Bv. Alina_anto!Hai jessamine,gianina1983!!!(53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

m,ai BIANCA dar ce are laptele ala praf de costa atat?| are granule de aur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

hop si eu...noi suntem bine dar fara chef de forum cateodata...
in continuare papam mixt adica si san dar mai mult l. praf.

altesa felicitari mami pt. rafa grasunel si pt. pasa. netaiata si netivita

beatrix si strumfului micut,eu zic sa-i faci laptele praf cum scrie pe cutie, nu e ok sa-i pui mai putine masuri cu atat mai mult cu cat e si prematur.

anda mai poti mamico?

lady mariei sa scape de crocodilul din gat.

anne , ce spui tu acolo?? adica te duci la control la polisano,la ce dr? eu acolo am facut fiv-ul cu dr. ispasoiu si iti dai seama ce dor mi-e de locurile alea si de liftul cu oglinzi

spun de azi :succes alinei ,sa nasti fara probleme pe filip si sa te recuperezi repede

legat de lungimea femurului,mie tot timpul imi iesea mai mare putin si mi se spunea ca va fi lunguta fata si asa si este ,are o lungime de bebe de 4 kile dar e slabuta din cauza asta ,nu-i bai o face mama fotomodel

mami de printesa ,flavia ( 27. 12 .2011)

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Alina Sunt cu gandul la tine si am emotii cand ma gandesc ca maine il vei vedea pe Filip. Bafta multa si asteptam pozici.

Doamne My Lady eu abia ma mai pot misca si tu gatesti asemenea bunatati. Cred ca nici indicatiile nu as putea sa le dau, dar sa stau in picioare sa le prepar. Astazi am avut niste dureri cumplite de spate si de bazin, cu un picior drept cu tot, de merg schiopatand.

Bulinutza, maine la 11:00 o sa mergem la curs.

Ieri am fost si noi la dr, totul este bine. Mai interesant este ca mi-a spus ca daca bebe o sa aiba peste 3,500 kg nu am nici o sansa sa il nasc natural ca am eu oasele bazinului nu stiu cum.... si tare am inpresia ca cezariana mea o sa se stabileasca atunci pe loc. Mai mergem peste doua saptamani la control.

Cam atat.... va pup pe toate!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tebligia

m,ai BIANCA dar ce are laptele ala praf de costa atat?| are granule de aur?

sa stii ca am luat mai demult si nu avea. Aia ma intreb si eu, de ce oare??

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

BIanca pai iti trimitem din Romanaik poate costa si mai putin nu asa scump

Mergi la inceput

Esti draguta! Aici sunt o gramada de magazine cu produse romanesti dar lapte praf chiar nu au. Poate vine mama dupa ce nasc, desi nu e sigur.
Apropo de nascut, mi-am cumparat ieri papucei si chilotei, sa imi fac bagajul. Am spalat si primele hainute, desi nu am cumparat mai nimic, ce am primit si ce am pastrat de la Alexis. O sa ne apucam si de cumparat dar este vreme si dupa daca nu reusim inainte. Asta pt ca am 2 patuturi, carut, hamac, masa de infasat si alte cele de data trecuta. Fata asta din prima intra pe second hand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Bianca, daca stau sa ma gandesc, si la noi tot atat costa laptele praf. stiu ca si eu am facut de curand cioco de casa

Bulinuta, un sut in fund ar fi binevenit pt stimabilul nostru dr. prof. si director si ce-o mai fi el. aproape ca mi se pare trafic de influenta ce face el acolo.

Iaura, ce ma bucur sa aud ca si voi ati fost unul din cazurile reusite ale clinicii polisano. Dr. Ispasoiu e chiar dr meu, un om deosebit, istet si mai implicat decat orice medic pe care l-am intalnit pana acum. deci bebelina ta e opera lui. bravo! din pacate el e prea mic in ochii mai marelui director de maternitate. daca deschideau pana acum maternitatea privata asa cum au promis initial, era alta treaba. probabil eram si eu acum cu Sebi al meu in brate.
Multi tie si printesei Flavia. sper ca in curand va putea sa bea laptic numai de la tine

Anne 39+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Posibil, Anne dar mi se pare exagerat. Totusi am o reteta pe care vreau neaparat sa o incerc. am luat-o tot de aici, nu mai tin minte cine a postat link-ul. E f laudata acolo pe sait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izish83 spune:

eu la elias in 2009 am stat 3 zile cu cezariana. luni la 12 am avut operatia si miercuri la pranz am plecat acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am terminat de spalat rufe, m-am epilat (si eu o defrisez d tot pe duamna). Mai trebuie sa ma spal pe cap (si pe Sara), sa-mi fac manichiura/pedi si sa imi organizez bagajul. Azi am cam pierdut vremea, pt ca am primit caruciorul pe la ora 11 si ne-am tot minunat de el E SUPER si culorile arata mult mai bine in realitate. Sunt tare multumita de alegerea facuta. Plus ca are 2 umbrelute si o geanta despre care nu stiam ca sunt incluse in set.

Altesa, felicitari pt bebe grasun!!

Va multumesc pt incurajari..au incepu sa imi zboare fluturasii prin stomac..

Sigur va anunt maine dupa ce ies din operatie. Am nr ILENEI (aerlilian) si ii voi trimite ei sms. Si Matzei, ca sa stea linistita

Oricum intru si mai tarziu pe forum, si poate si la noapte daca am insomnii...

Alina 39+cu Filip-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

AMR 1 ZI!!!

Mergi la inceput