Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 19
Victo spune:
am vb la tel. cu Ilinca. stie de avans.
alice, eu la Mihai am avut tot timpul pb cu sanii. mi se faceau tari si dureau ingrozitor. masaj masaj mult, sub dus.
pt febra e ok paracetamol.
Oana, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita muuulti multi ani!
ainotna spune:
Alice, cum mai esti, a scazut febra?
Ma duc sa-l culc pe sasha ca pana cum nu a vrut...sper sa se culce
histamina spune:
ainotna, ce imi place poza strumfului tau.zici ca-i avocat si pledeaza,asa e de concentrat.
am dat-o iar cu bata-n balta cu mancarea.
de diseara iar nu e pasare ca porcu.
ilinca79 spune:
Eu va tot citesc dar marturisesc ca mi-a fost lene sa scriu
Dar astazi trebuia sa intru sa pup o mamica speciala de ziua ei:
La multi ani, Oana! Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, bucurii si impliniri! Sa te rasfete mereu baietii tai dragi!
Alice multa sanatate mami
. Bine ca mergi la medic. Eu am luat Eritromicina la o saptamana dupa nastere, dupa mai multe zile de febra fara o cauza vizibila.
Crispro si eu zic sa asculti de sot si sa mergeti in vacanta. Conteaza foarte mult pentru cuplu si familie. Iar banii, vin si se duc, amintirile raman 
Rody 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ainotna spune:
Go, Crispro, go...in vacanta
! Eu sunt intotdeauna pentru plecari, ce-i drept stau si studiez cam mult ofertele, dar niciodata nu mi-a parut rau dupa bani cand am fost in vacanta. Asa ca si sfatul meu clar e sa te duci, dupa ce incepi serviciul o sa fie putin mai complicat...
ochidut spune:
Mi-a venit viza pt dubai. In dreptul numelor noastre am sesizat ca era o prescurtare, la Paul s/o, la mine w/o...Oare ce o fi? ma uit apoi ca urma un nume.... Deci, barbatul e son of......iar eu, femeia, sunt wife of.....
Ni s-a atras atentia sa nu ne pupam in public....poate va dau mesaj ca "ne-au saltat"![]()
Crispo, pleaca mama in concediu!!!!! Nu putem trai doa sa muncim, lasa ca banii ii faceti voi, dar va rebuie si putina relaxare, sunt amintiri cu care hranesti sufletul. Noi suntem inebuniti dupa plecari, cred ca am fi in stare sa facem foame cateva luni, numai s aplecam apoi undeva
de Larisa Ioana 24.06.2010
crispro spune:
Deci asa tu fete, sa ma duc... No bine :) nu/mi parea rau nici daca nu mergeam in minivacanta, ca doar in febr ma rasfat cu voi. Abia astept! La 8 jimate seara in camera, dam lp, linistim copil, si lasam tatal sa il adoarma . Iar eu cobor la povesti, bericica, fete dragi :)))
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Crissteo, cum mai sunteti cu racelile?
Mycya, bine ca ai si tu un pic de liniste!
V doarme, s-a trezit dupa o ora si un pic, ca de obicei, dar l-am luat rapid pe burta mea, sa vedem cat mai doarme
Sa-l ajutam pe Alex
btz_ovi spune:
Salutari!!!
Eu citesc,dar avand in vedere ca sunt la apogeul problemelor numai chef de scris nu am.Ce mai postez la Monti,mai uit si eu de toate vorbind de retete si diete.Cu mama nu se mai poate discuta,a aflat de diagnostice,se pare ca va trebui internata la Psihiatrie,din ce spune tata nu mai e lucida,vorbeste prostii,spune ca e oarba,pe mine ma injura la telefon,e groaznic.Bunicul,mai are o suflare si gata.Apa nu am de 3 zile,TV e la service,aia fac figuri,vroiai sa mi-l dea cu piese lipsa si defect mai tare,desi nou nout,bani ciu-ciu,what a wonderful life.
HISTAMINA internare nu se poate face deoarece el nu prezinta stare diferita,nu are convulsii,el se ok,iar un diagnostic actual pe o fisa nu este pus.In plus prefer clar la privat decat la stat,deja sunt acrita de sistemul nostru.
Noi am facut deja Reclamatie la DIrectia Creselor,maine va fi control,situatia a depasit orice limita a bunului simt.Azi am fost amenintata de doamna asistenta ca daca Paul nu va dormi fix de la 12.30 pana la 14.00 pe 1 Feb. ne vor obliga sa il retragem.Sunt satula de telefoane zilnice "nu doarme,trezeste copiii,se da cu capu de pereti,nu mananca singur" dar nici ele nu depun un minim efort pt a-l linisti si a-i da alta ocupatie.De abia de 4 zile sta la program de somn,e si normal sa nu doarma la comanda.Ieri l-am luat rosu in frunte,explicatia care mi-a fost data "pai s-a dat cu capu de patut,eu strangeam hainele,ce era sa-i fac?"Cred ca si un prost ar sti ce sa faca,dar na`h.Daca Doamne-Fereste era un cui acolo,oare ce se intampla?Eu pricep ca salariile sunt mizere,dar job-ul e job,indiferent de natura lui.Iar spaga le-am dat destula de Craciun,cadouri destul de costisitoare,plus saptamana trecuta cate un pachet de cafea destul de bunicica.Se pare ca ele asa procedeaza cu toti "Plange,vii sa ti-l iei,eu nu il linistesc"
Si tocmai ce imi gasisem un job,sper pana la 1 feb sa gasim alta cresa.Lui Paul ii place mult acolo,are deja prieteni,e nerabdator sa ajunga dimineata,are o doamna ingrijitoare de care e atasat foarte tare,imi sare in brate si se duce la ea direct,va fi greu pt el o noua colectivitate.In week-end imi aduce ghetele si rucsacul,si abia dupa 10 randuri de lacrimi pricepe ca-i week-end.