Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ylari, bafta multa scumpa....o sa vezi ca va fi bine, stiu eu asta!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mmamita

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Andra am niste emotiii....

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Ylari suntem cu sufletul alaturi de tine maine! O sa fie super bine si la tine, ai sa vezi! Ca doar de aia suntem in Odiseea Minunilor!

Somnic usor, dragele mele! Ma bag la somn ca ma cam doare stomacul. Am baut un pic de laptic cald, poate imi trece si mie.

Elly 23+ cu Babyboom

Ylari, tin si eu pumnii stransi stransi si gandul aproape de tine!
Elly, tu ce bebe ai de-si tot scoate capul din carucior? Ca al meu nu se vede?!?! Acum l-am zarit si-am zis ''Doamne, chiar asa chioara is ca nu l-am vazut pana acum ca iese din carut?!''..si cand ma uit la al meu....pauza!

Cori, mami de Bubulina - 1 anisor si acum bebe 2, ... 18+

Hai ca m-am chiorat si eu la carucioare. Cred ca doar baieteii isi scot capetele, ca doar sunt mai nazdravani

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Draga Anitta sunt atat de fericita, am intrat special sa vad daca ai scris, si m am bucurat enorm cand am vazut ca a scris Virginia. Doamne ce fericire. Crede ma ca plang de emotie!!! Astazi am plans mama mama, si la povestea Blancai si la vestea ta minunata, zilele ce vine si pt rezultatele nemaipomenite ale lui Ylari si sa incheie cu Dianaaaaaaaa!!!!!

Sunt convinsa Ylari ca o sa fie bine si la tine,nu are cum altfel. :)

Gata ma bag la somnic ca sunt varza de oboseala.

ne vedem maine dragelor

Ioana, mamica lui Cristian 23 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Anitta,felicitari,sa fiti sanatoase amandoua!
Ylari,bafta la amniocenteza.
Eu n am facut dublu si triplu test desi dr mi a recomandat insa mi s a parut un chin in plus pt ca n ar f schimbat cu nimic situatia.Cum o vrea Dumnezeu.Ieri am facut morfofetala,la prima vedere parea ok darn am apucat inca sa vb cu medicul meu.Asa ca ma adaug si eu la lista cu .

diana,sper sa fie bine cu inimioara bebelusului pana la urma si toate ingrijorarile sa ramana in urma.Si eu tre sa fac sapt viitoare ecocord.
Din cate am vazut,numai curajoase si greu incercate pe aici.Sanatate pt noi toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Dragele mele, azi a fost o zi foarte grea si speciala pentru mine, familia mea si prieteni, incluzandu-va si pe voi aici. A fost o zi cu tensiune, cu lacrimi si cu bucurie. Pe la 12 sotul meu a sunat, dar i s-a spus ca trebuie sa mai asteptam, sa mai sunam dupa ora 15. Telefonul de la Iasi l-am primit totusi aproape de ora 14. E fetita si e sanatoasa! Ma simteam ca dupa un examen, cand te vezi pe lista admisilor si nu-ti vine sa crezi, ajungi acasa, apoi iti pui din nou haina si mergi sa vezi iarasi listele: daca nu m-am uitat bine la rezultate?... Am intrat in Mall sa va scriu, sa va stiu linistite. N-a mers nimic, nici un net. N-am internet pe telefon, doar daca se nimereste pe la Mall sau la benzinarii sau la Mc. N-am reusit, am stat peste o ora cu telefonul in mana. Pe de alta parte, vorbisem cu Virgi si ma gandeam ca poate va scrie ea daca vede ca nu reusesc eu, dar pentru ca nu ma intrebase daca-i permit, draga de ea, n-a scris. Apoi a trebuit sa trec pe la fratele meu - baietelul lui implineste azi doi ani si uite-asa, abia acum am ajuns acasa.
Da' stiu ca am o logoree!

Nici nu am cuvinte sa va multumesc pentru ca ati impartit cu mine grija, teama, sperantele, lacrimile, tensiunea, timp de sase saptamani! E mare lucru ca niste oameni necunoscuti sa iti fie ATAT de aproape in momente asa de grele. De neimaginat pentru unii, dar 100% palpabil pentru mine!
Va multumesc tuturor pentru rugaciuni, incurajari, ganduri pozitive, delicatete si atitudine empatica! Confortul sufletesc de care am avut parte cu voi a fost fantastic!
MULTUMESC!
Ah, cat sunt de fericita!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Anitta, ma bucur foarte tare pentru tine! Am intrat in ultimele doua zile special ca sa aflu vesti de la tine. Ne-ai cam tinut pe jar, nici nu vreau sa ma gandesc ce-a fost in sufletul tau. Eu scriu rar, dar urmaresc toate povestile. M-a impresionat mult framantarea ta de dinainte de sarbatori dar si modul in care ai gestionat situatia. Sa fiti sanatoase amandoua si sa ai o sarcina cat mai frumoasa in continuare!

M-am bucurat de fiecare data pentru vestile bune (de la eco, de a amniocenteze). Sunt sigura ca si la Ylari si Diana sunt alarme false. Imi pare rau pentru emotiile prin care treceti acum. Nu stiu ce as face in locul vostru. Probabil m-as sui pe pereti. Va rog mult sa incercati sa ganditi pozitiv, pesimismul si framantarile nu prea ajuta.

Mirina, nu cred ca are sens sa-ti faci probleme. Nici eu nu am luat in greutate pana acum si eram un pic ingrijorata. Dar dr. mi-a zis ca atata vreme cat copiii cresc cat trebuie, nu o intereseaza sa cresc si eu (bineinteles, in conditiile in care nu ma infometez si ma hidratez bine).

Si eu sunt pentru nasterea naturala. Din pacate nu prea mi-a dat doctorita sanse. Sunt sanatoasa si pana acum totul merge bine (eu eram aia cu inotul si bicicleta si sportul in general, dar cred ca nu eram singura). Problema e ca la sarcinile gemelare rata de nasteri prin cezariana e foarte mare chiar si in tarile mai "naturaliste", iar la noi cred ca se intampla doar in mod exceptional. Fiind prima mea nastere, nici nu am experienta care sa-mi dea siguranta aia de sine si sa zic "lasati-ma sa nasc natural, ca stiu eu ce fac". Poate daca aveam deja o nastere naturala la activ, ma aventuram. Cand m-a vazut asa dezamagita, doctorita a zis ca putem incerca, daca se prezinta ambele copile in pozitie craniana etc. Dar parea mai degraba de consolare, decat o sansa reala. Eu fac oricum exercitii Kegel si vreau sa merg si la cursuri prenatale. Om trai si om vedea. Macar sa ajung cu ele cat mai aproape de termen si nu-mi mai pasa asa mult cum ies din cuptor.

Sa va raportez si eu starea natiunii: am mai fost la eco la 16 saptamani. Tot doua gagici sunt, o singura placenta, deci foarte probabil identice (eu le mai alint in gluma "clonele mamii"). Cu alte cuvinte e semi-oficial ca sunt de 3xfemeie. Mai asteptam o confirmare la morfologia fetala, dar cred ca pot sa ma apuc deja de cautat nume. A fost foarte emotionant la ultima ecografie. Doctorita incerca sa o pozeze pe una din fete, iar cealalta se tot baga in poza peste ea. Parca spunea "noi suntem impreuna, fa-ne poza impreuna". Cred ca si doctoritei ii place de ele :D. Parca Anitta zicea ceva de niste gemene blonde. Asa mi le inchipuiesc si eu: blonde si carliontate, ca ta-su. Brunete nu prea au cum sa iasa din noi doi. Oricum, nu conteaza. Din partea mea pot sa aiba parul verde cu suvite mov, numai sa fie sanatoase.

Era sa uit: cu mare intarziere va urez un an bun, cu sanatate si plin de emotii pozitive legate de miscari in burta, primul planset, primul alaptat, primul zambet, primul stat in fund, primul... Abia astept!

Alma 17+ (de 3 ori femeie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Buna Seara dragele mele Burticute dragute,
Este prima data cand postez pe anul acesta asa ca va urez cu putina intarziere , Un An Nou fericit, plin de impliniri si bucurii alaturi de cei dragi si de bebeii din dotare!!!
Sunteti EXTREM de active si din pacate nu am ajuns la zi cu cititul posturilor dar Anita , draguta de tine FELICITARI din toata inima pentru rezultatul bun la amnio, pentru bubulina minunata din burtica si mai ales pentru rabdarea si curajul de care ai dat dovada in toate aceste saptamani!!
Sincere FELICITARI si pentru Deea_Deeutza pentru rezultatul minunat!!!
Ylari si Diana ma voi ruga pentru voi dragutele, va va dea Dumnezeu putere si cele mai minunate rezultate (sunt ferm convinsa ca totul va fi bine.. nu am nici o indoiala)!

20 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Noi suntem foarte bine, crestem ( sapt trecuta la nici 20 sapt implinite), aveam aproape 400 gr, eram foarte vioi si energic! Am ajuns sa il simt si ziua si seara destul de tare , iar acum o saptamana l-a simtit si tati cu 3 kick-uri retetate ,extrem de puternice
In schimb eu am o mareee problema cu somnul de mai bine de o saptamana ( mai precis de la Revelion) si tare imi e teama sa nu fie afectat si sa sufere si bebelul..
Am incercat tot ce mi-a trecut prin cap .. ceai fierbinte din plante cu miere, lapte cald cu miere, nu am mai mancat nimic cu cateva ore bune de a merge in pat, am fost la bazin si am inotat ca nebuna, am incercat sa ma obosesc la maxim doar doar cad lata .. dar orice as face la o ora dupa ce am atipit, deschid ochii si privesc tavanul ore in sir..in fine. sper sa intru in randul lumii curand pentru ca nu stiu cat mai rezist ( episoade similare am mai avut si la inceputul sarcinii si a fost groaznic ufff )
Si eu sunt PENTRU nastere naturala din toata inima si sper ca totul sa fie bine pana la sfarsit si sa nu fie nevoie sa imi spuna doctorul.. trebuie cezariana !
Asa cum spunea Andra intr-un post anterior , in Bucuresti a ajuns o adevarata moda sa faci cezariana la cerere , ceea ce mi se pare nu foarte firesc si sanatos dar din comoditate multi doctori iti baga N motive doar sa iti taie uterul si sa scape mai repede de tine!
Cele care sunteti pentru nastere naturala ,veti merge la cursuri prenatale si daca da.. unde?
Cam atit pentru noaptea asta .. ma intorc in dormitor.. poate mi-a scapat vreun coltisor neexaminat hahaha

20 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Bine ca e bine, Anitta! Ma bucur pentru rezultat. Nici nu as fi putut sa ma gandesc ca e alfel decat f. bun rezultatul.

20 sapt si aici si e cu fundita roz:) abia ieri am aflat, totul e in regula. placenta chipurile ar fi inserata jos, dar cica in 99% din cazuri se rezolva de la sine, asa ca astept pana data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza fetelor,
Wow, va multumesc ptr sustinere, toata noaptea am visat doctori si rezultate
Sper, trebuie sa fie bine. Sotul meu are emotii dar nu zice nimic saracu, imi pare rau sa il vad asa, ii e frica de interventie, sper sa fie bine, mi-am luat liber pana luni, am stat si ieri acs, sper sa ajunga zilele astea de repaus. Sotul si-a luat si el liber tot pana luni asa ca am sprijin.
Da, Virginia am optat ptr metoda rapida QF-PCR si sper sa am rezultatul cat mai curand si sa fie bun! Sa ma linistesc si eu. http://www.geneticlab.ro/qf_pcr_lichid_amniotic.html
Anitta inca o data te felicit! Parca te si vad cu tel in mana incercand sa ne scrii! Bine ca este bine!
Sunt programata la 10, dar nu stiu, nu cred ca tot atunci incepe si procedura, am inteles ca o sa imi puna o perfuzie inainte. Fetelor voi ati fost singure in camera de recoltare sau cu sotul?

Pupici multi

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput