Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_Theo spune:
De ceva vreme mananca si el mai bine asa ca nu prea ma mai stresez din cauza asta. Insa cu vorbitul e deficitar. Ma gandesc ca poate, in jurul varstei de doi ani, se va declansa si la el dorinta de a vorbi.
bumblebee spune:
Fete scumpe, pt MI2, detaliile sunt in contul comun. Maine tb sa-i trimitem avansul Oanei, 130 RON de bucata, pe mail se gaseste inclusiv proforma si contul ei (de fapt al sotului). Vineri Oana pleaca din tara, in concediu, asadar, hai sa ne mobilizam sa rezolvam si problema asta.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ainotna Eu ma tot uit unde sa plecam in concediu, unul cu copiii si altul fara, dar nu ma pot hotari unde... |
de Spania ce zici?
Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crispro spune:
Bumblebee,
. Greu cu serviciul, ca la noi oraselul e mic, oferte la fel... Eu am un job bun financiar( sunt f multumita din punctul asta de vedere), dar programul ma termina. Ma gandeam ca in cele 3 sapt din luna cat voi fi pana la 8 seara, sa duc copilul mai tarziu la cresa, adica la 10 juma, cand merg eu la munca. Asa as sta macar dimineata cu el. Dar asta ar insemna un program usor haotic pt el, o sapt merge la 8 la cresa. In alta la 10 juma, in alta la 9... O sa vb cu educatoarele despre varianta asta, sa vad ce zic si ele...
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
| citat din mesajul lui crissy77 Si pt ca sunt la momentul confesiunilor, va mai zic si ca avem progrese pe partea de limbaj: mama, tata, IE (adica Leeloo, asa o alintam noi pe Elise), toate spuse cu directie; D#258; cand vrea ceva, DA - raspuns afirmativ; e comica, daca vrea sa ii fac ceva, de ex. sa-i desfac dopul la o sticluta, imi aduce sticla si zice DAAAA, da si din cap, nu mai asteapta sa o intreb eu |

bravo Beatrice! bravo mami!!!
Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ludmila_p85 spune:
| Vlad mananca masline saptamanal, dar le digera . Nu le-am gasit niciofata nedigerate in scutec. |
Vlad are toata dantura iesita,asa ca nici nu are cum sa nu le mestece bine maslinele
crispro spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ludmila_p85
Vlad are toata dantura iesita,asa ca nici nu are cum sa nu le mestece bine maslinele Ludmila,mamica lui Vladut |
Haha, ca bine zici :))) nu stiu sigur daca are si ultimele 2 masele de sus, ca nu pot sa il verific nici cum...
Sa-l ajutam pe Alex
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
![]() ![]() bravo Beatrice! bravo mami!!! Isa = parfum de fericire - ianuarie 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
eheeeeeeeeee...bravo Bea!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
btz_ovi spune:
ALICEEEEEEEE laptele nu se termina el deodata,ci se duce usor usor.
La inceput sunt acele pusee de crestere ,copilul va manca mai des si mai mult si desi tu vei crede ca laptele nu iti mai ajunge organismul tau e o masinarie perfecta din punctul asta de vedere si produce lapte exact cat e nevoie.Vei crede ca suge in gol,ca nu mai ai tu lapte,dar alaptarea nu inseamna doar hrana si atat,alaptarea cuprinde si afectiune,dragoste,iar el daca suge in gol nu inseamna ca nu are ce papa ci ca asa se simte el aproape de tine,asa iti simte el dragostea ce o oferi lui.
Daca acum ii vei da LP,il vei obisnui cu bibe,ceea ce lui ii este mai usor deoarece fiind mic nu are atat de multa putere sa suga precum un copil de 6 luni,prin bibe ii curge mai usor si ii va conveni sa primeasca de-a gata decat sa suga cu forta.
Sfatul meu (daca vrei sa il iei in considerare,normal) este sa nu te sperii crezand ca nu mai ai lapte,sa ii dai sa suga la cererea lui,adica si din 30 in 30 min,caci asta inseamna cerere,si gandul de LP sa dispara.
Plus ca abia esti la inceput,lactatia inca nu este bine stabilita.
Si nu-i asa ca iesi si mai ieftin alaptand?![]()

(adica Leeloo, asa o alintam noi pe Elise), toate spuse cu directie; D#258; cand vrea ceva, DA - raspuns afirmativ; e comica, daca vrea sa ii fac ceva, de ex. sa-i desfac dopul la o sticluta, imi aduce sticla si zice DAAAA, da si din cap,