Pufi de 2010 (57) - LMA Daria, Stefan, Madalina!
Raspunsuri - Pagina 14
Ruxita spune:
foarte haioasa doctorita mea de familie... i-am dus niste poze cu Ela de pe cand avea 5 ani si avea o chestie nu stiu ce fel de chestie, cica ar fi avut varicela atunci, acum insa s-ar putea sa aiba RAIE!!! ...si asta fara s-o vada... (i-am zis ca are niste bubite pe burta mancacioase) si Kay este in afara oricarui pericol ca a fost vaccinat de rubeola, iar generatia Elei n-a fost vaccinata pt rubeola si ca si fiica-sa a facut rubeola... si la farmacie m-am intalnit cu o alta mamica care cumpara tratamentul pt rubeola tot cl. 10-a alt liceu... deci epidemie de rubeola printre adolescenti!!! bine c-am lamurit-o cu cel mic si gradi... de Ela inca nu stiu ce sa zic... azi isi aratau fetele intre ele burtile cu bubite si una din ele a fost la doctorita scolii si i-a z zis ca ar putea fi o alergie alimentara...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ana_g spune:
buna
in primul rand, LA MULTI ANI SANATOSI SI FRUMOSI, MIRUNA!!!
al doilea, lamuriri tehnice: miremia, datele trecute de tine sunt corecte, mersi inca o data, se pare ca fetele de la piersicute au gresit. oricum, nu stiu de ce m-am bagat la odisee, ca nu am timp de ea...
3....ruxi, mult succes la gradi! prima zi cred ca a fost cea mai grea, incet incet o sa va obisnuiti.
lui stefan ii ies ultimii molari....cu toata "distractia" de rigoare......cauta sa ne muste pe toti, uneori reuseste, e mai nervos si agitat si greu de multumit decat in mod normal......mai devreme am cedat si am tras un plans care m-a mai racorit putin. visez la macar 24 de ore de pauza, sa fiu undeva pe-o plaja, la umbra unui palmier, sa aud valurile cum canta, un vanticel usor sa adie...nisip cald sub talpi.....doar eu si marea si eventual un mangomisu din ala din partea stanga a paginii

_
mama lui Stefan, pui scump si
12+ piersicuta cu coditze
ana_g spune:
...mai, sunt nelamurita...rubeola e o boala virala, nu exista tratament pt asa ceva, poate pentru simptome, adica febra%co....si oricum, la adolescenti/adulti e mai nasol, mult mai nasol ca la astia mici.
_
mama lui Stefan, pui scump si
12+ piersicuta cu coditze
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g ...mai, sunt nelamurita...rubeola e o boala virala, nu exista tratament pt asa ceva, poate pentru simptome, adica febra%co....si oricum, la adolescenti/adulti e mai nasol, mult mai nasol ca la astia mici. _ mama lui Stefan, pui scump si 12+ piersicuta cu coditze |
pai da, asa citisem si eu pe net ca nu ar exista un tratament specific... dar femeia cumpara aerius si alte chestii... imi zicea sa iau si eu sa-i dau fetei, si farmacista ne-a ushuit ca stam de vorba prostii... ca medicul ar trebui sa ne dea tratamentul...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
si inca ceva Ana... rubeola e foarte periculoasa pt femeile insarcinate... cu consecinte letale pt fat... deci nu intra in contact cu adolescenti!!!
decenuela spune:
eu am facut rubeola la 28de ani
..tot ce-a fost epidemie la elevi ( oreon..paduchi
..) si in afara ca eram pigmentata nu tin minte de alte simptome...
rux..dr ta defamilie e belea...zi-i ca poate e un post liber la babes...sa se intregeasca gashca...( nu vreau sa jignesc pers care merita titlu de medic)
ale28 ( prescurtare)...da, ai dreptate...de cand sunt mama...am niste sentimente si emotii deosebite....si inteleg totul altfel.....
imi inchide laptopul
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
alicredo spune:
pierd cea mai frumoasa perioada din an....zilele de nastere ale pufilor....

mi-e dor de voi....sper sa revin la normal in urmatoarele zile
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita Ma pregatesc sufleteste sa merg la gradi sa depun dosarul de inscriere si am mai multe temeri cum ar fi: - ca nu va fi inteles (ca nu vorbeste doar noi stim codul la toate gesturile lui si la aaaa-urile lui dupa intonatie) - ca cineva va ridica vocea la el sau il va pedespi (eu nu-l pedepsesc nici cand sparge ceva sau loveste!) - ca nu va sti sa se joace cu alti copii - ca nu va manca suficient ca nu se hraneste singur - ca va sta cu pampersul murdar pe el ca nu spune cand face, doar dupa miros iti poti da seama, dar nu cred ca va sta cineva sa-l miroase in fund cum fac eu acasa... - ca nu voi putea sa-l las toata ziua pt ca nu va accepta somnul de dupa amiaza de la gradi pe paturile lor de campanie unde n-ai unde sa te foiesti si nimeni nu sta sa-i citeasca 4-5 carti cu povesti... - va suferi din cauza despartirii de mine - s.a.m.d. mi se par intemeiate? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
IMI MERGE F PROST NETUL..INCERC SA RASPUND:
1. nu-i nevoie sa se faca inteles...la inceput oricum il lasa in ritmul lui pana se adapteaza.
2. nu il va pedepsi nimeni, nu se mai practica;
3. va invata sa se joace cu alti copii
4. la inceput nu prea va manca cateva zile, dar apoi se va obisnui cu ceilalti copii si va manca, poate chiar mai bine ca acasa ca se ia cu ceilalti;
5. cand simt miros de caca, educatoarele verifica sa vada de la cine vine, nu-i lasa asa!
6. probabil va adormi maigreu pana se obisnuieste;
7. va plange cu siguranta, toti copiii plang si sufera in primele cateva zile. ti-as recomanda sa nu-l lasi din prima zi pana dupa amiaza ca daca plange toata ziua e cam mult;
du-l cu 2 zile inainte. in prima zi stai cu el acolo o ora, doua cat iti permit educatoarele; in a doua zi stai cu el un pic apoi ii spui ca pleci sa-i cumperi ceva (eu spuneam ca ma duc dupa pufuleti si chiar ii aduceam, trebuie sa te tii de cuvant) sau ca pleci la serviciu dar te intorci sa-l iei si te intorci dupa o ora sa-l iei acasa. si din a treia zi il lasi mai mult, cand deja stie ca vei veni sa-l iei si ca nu l-ai abandonat acolo!
dastefa spune:
salut fetelor
multumesc din suflet pentru urari
eu am avut azi o zi extrem de alergareata.Pana si tortul l-am facut in 2 reprize dar a iesit bun,chiar daca nu tomai aspectuos( paretea asta cu ornatul ma streseaza rau ca-s cam antitalent)
va ofer cu drag si voua cate o felie
noi am sarbatorit-o pe Miru inainte sa plece tati dar am aniversat si azi un pic cu bunicile si nepoata(care implineste tot pe 18 anii,azi a facut 12) si mai sarbautorim si duminica cand reusesc in cele din urma sa ajunga si nanutii lui Miru.Va dati seama ca sufla fata in lumanarica de face falcute
voiam sa scriu si ceva despre ea ,ce inseamna ea pt noi ,nu stiu..asa ceva frumos,din suflet ,pt ea dar la ora asta nu mai am putere
poate alta data