Pufi de 2010 (57) - LMA Daria, Stefan, Madalina!
Raspunsuri - Pagina 15
Ruxita spune:
lorex, mersi de precizari... m-am mai lamurit ce si cum, evident m-am linistit, relaxat, ce Dumnezeu, am ales gradi in mod responsabil (asa suna un text, ca daca ati ales gradinita in mod responsabil ar trebui sa...)
de mancat a mancat super bine, si fel 1 si fel 2...
de cacalica a facut si si-a murdarit si body-ul pe care l-am primit pachet... am intrebat cum ii sterg si mi-au zis ca-i spala!!! am mers si mai departe cu curiozitatea si mi-au raspuns ca folosesc manusi! Voi folositi manusi cand spalati fundulet de caca???
de plans n-a plans, si eu ma asteptam sa curga macar un pic de sange acolo, simbolic! N-a fost sa fie... se pare ca n-are nicio temere ca il abandoneaza careva pe undeva... sau inca nu-si pune problema... dar cand am plecat am plecat pe furis ca sa nu se agite vazandu-ma ca plec, am iesit de-acolo cand era el mai prins cu joaca, apoi am asteptat la parter sa-mi zica noutati ingrijitoarea si peste o juma de ora mi-au zis sa plec ca ma suna ei... se pare ca nu se poarta statul la fundul copilului... parintii nici nu prea au treaba cu etajele superioare... aduc copilul la parter, il schimba, pun papuci in picioare si-l dau in primire ingrijitoare care-l conduce la clasa lui... cam asta e politica si procedura de lucru la aceasta gradi...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dastefa salut fetelor multumesc din suflet pentru urari ![]() eu am avut azi o zi extrem de alergareata.Pana si tortul l-am facut in 2 reprize dar a iesit bun,chiar daca nu tomai aspectuos( paretea asta cu ornatul ma streseaza rau ca-s cam antitalent) va ofer cu drag si voua cate o felie noi am sarbatorit-o pe Miru inainte sa plece tati dar am aniversat si azi un pic cu bunicile si nepoata(care implineste tot pe 18 anii,azi a facut 12) si mai sarbautorim si duminica cand reusesc in cele din urma sa ajunga si nanutii lui Miru.Va dati seama ca sufla fata in lumanarica de face falcute voiam sa scriu si ceva despre ea ,ce inseamna ea pt noi ,nu stiu..asa ceva frumos,din suflet ,pt ea dar la ora asta nu mai am putere poate alta data Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Nu trebuie neaparat sa verbalizezi ce simti ... e de ajuns sa simti!
si mai stiam o teorie ca daca apuci sa zici ce simti, simtirea scade (cumva) in intensitate...
--------------------------------------------------------------------------------------------
lorex spune:
rux, dupa ce am raspuns am vazut si eu ca e cam tarziu dar na..acu ca l-ai vazut nu-l mai sterg! 
s-a trezit bobi...inkid
miremia spune:

La multi ani Daria!

La multi ani Stefan!

La multi ani Madalina!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
decenuela spune:
citat din mesajul lui miremia![]() ![]() ![]() La multi ani Daria! ![]() ![]() ![]() La multi ani Stefan! ![]() ![]() ![]() La multi ani Madalina! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
ASA , ASA SUBSRIU SI EU...CA E SRIS FRUMOS....
da..ce de mancare azi...torturi ....wowwww
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
o cafelutza fierbinte, doamnelor....
pe noi ne-a apucat ora 12 aseara

..macapiaza, dar asta e..
astept cu nerabdare sa vad ce face....gradinarul....noastru azi....speram ca va fi ok...si mami lui la fel...
rux...referitor la ce vroia sa zica dastefa....din propria experiantza pot sa zic ca sunt momente cand ai senzatia ca ceea ce defilezi nu e pe departe starea ta interioara....si atunci simti nevoia...sa te exprimi....in jurnal..( trecut-au vremurile) sau uite intr-un grup intim...eu dupa ce ...ma descarc..sunt mai usurata....nu stiu daca scade din intensitate...dar ma simt mai linistita...multumita...
gata...amterminat micul dejun copios( 1 felie de paine integrala prajita, 1 grefuit, 1 cana coffe)
....v-ati prin ca sunt iar la dieta....dar ce mai conteaza...tot am fost la diete...sunt precum mincinosul care spune si el o data adevarul...cik de data asta sunt mai hotarata![]()
sa aveti o zi superba
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Ruxita spune:
Neatza!
mersi de cafelutz, dece! am servit doar un ceai ca s-a terminat cafelutza... incercam si noi sa ne tinem cu dintii de obiceiurile sanatoase dimi... felicitari pt micul dejun copios! asa se incepe ziua - cu un grepfrut!!!
Mama lui Caius astazi se pare ca va face mai bine decat in ultimele 2 luni! M-a durut capul non-stop... am fost la o gramada de medici, am incercat diverse medicamente ... si a culminat toata tarashenia cu o raceala zdravana care m-a tinut vreo 5 zile cu ametzeli si amortzeli de parea ca ma trece curentul electric la fiecare miscare (nasoala senzatie)... si coincidenta sau nu ieri m-au lasat ametzelile si electrosocurile!!! Nu stiu daca are legatura cu gradi, despartirea de copil, intoarcerea la servici... poate ca da, poate ca nu... mi-am facut azi programare la fizioterapie... a fost sindrom neuro-vegetativ? Da, comunicarea rezolva... e adevarat ca spunand cuiva ce simti te eliberezi de tensiune...
tre sa ma pun cu burta pe carti sa mai studiez pshisomatica...
alexia28 spune:
LA MULTI ANI DARIA!
LA MULTI ANI STEFAN!
LA MULTI ANI MADALINA!
SA FITI SANATOSI SI VOIOSI SI NOROCOSI!

ale1212xa spune:
citat din mesajul lui miremia![]() ![]() ![]() La multi ani Daria! ![]() ![]() ![]() La multi ani Stefan! ![]() ![]() ![]() La multi ani Madalina! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
si eu subscriu ca aasa frumos va pricepeti sa pictati
ale1212xa spune:
neatza
dece
de cafea...nasol cu adormitul asta tarziu...eu de 2 nopti ma pun cu Dragos in pat si adorm inaintea lui...![]()
nu se mai trezeste prea des nici peste noapte...sper sa il tina obiceiul
o zi frumoasa sa aveti