Bv. Alina_anto!Hai jessamine,gianina1983!!!(53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Bravo Altesa!!!!! Pupici multi grasunelului
Annisia fara tiv la gaurica?????? Si asa fac pipi pe mine, vrei sa fac doar pe mine? La cezariana la stat te tine 6-7 zile. La natural , cred ca 3 daca totul e ok.

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Bravo ALTESA!!!!! Felicitari! 3.800 si 55 cm, ohohoooo ce baiat frumos ai facut si fara tiv la gaurica. Super tare! Sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati unul de celalalt, sa aveti parte numai de bucurii si reusite impreuna!!!!
Iubita, am vazut ca ai nascut pe 10. Cand ai iesit din spital? Adicatelea la o nastere naturala, fara complicatii, cate zile stai in spital? 2-3, nu? Parca la Yanisu asa am stat si eu. Ca m-a spariat My Lady cu 7 zile... Hihihi...

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 34+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

BRAVO ALTESA FELICITARI PT GRASUNEL sa fie sanatos si mancacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

My Lady, ai inchiriat tot spitalul soro? Unde o sa-ti pui toate cate ti-ai propus sa le iei cu tine si de ce te gandesti ca stai 7 zile in spital? Apoi sunt o gramada de chestii pe care le dau ei copilului, nu trebuie sa le aduci tu de acasa. Stiu ca pentru lohii nu te lasa sa folosesti tampoane, ci vata invelita in tifon steril...
Deci sa nu mai iau garmastan si alte alea, saastept sa-mi ceara ei, daca e cazul. Bun asa.
Bine ca mi-ai adus aminte de sutienul de alaptat. Multam!
Cat despre Annisia, imi pare rau daca ti-am schimbat parerea si te-am sucit. Mai poti incerca un Ingrid, Jasmine, Anastasia, Fatima, Beatrice, Vanessa, Bianca, Gloria, Iustina, Riana, Mara, Raisa, Fabiola, Felice, Francesca, Dalia, Desiree, Dafne, Delice, Larisa, Aimee, Luana, Xonia, Saphir, Alexia... Dar astea nu au sfinti (in afara de Alexia si Mara). Annisia este pe data de 30 decembrie sarbatorita.
Poti sa-mi spui cam ce ti-ai dori (exotic, excentric, cu o anumita initiala, sfant, joc de cuvinte, combinatie intre prenumele parintilor, derivata de la prenumele fratelui) si gasim ceva dragut.

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

deoarece:

1.inseamna ca nu ai fost la Bacau.

te tine 7 zile....si nu, NU ITI DAU NIMIC DE LA EI FIINDCA NU AU.eu si vaccinul nr.2 l-am cumparat in spital si analgezice pentru durere de introdus in vena mi-am luat...vrei sa iti spun in ce pelinca grena am gasit-o pe fii-mea infasata cand mai fost la ea prima oara?

2.cand am ales Anisia, am ales pentru ca ti-am vazut numele tau.nu stiam de existenta lui pana sa-l vad pe al tau.Anisia pt mine insemna "nume de familie".in Moldova exista.

Acum nu imi mai place..ca nu imi mai place..asa cum nu mi-au mai placut nici:Viviana, Alisa, Analia, Any, Amelia, Noel si lista e lunga...prin ce modificari de nume a trecut fii-mea din burtix, nici nu iti poti imagina matale
sooo n-are dom' le legatura cu tine.tu imi placi..nu degeaba am strigat toata odiseea dupa tine pe aici, de ce nu mai apari...etc.fetele-s martore!.ne-am mai contrazis noi pe la inceputuri dar asta nu inseamna nimic

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

am mai incercat si Anastasia, si Mara si multe din lista ta..crede-ma.

Fata va avea trei nume, ultimele doua sunt Micaela Christine.si nu se schimba..Primul as dori sa fie scurt.Acum am in cap ALEXA.

DOM'LE.pe mine ma tine 7 zile ca FAC CEZARIANA...maxim 7 minim 5.

Altesa a nascut normal...deci logic ca nu aveau cum s-o tina 7

eu la Rebecca am stat 4 zile.internat duminica la 12.30 si externat joi dupa ora 14.00.precizez ca am nascut natural

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

BRAVO ALTESA! Esti norocoasa ca nu ai cusaturi la "doamna pasa". Eu sunt tare speriata de cusatura asta, la prima nastere am suferit 6 saptamani de la cusatura, am facut reactie urata la fire... brrr! nu mai vreau...

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
36+ cu Mult a fost, putin a ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Aerelian testul non stress e fff bine descries acolo…azi l-am facut pentru ca de ieri nu il mai simteam pe omusor asa bine…adica am simttit cateva miscari dar nu asa dese si zdrobitoare ca de obicei…a iesit bine testul…omu se odihnea

Lady la Rares ii mai gasesc stafilocucul auriu in nas…dar el e purtator sanatos in sensul ca daca nu are si simptome nu ii da nici un antibiotic. Razi doamana de tot

Annesi dar un sut in fund nu vrea directorul ala? Eu am tras o cearat cu vladareanu data trecuta pentru ca si-a batutt joc de gravidele dr meu si ne-a tinut pana la 11 jumate nemancate ca sa ne dea el voie sa ne faca ceza…iar mie mi-a scazut glicemia si mi s-a facut rasu lesin etc…asa ca dupa am tras o cearta de si-a inghitit liimba…nu a mai scos un cuvant.

Nu scapi de spalaturi la cezariana dar in primele zile ti le face aoclo in pat…loco…sunt ptr igienizarea locala din cauza lohiilor deci nu are legatura neaparat cu taietura…

Altesa bafta multa sa traeca colicii mai repede sau macar sa fie mai usuriei…

la elias te tin cam 3 nopti la cezariana...de miercuri pana sambata m-au tinut pe mine.

va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 33+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lady, spune-mi si mie cum sta treaba cu pelinca.Ca-mi lipseste termenul...e ceva de imbracat, nu?
Alice, sar'na, m-am lamurit...
Georgia, am aceiasi admiratie pentru Alice ca si tine. Cu diferenta ca o si cunosc. E un copil mare care are doi copii mici si se descurca impecabil.

36+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

pelinca=scutec finet, cu care se infasau copiii inainte si se mai infasa si acum prin spitale.

explicatie DEX a cuv.aici: http://www.webdex.ro/dex/42017/pelinc%C4%83

eu fac fasolica prajita, draob de curca si ciocolata de casa

36+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Lady, acum am intrat pe forum si am vazut ca-mi raspunsesei la intrebare.
Ti-au facut antibiograma la candida ca sa vada la ce raspunde?

Noi azi am fost la control. Colul s-a mai inmuiat dar odorul meu, pisoiul nu numai ca nu a coborat dar aparent dupa ce toata sarcina a fost cu capul fix in canal acum mai nou o ia in sus. Doctorita a zis ca nu nastem aproape sigur urmatoarele doua saptamani ca e colul inchis si copilul sus. Am fost dezamagita raaaaaaaaau. Azi intru in 37 de saptamani.
Mi-a luat secretie din nou sa vedem daca am scapat de streptococ si am tratament pentru candida acum cu gynozol.

Alina, mi se strange stomacul cand ma gandesc la tine. Am emotii, sa o rogi pe sora ta sa ne scrie ca stam cu sufletul la gura sau macar da un sms cuiva.
Carina, noi avem un fix cu treaba asta cu femurul dar trebuie sa ne linistim...........eu nu reusesc.....tu?

Altesa, felicitari pentru voinicel! Trebuie sa ne povestesti si despre nasterea in sine cand o sa ai timp.

+36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

pelinca=scutec finet, cu care se infasau copiii inainte si se mai infasa si acum prin spitale.

explicatie DEX a cuv.aici: http://www.webdex.ro/dex/42017/pelinc%C4%83

eu fac fasolica prajita, draob de curca si ciocolata de casa

36+
Citat:

Vreau si eu sa fac cioco de casa da' trebuie sa imi cumpar lapte praf. Si nu gasesc decat la 1kg 7,10euro si vreau sa il impart cu cineva, ca daca folosesc numai jumate cred ca restul va ramane acolo mulllt si bine pana se impietreste.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 34+

Mergi la inceput