Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
histamina spune:
alice,la mine efecte f bune a avut galaforul.la beladona e 27 de lei, in rest 33-35 lei.
aseara, am vazut ca strumf e linistit.ce facea? cu degetelul "scria" pe gresia de pe hol.pt urme profesionale, il mai inmuia in gurita.

a papat f bine ieri.
la 1 .25 s-a trezit urland.nu a vrut tatica,nu a vrut papa.i-am dat infacol.dupa 10 min alte urlete.l-am pus intre noi.iar a refuzat sanul.la 2, la 3 si la 4 a papat si marait.la 5 dim sotul l-a pus la el in patut.am adormit si eu.
ce m-a enervat:astia doi nu imi ajunge ca-s identici,nu,se si intorc in somn in acelasi timp,pe aceeasi aprte, in aceeasi pozitie.

pai am fost si io acolo,cand a fost facut!
puiutz_mic spune:
Alice, neaparat spirulina de Hofigal, de 1000 mg, cum ti-a spus Racusor. Eu am luat si de la Walmark si nu a avut acelasi efect. Sau erau doar piticii mei pe creier 
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
Am intrat si eu putin pentru a vedea ce mai faceti si pt a va intreba ceva.
In primul rand despe noi. In mare, suntem bine. Theo a avut ceva muci insa au trecut repede. Iar zilele trecute ne-am confruntat cu o diaree care a fost rezultatul(banuiesc nu pot sti sigur) faptului ca i-am dai niste urda cumparata de la un producator de branzeturi de Sibiu. Ne-am dres cu regim alimentar dar si cu praf Hydrasec dizolvat in mancare.
Altfel pot spuneca el creste frumos in fiecare zi si e din ce in ce mai dulce. Tot nu vorbeste insa stie o multime de lucruri.
As vrea ca in vara asta, mai precis in iunie inainte de a ma intoarce la serviciu sa mergem in concediu in Turcia. Si voiam sa va rog daca puteti sa-mi impartasiti si mie cateva impresii/sfaturi. Stiu ca sunt fete care au mers anul trecut. Denisa parca.
Va intreb pentru ca m-a tot asaltat in ultima vreme o prietena cu sfaturi sa nu mergem pt ca stie o gramada de pici care au facut enterocolite severe.
puiutz_mic spune:
Crissteo, as avea nevoie sa-mi spui ce suprafata aproximativa au geamurile pe care vrei sa pui folie. Iti trimit PM cu nr. meu de tel., suna-ma cand poti, ca sa detaliem putin subiectul. 
Roxana, ma bucur ca sunteti bine! Nu te pot ajuta referitor la turcia, eu inca nu am ajuns pe acolo ![]()
12.08.2010
puiutz_mic spune:
Deci aseara i-am dat in loc de LP mucilagiu de orez. Vreau sa va spun ca nu s-a mai trezit asta-noapte si a avut un somn f. linistit, fara foieli sau scanceli in somn (in ciuda faptului ca apare si maseaua nr. 3).
oare il durea burtica de la laptic pe mititelul meu de se trezea noapte de noapte? off...
Paula 
12.08.2010
palomina spune:
Roxana, bine ai revenit ! Eu , nu stiu de ce, dar n-am incredere deloc in cei care vand produse de Sibiu... Mai ales pt Antonito....
Nicole, unde stati in Rahova ? Noi stam langa Liberty mall !
Am luat si eu azi de la belladona Colostrum cu probiotice, ni l-a recomandat medicul de la Alexandrescu. Noi luam pt caca tare ( fara a fi constipatie, insa, A. face bobite
) sper sa fie bun la cat costa -111 lei ... A. nu digera ardeiul, nu stiu de ce. Masline nu i-am dat ca noi nu prea mancam .... Nicole , cum ai zis tu ca tre' sa fie maslinele? Am uitat!
Fetelor, multumim pt urarile de ieri! 
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
palomina spune:
Turcia- noi vrem sa mergem intr-un weekend romantic la Istanbul in vara asta. Evident fara A.
sper sa il si intarc pana atunci
daca reusim sa avem macar 3 zile de concediu anul asta, ma declar ultramultumita !
Cu copil vreau sa mergem la munte, la noi, macar o saptamana ! Sa vedem....
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
crispro spune:
Am mancat si eu odata branza in coaja de brad, din Sibiu- eram in drum spre mare. Si am umblat pe la spital, cu diaree si cateva zile de injectii. Horror!
Am adormit si eu piticul, acum il pazesc.
Crissy, ce are Elise? Sanatate multa! Bravo pt Bea isteata! Am vazut-o ce scumpa e cum zice "da"![]()
Ma distrez de Vlad, ca nu mai vrea sa zica cum il cheama. Nu-i bai. Dar folosind des la adresa lui "tu"( de ex. "mananci tu?", " vrei tu", " te duci tu", etc), acum cand il intreb a cui sunt lucrurile( papucii, jucaria, bluzita), se bate pe piept cumana si zice "tu" :)))
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Turcia- nu am fost...
In mai sper sa vina mama acasa, si vom merge undeva in concediu. Iar in iunie as vrea sa mergem iar undeva cu cele 2 perechi de finuti si copilasii lor, carevor avea6 luni. Sa vedem daca reusim. Iar din iulie la munca :(((
Sa-l ajutam pe Alex
histamina spune:
eu stau in zona pietei Rahova, pe Pucheni in jos.
e zona de case .
stam aproape,la 10 min distanta cu masina,daca e liber.
sunt balonata,mi-e somn si nu am chef de nimic.
fac budincuta cu gutuii diseara.i-am mai facut si i-au placut.