Bv. Alina_anto!Hai jessamine,gianina1983!!!(53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Ellenii, nu pot sa vorbesc din experienta, dar daca faci ceza, cred ca treci peste spalaturile alea incomode... alea se aplica doar la nastere naturala care de obicei mai are si o epiziotomie ca atasament si trebuie igienizata si dezinfectata mereu datorita urinei care ajunge acolo. sa ma corecteze fetele daca gresesc.

Anne 39+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui annesi

Ellenii, nu pot sa vorbesc din experienta, dar daca faci ceza, cred ca treci peste spalaturile alea incomode... alea se aplica doar la nastere naturala care de obicei mai are si o epiziotomie ca atasament si trebuie igienizata si dezinfectata mereu datorita urinei care ajunge acolo. sa ma corecteze fetele daca gresesc.

Anne 39+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

asa stiam si eu.

fug la doctori

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

a3a zi dupa operatie, cand a venit doctorul meu sa ma vada la masa, m-a si spalat cu betadina la dansa . nu a fost deloc incomod pt ca nu avem nimic p-acolo, ca dupa o nastere naturala.
acum nu stiu daca e procedura generala sau doar unii doctori o practica..

ylari, voi ce faceti? cum esti?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ileana, uite aici testul. cum am putut eu filma. se vede burtoiu, si o banda albastra. ei, sunt doua benzi dinalea pe burta cu cate o sonda (asemanatoare alora de la eco) si aparatul ala pe care se vede pulsul bebelului si din care iese o hartie, ca la EKG

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

alice , cred ca m-am uitat la cel putin 10 filmulete cu maruta ta;parca acum imi dau seama ce copii mici ai si te descurci cu ei

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

My Lady, ai inchiriat tot spitalul soro? Unde o sa-ti pui toate cate ti-ai propus sa le iei cu tine si de ce te gandesti ca stai 7 zile in spital? Apoi sunt o gramada de chestii pe care le dau ei copilului, nu trebuie sa le aduci tu de acasa. Stiu ca pentru lohii nu te lasa sa folosesti tampoane, ci vata invelita in tifon steril...
Deci sa nu mai iau garmastan si alte alea, saastept sa-mi ceara ei, daca e cazul. Bun asa.
Bine ca mi-ai adus aminte de sutienul de alaptat. Multam!
Cat despre Annisia, imi pare rau daca ti-am schimbat parerea si te-am sucit. Mai poti incerca un Ingrid, Jasmine, Anastasia, Fatima, Beatrice, Vanessa, Bianca, Gloria, Iustina, Riana, Mara, Raisa, Fabiola, Felice, Francesca, Dalia, Desiree, Dafne, Delice, Larisa, Aimee, Luana, Xonia, Saphir, Alexia... Dar astea nu au sfinti (in afara de Alexia si Mara). Annisia este pe data de 30 decembrie sarbatorita.
Poti sa-mi spui cam ce ti-ai dori (exotic, excentric, cu o anumita initiala, sfant, joc de cuvinte, combinatie intre prenumele parintilor, derivata de la prenumele fratelui) si gasim ceva dragut.

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Gata, ma retrag la hibernat. Nu am chef de nimic. Parca starea asta de closca a inceput sa nu-mi mai placa. Dupa ce ma hodin nitelus, dau iama prin magazine, sa simt si eu ceva adrenalina. Pai nu?

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

salutare mamici intram si noi sa raportam 3800 g,55 cm.apgar,9 suntem bine mami a nascut natural nu epiziotomie,nu ne-am rupt in schimb bebelu are colici inca din a 2-a zi si o tragem rau de tot.

Mai revin cand citesc din urma ,cand oi reusii nu stiu ca nici macar nu am dormit de cand am iesit din spital decat 4 ore.

Bafta celor care urmeaza.

40+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

AERLILIAN ma bucur k ai gasit unde sa-l faci , nu este dureros este chiar fascinant sa auzi o jumate de ora cum bate inimioara baiatului, eu in timp ce am facut mi-a dat o ciocolata cu rom sa pap si au sarit bataile iminii la 150-160 pe minut .la spital la cantacuzino costa 24 ron

Mergi la inceput

Bravo ALTESA!!!!! Felicitari! 3.800 si 55 cm, ohohoooo ce baiat frumos ai facut si fara tiv la gaurica. Super tare! Sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati unul de celalalt, sa aveti parte numai de bucurii si reusite impreuna!!!!
Iubita, am vazut ca ai nascut pe 10. Cand ai iesit din spital? Adicatelea la o nastere naturala, fara complicatii, cate zile stai in spital? 2-3, nu? Parca la Yanisu asa am stat si eu. Ca m-a spariat My Lady cu 7 zile... Hihihi...

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Si viata fum!"

Mergi la inceput