Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Pupicei cu felicitari pt Elly, Tigruta si restul care ati mai fost pe la eco, controale, etc. Anitta, te astept cu sufletul la gura!

In legatura cu nasterea, si eu pledez pentru cea naturala...bine , cu mici artificii (epidurale, etc , e cea mai ''naturala'' alegere si cea mai bune din majoritatea punctelor de vedere. Aici de altfel nici nu se face cezariana ''la cerere'', nici nu se pune problema de chirurgie decat daca e vorba de ceva realmente grav. De acord cu tine deci, Blanca, mai putin partea cu durerea - durerile sunt mari, dar nu insuportabile...pentru unii. Depinde desigur de cum suporta fiecare durerea, de conditia fizica, etc. Eu nu m-am plans niciodata pentru orice fleac, consider ca gerez foarte bine durerea si in plus m-am si antrenat ''psihic'' pentru asta..va spun insa ca a fost degeaba!!!Travaliul meu a durat 30 de ore, am vomat de durere, am ajuns pana la morfina, graficul meu de contractii arata oribil( de s-au mirat si asistentele) si fara epidurala sincer nu cred c-o scoteam vreodata la capat. Poate faptul ca am nascut putin prematur a ''ajutat'' la asta, poate ca organisuml nu era intru totul pregatit, nu stiu. Dar stiu ca A DURUT! Cu toate astea a meritat pe deplin si chiar daca as avea posibilitatea de a alege, tot natural as alege sa nasc! Nu vreau sa va sperii, am asistat si la o nastere de 20 de minute si dureri minime - fara epidurala, fara nimic - deci chiar depinde de ''norocul'' fiecaruia!

Andra, sa inteleg ca tu vei naste natural de data asta?

Fug la munk!

Cori, mami de Bubulina - 1 anisor si acum bebe 2, ... 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Mmamita, nu voi naste natural, nu mai vad sensul, uterul oricum este taiat...Si in plus, medicul la care merg acum a zis ca este destul de mica perioada intre nasteri si sa nu riscam...La prima vizita despre asta l-am intrebat :)
Sper doar sa nu mai trec iar prin ce am trecut la prima, mi se deplasase cateterul prin care bagau calmante si imi amortise piciorul, au hotarat sa nu mai bage pt ca era risc de paralizie. Asa ca tot ce au putut face pt mine a fost sa puna algocalmin in perfuzie (eu sunt si alergica la multe medicamente, algocalmin nu se numara printre ele, dar a fost frectie la picior de lemn). Cica se intampla foarte rar sa se deplaseze cateterul, dar se intampla. Cred ca si unde imi doream atat de mult nastere naturala si imi era foarte frica de cezariana am patit asta.
Prietenele mele toate facusera cezariana sau optasera pentru cezariana, pe mine ma priveau ca pe o "nebuna", asa e aici in Bucuresti, sunt mult mai multe cezariene decat nasteri naturale, ba una din ele chiar mi-a spus ca numai vacile mai fata natural. Ma rog, no comment.
Apropo de patut, eram cat pe ce sa-l comand ieri, dar cred ca totusi nu e din lemn masiv ci din mdf, asa este?
Anitta, cand intri sa ne zici ceva?
Acum 15 minute l-a simtit si tati pe bebe, se face maricel, golanul

--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 19s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Andra, Diana, Iulia, Blanca si eu tot la nastere natura ma gandeam pt ca il stiu pe doctor si pt ca am incredre, nu ca nu as avea la cezariana. Sora mea cu el a nascut, prin cezariana, si totul a fost ok. insa ma sperie gandul ca ma lasa cu altcineva. daca as fi vrut cu altcineva cautam alta persoana. sunt tare nelinistita si azi/noapte nu am putut sa inchid un ochi.
asta e....oricum mai este timp si a ramas ca vedem si ce se mai intampla.
Blanca ce s-a spun.... sunt fara cuvinte... am plans pentru ca e foarte emotionanta povestea voastra. Foarte frumoasa Eva Ilinca. Sa va traiasca!

Anitta dar vad ca iti place sa ne pui pe jar. asteptam vestile bune.

pupici pentru burtici

[18+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Fetelor ce e cu linistea asta apasatoare?
Tigruta felicitari pentru rezultatele bune.
Pana vine Anitta cu vestile bune va mai bat eu la cap cu una alta.
Am fost astazi la cumparaturi si neuronu gravid a uitat sa cumpere recipient steril pentru analiza de urina de maine dimineata.
Si ca sa uit de grija ca nu-l simt pe bebe miscand inca, ma indeletnicesc cu o musaca de cartofi si conopida.

Elena 18+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

FETELOOOOOR!!!ANITTA ARE O FETITZA SANATOASA SI FRUMOASAAAAA!
Ea a fost azi pe drumuri si inca nu are posibilitatea de a intra pe net!

Virginia 22+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

off anita ne-a tinut cu sufletul la gura azi!!! felicitariiiiiiiiiiiiiii si sa ai parte numai de bucurii de acum incolo.Sa iti creasca fetita frumoasaaaaaaa si sa te bucuri de ea!!!!.
Virgi multumim de veste

Oana cu Bebe Tudor 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiii!!!!!! Avem o floricicaaa frumoasa si sanatoasa!!! Dumnezeu sa le aiba in paza pe amandoua de acum inainte pana la marea intalnire!

Elly 23+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgiL

FETELOOOOOR!!!ANITTA ARE O FETITZA SANATOASA SI FRUMOASAAAAA!
Ea a fost azi pe drumuri si inca nu are posibilitatea de a intra pe net!

Virginia 22+ cu ,mami de Ioana

BRAVOOO!!!

Pfuuuu in ce tensiune ne-a tinut... Bine ca e totul ok!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Uraaaaa!!! Felicitari Anitta! Ce ma bucur! Multumim lui Doamne-Doamne!

Elena 18+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Va pup dulce fetelor!!!
Ma bucur din tot sufletul ca toate fetele greu incercate au venit cu rezultate bune! Asa sa ne ajute Dumnezeu si de aici incolo!
Ce bucurie imensa!

Astazi a stat si tati acasa cu noi, si de aia nu prea am intrat. Dar ma bucur tare tare sa citesc vesti asa bune

Elly 23+ cu Babyboom

Mergi la inceput