Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Crissy, ce faceai treaza la ora aia?

Nici Raul nu digera maslinele...

Nina, poze cu voi si apartamentul!!!

Elena, ma bucur ca ati gasit pb si acum o tratati!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

bambolleta,
rezultate ff bune ai la ochisori cu afine.suc de afine, dulceata de afine, ceai de afine.au rezultate ff bune.

daca va intalniti prin moghiros, dati-mi si mie de stire.eu stau in Rahova.poate reusesc sa ajung.

VIUSID

Indicatii
Viusd este un supliment alimentar nutritional destinat persoanelor predispuse la scaderea imunitatii.

Compozitie si Mod de Prezentare
Arginina 2g, glicina 1g, glucozamina 2g, acid malic 2g, sulfat de zinc 0.015mg, vitamina C 60mg, vitamina B6 180mcg, vitamina B5 6mg, Vitamina B12 1mcg, vitamina B9 200 mcg, acid glicirhizinic 100mg ( lemn dulce ), metilparaben sodic 10mg, acesulfam de potasiu 10.44 mg, extract de lamaie 2g, ulei de menta 100 mgm miere 2.5g, apa distilata.

Viusid este un supliment alimentar ortomolecular bogat în substan#355;e antioxidante, destinat echilibr#259;rii dietei persoanelor cu deficien#355;e imunitare.
Principalele ac#355;iuni ale ingredientelor sale sunt:
- Arginina cre#351;te r#259;spunsul imun prin m#259;rirea dimensiunilor timusului #351;i a num#259;rului de limfocite T; reduce ureea sanguin#259; #351;i urinar#259;; are propriet#259;#355;i antitumorale;
- Glicina furnizeaz#259; organismului cantit#259;#355;i suplimentare de creatin#259;; cre#351;te metabolismul glicogenului; este eficient#259; în tratamentul hiperacidit#259;#355;ii gastrice;
- Glucozamina are un poten#355;ial caracter antiviral;
- Acidul ascorbic este un puternic antioxidant, asigurând o bun#259; protec#355;ie împotriva agen#355;ilor cancerigeni (contracareaz#259; formarea nitrozaminelor #351;i a radicalilor liberi); imunomodulator ce poate preveni apari#355;ia infec#355;iilor virale #351;i bacteriene; stimuleaz#259; formarea colagenului, fiind un bun cicatrizant; cre#351;te absorb#355;ia fierului;
- Acidul maleic #351;i s#259;rurile sale sunt un puternic antioxidant având #351;i un poten#355;ial caracter antiviral;
- Pantotenatul de calciu este necesar în sinteza anticorpilor; stimuleaz#259; formarea celulelor (mai ales ale SNC #351;i ale glandelor adrenergice); are un bun efect cicatrizant #351;i de stimulare a transform#259;rii glucidelor #351;i gr#259;similor în energie;
- Piridoxina este necesar#259; în sinteza anticorpilor, hematiilor #351;i mielinei; favorizeaz#259; absorb#355;ia vitaminei B12;
- Acidul folic este esen#355;ial în producerea ARN #351;i ADN; este antianemic, analgetic, m#259;re#351;te apetitul persoanelor debilitate, previne apari#355;ia ulcera#355;iilor bucale, regleaz#259; metabolismul zah#259;rului;
- Ciancobalamina este antianemic#259;, revitalizant#259;, cre#351;te apetitul #351;i energia, men#355;ine starea bun#259; a sistemului nervos; favorizeaz#259; utilizarea adecvat#259; a gr#259;similor, glucidelor #351;i proteinelor;
- Sulfatul de zinc este un puternic antioxidant #351;i biocatalizator esen#355;ial în sinteza proteinelor, ADN #351;i insulinei;
- Sodiul #351;i potasiul îmbun#259;t#259;#355;esc statusul homeostatic al organismului;
- Acidul glicirizinic este un compus natural extras din r#259;d#259;cina de Lemn dulce, cu efect antiinflamator, antiulceros, de cre#351;tere a sintezei de interferon #351;i de stimulare a activit#259;#355;ii acestuia #351;i mai ales de inhibare a replic#259;rii virale pentru mai multe virusuri.
Complexitatea compozi#355;iei îi confer#259; produsului Viusid propriet#259;#355;i ce-l fac utilizabil în boli infec#355;ioase, pediatrie, hematologie, neurologie, chirurgie, ortopedie, ginecologie, dermatologie, oncologie, pneumoftiziologie, medicin#259; sportiv#259;.

Flacon cu 100 ml solutie.

Mod de Administrare
Copii sub 6 ani: 5-10 ml de sirop pe zi.
Copii 7-15 ani: 10-50 ml sirop pe zi.
Copii peste 16 ani si adulti: 10-100 ml sirop pe zi.
Dupa mese.

Utilizare pe perioade cat mai indelungate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata

Eu nu i-am dat expres masline, dar a luat ea ca le vedea pe platou, mai ales de sarbatori, a mancat multe atunci si erau sarateeee, cu tot cu samburi.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Crissy, ce faceai treaza la ora aia?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Ce face orice mama la ora aia
La 5.30 o tineam pe E de frunte sa vomite, B s-a trezit si s-a tot foit pana am hotarat sa-i dau laptele. L-a baut, s-a mai miorlait 2 min si a adormit, la ora asta inca doarme. Eu nu am mai avut somn.
Dupa o zi "excelenta" (fatz-foiala si nervi maxim, somn putin) am avut o noapte "minunata" cu n x m treziri (B s-a trezit de n ori, E a miorlait de m ori, dimineata am aflat si motivul). Stef e plecat in sat cu dorul, vine abia joi seara sau vineri dimineata.
Gata, m-am plans destul. Se poate si mai rau.

B adora maslinele, ii dau din alea cu samburi mari, vine si imi scuipa samburele in palma si cere alta. Nu-i dau des, dar o sa le intrerup o perioada.

Si pt ca sunt la momentul confesiunilor, va mai zic si ca avem progrese pe partea de limbaj: mama, tata, IE (adica Leeloo, asa o alintam noi pe Elise), toate spuse cu directie; D#258; cand vrea ceva, DA - raspuns afirmativ; e comica, daca vrea sa ii fac ceva, de ex. sa-i desfac dopul la o sticluta, imi aduce sticla si zice DAAAA, da si din cap, nu mai asteapta sa o intreb eu. Cand o intreb ceva la care raspunsul ar fi NU, fie nu raspunde, fie zice tot DA. Oaia face DEEE, bebe e de fapt DEDE, gaina face CATACATACATA. Cam atat imi amintesc.

Urmatoarele confesiuni - la anu'

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Nici Antonia nu digera maslinele...aseara am avut o noaptea grea...se confirma teoria cu agitatia din timpul zilei...am avut musafiri ieri si cred ca prea au agitat/o de asta nu a dormit bine...ori se pregatesc caninii

Tina asa procedez si eu cu laptele...eu pun 6 masuri LP si restul LV

Azi vreau sa fac papricas de pui...de 2 zile tot ma gandesc la el...sper sa imi iasa

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare mamicute...n-am mai intrat de o vreme...nici acum nu stau...vreau doar sa-i spun ELENEI: da-i lui Raducu Colostru cu probiotice si/sau Baby's Jarro Dophilus+fos...citeste despre ele...

nu pot sa stau...

va pup!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Cristina, cu mare drag ti-as trimite. Ti-as trimite si niste somn (nu pestele) :) azi noapte ma gandeam numai la tine, m-a tinut radu treaza de la 2 si ceva pana la 5 fara putin.. Mofturosi tare baietii astia :)

Crissy, iti mai trimit si eu o cafea. As bea si eu una da mi-e frica cu sensibilosu asta pup pe bea, bravo pt cuvinte. Si pe elise sa se faca bine repede

Elena, mi/a luat marius bere fara alcool da nu pot sa o beau, nu iminplace gustul. O sa iau spirulina daca ziceti ca e buna, si muuult ceai.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salut!
Noi ascultam de zor Aram zam zam, deja m-a innebunit, am ascultat-o de 30 de ori azi...si mai e timp.
Crissy, bravo pentru Bea, pentru progresele facute. Dar ce a patit Elise de a vomitat? Am avut si eu niste episoade saptamana trecuta cu Bogdan, duminica mi-a vomitat la spectacol, a tot avut diaree, acum e constipat...

Eu ma tot uit unde sa plecam in concediu, unul cu copiii si altul fara, dar nu ma pot hotari unde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Alice, la mine a avut efecte f bune ceaiul de lactatie de la fares. Si galactogilul, dar se termina prea repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas
Olita....la cresa sta daca e cineva acolo cu ea, in permanenta. Acasa, sta doar imbracata pe ea, din proprie initiativa. Cand face kk, se duce intr-un colt sau un loc mai retras si sta f concentrata. Atunci imi dau seama ce urmeaza si o intreb daca face kk. Daca zice da, o pun pe reductor si face, daca zice nu, chiar nu face, desi am mai pus-o si in cazul asta. Chiar ma intreba Paula daca am incredere in ce zice ea. Adica daca o intreb ceva si imi raspunde cu da sau nu, eu chiar o cred.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

12+

la fel si eu il intreb pe Andrei daca vrea sa faca kk, si daca nu vrea, zice "nuuuu" si il cred pe cuvant, nu il pun pe olita. dar cand ii vine sa faca, zice "kk" asa repede si mergem sa luam olita si asteapta cuminte sa il dezbrac si sa il pun...asta pentru ca uneori, cand nu are chef sa se culce sau sa faca nu stiu ce, zice "caca" si il intreb, faci kk, sa aduc olita, si atunci raspunde "nuuuu", si e clar ca a zis doar ca sa mai traga de timp

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

apropo de olita... sa va spun ce-am patit ieri...

eu una nu sunt inca pro olita, nu ma grabesc, nu ma stresez...Filip e curios insa... avem o olita misto, gen WC mai mic, cu colac maole din burete, cu capac, loc de pus hartia igienica, servetele umede..na, buuun...Filip se joaca cu ea, ieri, in living...la un moment dat, se pune pe ea (dar era imbracat) si zice kk...eu in gluma, in serios il intreb "vrei sa faci kk?" la care el:"da"...si vad ca se screme...pana mi-a picat mie fisa sa-l dezbrac, el si facuse, si cum l-am dezbracat rapid, paote paote va face si in olita, am imprastiat tot kk pe jos, pe mocheta, pe el, pe pantalonasi... ata e prima naostra experienta cu olita...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput