Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 18
histamina spune:
alice, nu e ok.
poti pune comprese cu bitter,daca ai.
paracetamolul e permis,ca si ampicilina, dar paracetamolul e f slab antitermic.
sigur nu e vreo infectie pe undeva?
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
Alice ia augmentin daca ai, asa cum au spus si fetele. Macar pana iti raspunde medicul.
Oana la multi ani!
Michelle, Ochidut multumesc pentru raspunsuri. Pe ideea de early booking mergem si noi. Si am ales un hotel in Lara, Antalya caci mai vin niste prieteni care au mai fost acolo anul trecut. Ideea e ca daca nu ar fi vorba despre Theo nu mi-as face probleme. De fapt credca nici nu as mai merge in Turcia caci am mai fost o data si eu sunt de parere ca sunt atatea locuri frumoase de vazut incat e pacat sa ma duc de doua ori in acelasi loc.
Roxana_Theo spune:
Cristina mergi cu sotul si V. Nu te mai gandi la bani. S-ar putea ca sa-i cheltuiesti oricum. Macar relaxeaza-te si bucura-te impreuna cu familia ta frumoasa.
ochidut spune:
Histamina, asa e amoxicilina era
Alina, si Larisa de cand e racita se trezeste pe la 6.30, ma nauceste, nu stiu ce are....ca am verificat-o si nu avea nasul infundat sau sa ii curga. De vreo 3 zile am gasit metoda sa o pacalesc sa mai stea putin: iii zic doar ssst, il dau din nou pe dufu, si ma intind pe jos lanaga patul ei
si imi bag mana printre zabrele sa mi-o simta. Imi iau o perna si o patura si mai motai si eu acolo pe jos
. In prima zi, desi ea atipea, nu m-am putit nicicum ridica sa plec la mine in pat ca imdeiat simtea si scancea. In schimb azi a adormit asa profund ca a adormit la loc pana la 8 si de la 7.15 m-am reintors si eu in pat.
Sa nu ma intrebati de ce nu o iau in pat...ca ea nu poate dormi in pat cu noi....se foieste in continuu si pana la urma se trezeste cu totul, se pune in fund si ne baga degetele in ochi![]()
de Larisa Ioana 24.06.2010
Alice_Elena spune:
Va multumesc mult! Stiam eu ca ma pot baza pe voi
Am vb cu pediatra a zis sa imi pun paracetamol supozitor, si sa il sun pe gineco. Ma doare sanu stang intr-o Parte de aseara, m-am muls, a supt si radu..
Ma duc sa ma vada intr-o ora asa..
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
Radu Stefan (27.12.2011)
ochidut spune:
Roxana in Lara am fost si noi atunci. Ce hotel ati ales, poate stiu ceva si iti zic....bine noi am fost in 2007 cred
fetele cu MI2, nu cred ca au aflat de avans:Ilinca, Criss, Oana si Mirela, ca nu au dat nici un semn. Daca cititi ceva pe aici, anuntati-ma.
de Larisa Ioana 24.06.2010
histamina spune:
masaj sub apa calduta, apoi comprese reci.

du-te la dr.
btz ovi intreaba ,te rog, de rmn internata.
Alice_Elena spune:
Oana, la multi ani!!! Tot c e mai bun pe lume iti doresc
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
Radu Stefan (27.12.2011)
puiutz_mic spune:
Alice sanatate multa! Cumva ai furia laptelui? Sanii sunt rosii? Eu asa am patit la o saptamana de la nastere. Dar eu am avut sanii angorjati, frigeau tare si erau aproape violacei, nu rosii, am facut febra 37.8 parca. Eu zic sa nu iei antibiotic, daca e de la sani nu ajuta. Mergi intai la gineco sa vada ce si cum. Operatia e bine?
La sanul dureros pune comprese cu gheata
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:

Ooana 

Sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai frumos si mai bun pe lume: sanatate, noroc, putere, intelepciune si dragostea celor dragi sa te inconjoare mereu! 

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!