Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
Alice_Elena spune:
Vai btz, a dat laptele peste mine in seara asta. Curgea intr-una, ca nu reusea radu sa inghita si a inceput sa planga, iar eu m-am umplut de lapte pana la chiloti.
Nu renunt eu asa cu una cu doua, ce naiba?
cum e paul?
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
Radu Stefan (27.12.2011)
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Btz, ati facut RMN-ul? ![]() Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+Sa-l ajutam pe Vlad!! Suc de NONI - Pt. Vlad |
Nu,o sa mergem prin CAS deoarece nu dispunem de 7 mil ,iar asta inseamna o asteptare de vreo 2-3 luni.

btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui Alice_Elena Vai btz, a dat laptele peste mine in seara asta. Curgea intr-una, ca nu reusea radu sa inghita si a inceput sa planga, iar eu m-am umplut de lapte pana la chiloti. Nu renunt eu asa cu una cu doua, ce naiba? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Bravooo,asa da.Tin minte ca la 3 saptamani a avut Paul un puseu de crestere de m-a supt 22h din 24
Daca simti ca iti curge,mulge ce e in plus,pune in recipiente sterile de colectat urina si depoziteaza la congelator.Iti vor fi de folos mai tarziu,garantat.
puiutz_mic spune:
VaaaaaiAlice, imi aduci aminte de cele 3 saptamani de muls...eram zombie...cand dormea Raducu stateam si mulgeam, practic nu stiu daca am dormit 24 ore in total in aceste prime 3 saptamani 
Am avut o furie a laptelui f. .... furioasa ![]()
Atunci a fost greu, acum imi aduc aminte cu placere ![]()
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
rodyka spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic VaaaaaiAlice, imi aduci aminte de cele 3 saptamani de muls...eram zombie...cand dormea Raducu stateam si mulgeam, practic nu stiu daca am dormit 24 ore in total in aceste prime 3 saptamani ![]() Am avut o furie a laptelui f. .... furioasa Atunci a fost greu, acum imi aduc aminte cu placere |
deci mamicile cu doi si mai multi copii au avut dreptate: cele rele si grele se uita, raman doar amintirile frumoase. de-aici si dorinta de bb2, bb3...
Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
seara buna, mamici dragi
eu cu timpul stau din ce in ce mai rau, tot zic ca recuperez dupa ce o culc pe Isa dar... de cele mai multe ori adormim impreuna! (ba uneori nici nu apuc sa-mi iau pijamaua)
nici nu mai stiu de cand nu v-am mai scris ce mai face/stie Isa, ca doar m-am plans eu de una-alta sau am intrat pe fuga sa va pup
. mama se tot mira cat e acum de cuminte si de ascultatoare
, azi am intrebat-o unde s-a lovit (am vazut cand a dat cu capul de coltul biroului dar, daca nu reactioneaza nimeni isteric, ea doar pune mana unde s-a lovit si gata, cel mult vine si-si pune mana mea acolo) si ea si-a pus mana la frunte unde era deja rosie. ba mai mult, ii spun lui Florin: Isa mi-a aratat ca s-a lovit la frunte si ea a fugit repede sa-i arate si lui unde-i buba
. imi arata partile corpului, cea mai dulce e cand imi arata urechile si apoi fuge la mine, se uita la cerceii mei, pune mana iar pe urechile ei si zice "no!" (ca ea n-are - dupa ce i-a cazut unul si nu am reusit nicicum sa i-l punem inapoi, am renuntat si l-am scos si pe al doilea
). iar cand o intreb unde-s dintisorii, ii periaza cu degetelele de parca ii spala cu periuta
. prea multe cuvinte nu spune nici acum (adica vreau sa zic - sunete care sa se poata reproduce cumva si in scris), dar sunt clare mama, tata, mam (care e mama), Iaia (Maria), apa, papa, Tatu (catelul Tatu), mniauuu, hamham, oaoaoa (cu mana la gura, asa cum fac indienii de la ducktv), alo mama (telefonul), u-do-te (1-2-3), aba (iarba), vuuu (avionul -il si arata cu degetelul), uuu (masina), ooomuu (un om de zapada care lumineaza), taci! (cainelui, cand latra), gata, shhhtt (tot cainelui). acuma nu-mi vin asa in minte dar, cum zicea alice de Mara, si Isa se face foarte bine inteleasa cand vrea ceva, ori isi ia singura, ori arata cu degetul, ori te ia de mana si te duce acolo. e tare dulce cand incepe sa boscorodeasca repede repede in chinezaraia ei. s-a facut si mai lipicioasa si mai pupacioasa decat era (nu credeam ca se poate mai mult!), imi pupa mainile, parul, genunchii, tot ce nimereste. si daca nu e aproape, imi trimite cativa pupici si cu manuta (muaaa, muaaa). cu mancarea nu avem probleme, i-am dat si peste si ou fiert si pui necombinate sa vad daca ii plac -la faza cu pestele la abur am avut o repriza de plans rau tare, ca doar o bucata o lasasem, restul erau la congelator
. ou ar manca toata ziua, la fel si supe. somnul e la fel, de la 22.30 la 9-10, chiar 10.30, si la amiaza iar 2 ore - 2 jumate. dinti tot 8...
cand o vad cum se joaca cu Maria, cu cat drag se uita la ea si-i soarbe fiecare cuvant, imi vine sa le mananc pe amandoua!
mi-e drag fiecare minut petrecut cu ele, desi seara ajung obosita si de multe ori fara nici un chef
, dar cand le vad cum sar pe mine, chiuie si ma pupa, uit de toate si parca intineresc
, dau in mintea lor si ma tavalesc si eu pe jos, de la simpla mama ajung la calut, la leagan, la avion, la topogan... is o mama 50 in 1 ![]()
acum trag cu ochiul la meciul Madrid-Barca in timp ce fetele se plimba cu o masinuta prin salon
, Isa isi freaca ochisorii asa ca ii pregatesc lapticul si-o pun la somn. am scris mesajul inainte in ideea ca s-ar putea sa adorm iar cu ea 
daca nu mai intru, noapte buna va doresc 
PS. sa stiti ca-s la zi cu cititul, sunt alaturi de voi si la suparari si la raceli si la mucisori si la cumetrii si la planuri de bb2 si la planuri de MI2
, dar daca nu postez mai rar e ori ca nu apuc, ori ca deja e schimbat subiectul ori ca n-am dispozitia necesara 

Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Mycya spune:
buna seara!!
in sfarsit liniste in casa 
stau singurica in living pe canapea si ascult linistea!!!uitasem cum e sa fim numai noi 3 in casa...
au plecat cumnatii mei aseara dar nu am avut timp sa intru sa va mai citesc ca am avut treaba pana tarziu.
astazi am continuat curatenia si am facut si putintica mancare ca maine e sarbatoare mare la noi...BOBOTEAZA!!!dupa care SF ION!! o sa am 2 zile de concediu ![]()
ma temeam ca se va plictisi Andra dupa plecarea Anei dar azi a fost totul frumos, chiar mi sa parut mai linistita si mai in largul ei. dimineata s-a trezit cu zambetul pe buze si a inceput sa strige dupa Ana
s-a dus la usa camerei unde dormeau ei si striga dupa ea si batea cu pumnul in usa , dupa 2 minute de indelungi strigate sa dus la usa de la bucatarie....si acolo strigate si batai in usa. a inteles in cele din urma ca Ana a plecat Pa si sa dus la joaca singurica.
A crescut mare gaza lu' mami, acu e mai cumintica, mai intelegatoare si ma lasa sa imi fac treaba atunci cand e nevoie. atat de repede trece timpul asta incat abia abia imi mai aduc aminte de noptile albe care le-am facut la inceput si de cat de greu mi se parea a fi mamica.
a inceput si gaza mea sa inteleaga multe din ce ii cer sa faca, daca ii spun sa: aprinda, stinga lumina- imediat o face ( intrerupatoarele sunt cate 2 in camera, unul deaspura patului inclusiv canapelei); sufle nasul- isi cauta repede un servetel; sa inchida tv- nu cauta telecomanda, dar se duce direct la buton; inchida usi de la dulapuri, sertare mi le tranteste bine sa fie sigura ca nu da gres
are obiceiul de a-mi imprastia lenjeria prin casa numai ca sa ii spun eu sa o puna la loc, si sa vad ca face , e asa mandra ca o vad si o aplaud, incat nici nu se uita la mine, isi ridica caputul in sus, inchide ochii si zambeste cu dintucii inclestati ![]()
as avea multe sa va spun de ea dar ma opresc aici
sa nu creada lumea ca fata mea face si dush singura ori isi pregateste chiar si micul dejun in timp ce eu dorm
Crissy felicitari pentru progrese
la cat mai multe !!!
Laurik ....imi pare f rau! abia asta seara am citit .... te imbratisez cu drag !
Alice si eu tot cu bere FA am dat-o mult timp
mie imi placea ca era dulce ( Karamalz se numeste). prima data am baut in spital , mi-au dat asistentele
dar am fost atat de multumita de efectele ei incat beam aproape zilnic.
nu mai stiu ce am mai citit...sigur mai aveam eu ceva de spus dar am uitat...
fug la nani langa ai mei! nbuna 
michelle1981 spune:
oana
La multi ani, sa fii fericita si implinita!
roxana - ti-am trimis un PM cu detalii.
Un pup mare pt Bea 
Ce mi-a placut cum a povestit Rody cu fetele
Asa imi place si mie sa ma joc cu Bianca dar de cele mai multe ori trebuie sa am grija la operatie ca se tranteste des pe burta mea, ba chiar o data a si pasit zdravan cu piciorul.
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">11+
crispro spune:
La multi ani, Oana!!!
iti doresc sa ai parte de multe, multe impliniri, de bucurii la tot pasul, de multa putere si sanatate! Sa iubesti si sa fii iubita si apreciata mereu! Te pup cu drag! Sa ai o zi minunata, asa cum esti si tu!
La noi somnul e de la 21 la 8, uneori cu treziri, alteori cu mai putine... Iar la amiaza o ora jumate, de regula. Mai are si exceptii de 2 ore- 2 ore jumate ( ce imi mai plac exceptiile astea:) )
Sotul zice sa mergem sapt viit undeva, 2 zile, cu V. El zice ca mai avem putin timp impreuna, ca apoi incep munca, nu am libere... Nu stiu ce sa zic, ca in 2-3 zile iar stricam gramada de bani, si avem si botezurile. Sa vedem... Dar mi-ar place si mi-ar prinde bine o mini-vacanta in 3 :)
Sa-l ajutam pe Alex

Victor Andrei - 23.07.2010