotarata

Edit - PS: Camelus, poti sa-i cumperi cuburi de lemn pt construit. La noi e hitul iernii :) sau tabla magnetica pt desenat/mazgalit. Ieri i-am luat si plastelina dar deocamdata nu am avut timp sa-i dau sa modeleze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Neatza
Voi scoateti bebelinii afara daca e rece ? Acum sunt -5gr si nu mai bate vantul ...mi-e groaza ca trebuie sa o infofolesc si nu mai sta la imbracat
Apropo ....ii dau Darutei cate o bucatica de milka de copii ,dupa masa de pranz ...e mare tampenia ?dar e asa draguta cum stie ea de cioco si papa tacticoasa la desene ....astept rosii sau bucati de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna!

Va

Aoleu ce urat este afara - ninge si viscoleste nu-mi place iarna. Mai trebuie sa ne incumetam sa mergem si la cumparaturi ca avem frigiderul gol.

Azi mi-am propus sa fac ceva dulce o tarta cu fructe - kiwi si portocale (ca asta am in casa) sper sa iasa buna, pt ca, asa cum va ziceam acum cateva zile - nu prea le am cu dulciurile. O sa va servesc si pe voi ca doar azi face baiatul meu 1 an si 3 luni am baiat mare

O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

JUST ME, si eu i-am dat ciocolata (batoane kinder de obicei)lui Vlad, si i-a placut, si ar mai fi vrut, dar e o limita pentru asta. Asa ca daca vrea careva sa arunce cu rosii (da Doamne, ca vreau o salata) sau cu cioco, sa se gandeasca bine inainte, ca sunt mai multe directii in care trebuiesc aruncate, si cum toate-s scumpe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

SI NOI PAPAM DULCIURI...ZILNIC TOT DUPA MASA DE PRANZ...ORI UN JELEU,ORI JUMATE DE OU KINDER,ORI BATON KINDER-

DOINA SPOR LA GATIT SI CUMPARATURI....LA MULTI ANI MATEI!!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Andreea, multumim Cred ca amanam cumparaturile ca la ce urat e afara nu ne incumetam, plus ca am inteles ca nu au dat cu nimic pe strazi. La voi cum e?

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Doina , multumesc de pont, dar eu voi pune mere si kiwi.
Am mai pus sa fac si o supita cu carne de curcan.
Ionut doarme.
Adaug si o cafeluta de cicoare cu miere si lapte, pentru cine mai doreste.

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput