Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (106)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

miki ce firma frantuzeasca sunt puii pe care ii cumperi? zi-mi si mie cum se numeste poate vad si eu pe aici
trebuie incercat orice, pana nu incerci n-ai de unde sa stii cum este

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

o sa ma uit pe ambalaj si-ti spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Am intrat sa va vestile de la Alina,dar vad ca ne tine in suspans
asteptam sa ne dai vestile bune
burtica

Sara a dormit si aseara de la 1,30 pana azi la 9,30 deci suntem pe drumul cel bun
am iesit si la plimbarica ca a fost soare frumos de primavara
in rest imi ocupa tot timpul, seara sunt singura cu ea si vrea numai pe jos sa cerceteze,sa deschida tot.....stiti voi
Roxy bine ai revenit la butoane scumpa foc Anastasia
Va
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Miki,multumesc mult!!!Pt vorbele bune...

Sunt suparata caci sotul zice ca aparatorile nu pot fi puse la patul nostru iar eu nu mai vreau sa dorm cu David!Ma trezesc la fiecare fosnet si ma simt extrem de obosita!!!

In patut transpira mereu,cred ca salteaua nu este ok,plus ca nu are loc sa se fataie el toata noaptea...Nici nu stiu ce as mai putea gasi sa il baricadez in patul mare sa nu cada din pat!!!

Trebuie sa fac ceva in acest sens pt ca nu mai pot!!!
Cred ca a venit momentul sa zic si eu gata!!!
Macar ma trezesc si ii dau lapte,dar apoi dorm cateva ore bine legate nu cu atatea sunete!!!
Bine este posibil si sa ma agite toata noaptea si sa stau numai pe drum pana la el..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lalely vezi ca transpiratia in timpul somnului poate fi o modalitate facila de a raci
eu zic ca daca vrei sa dormi in patul mare cu el poti
eu pun perne multe si paturi multe unele peste altele
de o inconjoara de o parte si la picioare
si de partea cealalta sunt eu
si dormim bine mercic
la inceput e mai greu
apoi intervine obisnuinta

am zis ca fug la nani da mi-am asteptat sotul
acu s-a intors

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Hai ca eu stau dupa pitica mea care nu se da adormita deloc. Nu stiu ce este cu ea, ca de obicei dupa lapticul de nani tai lemne pe ea cel putin 1 ora. In seara asta a dat ture la pat pana mai adineaori cand a capitulat. A lins in seara asta 300 ml lapte

Strumph, unde ai pus poze cu bucataria?

Madutza, Alexina, sa inteleg ca suntem trei deocamdata pentru intalnire? Sper ca nu am ratat pe cineva!

Fug si eu la nani!
Apitu nani!

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mada si eu care speram ca weekendul viitor sa il lasam pe luca la ai mei si sa mergem la partie mana mea e partial ok, in sensul ca nu ma doare daca nu o bruschez dar daca vreau sa imping ceva cu ea deja "scartaie" e clar ca daca pic pe ea o sa ma doara rau dar in acelasi timp parca ma arde sa ma sui pe placa...eu care n am fost sportiva deloc la viata mea, dar mi-a placut mult...o sa caut o solutie sa tin mana imobilizata cumva, am niste manusi cu tija care sa o tina fixa dar nu cred ca sunt suficiente...ma mai gandesc. pana una alta m as multumi sa vad putina zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lparpala

Hai ca eu stau dupa pitica mea care nu se da adormita deloc. Nu stiu ce este cu ea, ca de obicei dupa lapticul de nani tai lemne pe ea cel putin 1 ora. In seara asta a dat ture la pat pana mai adineaori cand a capitulat. A lins in seara asta 300 ml lapte

Strumph, unde ai pus poze cu bucataria?

Madutza, Alexina, sa inteleg ca suntem trei deocamdata pentru intalnire? Sper ca nu am ratat pe cineva!

Fug si eu la nani!
Apitu nani!

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Te faci ca nu vezi, eh?! nu ma vrei la intalnire, stiu io pai nu am spus ca maine imi cumpar bilet? ... Ehh visez, ce bine ar fi sa pot veni si eu la intalneala, dar las' ca nu mai e mult pana la vara Link la poze cu bucataria am dat la pag 17, ultimul mesaj si e scris cu verde Bravo pentru Diana mancacioasa

Ma bag si eu la nani ca prea butonez telefonul asta si am realizat cat mi-e de foame Of dieta mea! Durerea de cap e tot acolo, chit ca am luat un ibuprofen sper sa nu ma trezesc cu ea la fel maine dimi

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

mada ai un pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata...

Va servesc eu cafeluta in dimineata asta!!!!

Si asta pt ca m-am trezit de la 07.00...,
Am avut o noapte ok,si asta nu pt ca nu s-a trezit David...,ci pt ca a dormit sotul cu el...
Cred ca uitasem cumera sa dormi o noapte fara nspe treziri...

Trebuie sa gasesc o solutie cu patul si poate cine stie mai intra si la noi ceva in normal.

Parca ieri zicea cineva ca a fost prin Carrefour!!Si eu merg azi.Este ceva interesant???

Va doresc o zi minunata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Neata...

Va servesc eu cafeluta in dimineata asta!!!!

Si asta pt ca m-am trezit de la 07.00...,
Am avut o noapte ok,si asta nu pt ca nu s-a trezit David...,ci pt ca a dormit sotul cu el...
Cred ca uitasem cumera sa dormi o noapte fara nspe treziri...

Trebuie sa gasesc o solutie cu patul si poate cine stie mai intra si la noi ceva in normal.

Parca ieri zicea cineva ca a fost prin Carrefour!!Si eu merg azi.Este ceva interesant???

Va doresc o zi minunata!!

neata..
lalely, apropo de aparatorile de pat..nici la noi nu se potriveau, adica ele merg perfect pe pat care are salteaua in sus si nu adancita in suportul patului..nu stiu daca se intelege..cert e ca la noi salteaua intra in suportul patului si totusi le-am pus asa desi dezavantajul e ca nu se pot lasa in jos asa cum prevede mecanismul..adica sunt fixe, dar pe noi nu ne-a deranjat..pe latimea patului e cat tot patul, pe lungime patul e de 2 m si aparatoarea de 1.8, deci ramane un spatiu pe unde vlad s-a invatat sa coboare..
nu stiu daca s-a inteles ceva..

Mergi la inceput