Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (20)
Raspunsuri - Pagina 14
mi_bebelina spune:
Bravo Anitta, felicitari pentru fifitza sanatoasa! Da ce ne-ai tinut in tensiune azi.....am facut scurta la deget tot apasand F5....
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellyshor Ma bucur din tot sufletul ca toate fetele greu incercate au venit cu rezultate bune! Asa sa ne ajute Dumnezeu si de aici incolo! Elly 23+ cu Babyboom |
Sa dea Dumnezeu, eu urmez maine la intepat.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Andra_C spune:
Anitta, bravo mamico!!!!!!!!!!
Ylari, multa bafta, Doamne ajuta!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 19s +
Mmamita spune:
Anittaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ce bucurieeeee!!! Nici nu stiti cum stateam, deja incepuse sa-mi fie frica cu linistea asta!
si o bataita pentru ca ne-ai tinut atata in suspans!
Cori, mami de Bubulina - 1 anisor si acum bebe 2, ... 18+
YLARI spune:
Andra am niste emotiii....
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Andra am niste emotiii.... YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa bebedoiu Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Ylari suntem cu sufletul alaturi de tine maine! O sa fie super bine si la tine, ai sa vezi! Ca doar de aia suntem in Odiseea Minunilor!
Somnic usor, dragele mele! Ma bag la somn ca ma cam doare stomacul. Am baut un pic de laptic cald, poate imi trece si mie.
Elly 23+ cu Babyboom
Mmamita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellyshor
Ylari suntem cu sufletul alaturi de tine maine! O sa fie super bine si la tine, ai sa vezi! Ca doar de aia suntem in Odiseea Minunilor! Somnic usor, dragele mele! Ma bag la somn ca ma cam doare stomacul. Am baut un pic de laptic cald, poate imi trece si mie. Elly 23+ cu Babyboom |
Ylari, tin si eu pumnii stransi stransi si gandul aproape de tine!
Elly, tu ce bebe ai de-si tot scoate capul din carucior? Ca al meu nu se vede?!?! Acum l-am zarit si-am zis ''Doamne, chiar asa chioara is ca nu l-am vazut pana acum ca iese din carut?!''..si cand ma uit la al meu....pauza!
Cori, mami de Bubulina - 1 anisor si acum bebe 2, ... 18+
alina04and spune:
Virginia iti multumim pentru vestile bune.
Anitta felicitari pentru printesa, ne bucuram ca este sanatoasa.
Ylari iti tinem pumnii pentru maine.
Va pup si va doresc o seara frumoasa. Printesa mea se agita mai mult seara / si in privinta asta tot cu taticul ei seamna ca pe el il apuca energia la sfarsitul zilei.
Va pup dragelor.
[18+] In curand mamica si am o minune in burtica
virgiL spune:
Mai da nu ne plictisim deloc..Bafta YLARI pe maine...de acum stim toate ca nu maine e momentul greu ci perioada de asteptare care urmeaza pana la rezultat...Curaj oricum!Sper ca ai optat pt test Fish(asta cu rezultatul rapid) si nu ne tii in suspans 3 sapt cu cariotipulNu ca am pleca de aici...Si bineinteles ca va urma DIANA sa ne tina in suspans!!!Va doresc tuturor numai bine si rezultate bune la investigatii!
Virginia 22+ cu ,mami de Ioana