Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
joana2672001 spune:
Si eu tot dau F5 poate poate .
Daca pt noi e asa grea asteptarea, nici nu mi imaginez ce este in sufletul ei.
Sa vezi ce petrecem dupa :D
Ioana, mamica lui Cristian 23 saptamani +
Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)
joana2672001 spune:
Burticute, si eu tot pt nasterea naturala optez, bineinteles daca se poate, daca nu , fac ce este mai bine pt bebelusul meu.
Insa sper sa pot sa nasc in liniste si natural, la clinica aleasa, sa ma bucur de acesta minune a aducerii pe lume a mult asteptatului nostru printisor.
Vreau sa ma simt cum spunea o fata mai demult pe forum, femeie si mama , nu doar mama .
Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)
joana2672001 spune:
Blanca, superba povestirea ta, am plans tare tare mult. Eu sunt atat de emotiva de cand cu sarcina, plang la orice este frumos dragastos si parintesc :)
tigruta spune:
Blanca foarte frumoasa povestea ta..m-a emotionat pana la lacrimi..imi aduc aminte de nasterea lui Luca care pt mine a fost minunata..
Asa ca si eu optez pt nasterea naturala, mi-e frica rau de cezariana..
Anita ce faci??
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 22+
YLARI spune:
Blanca foarte frumoasa povestea, ati facut si poze cu bagajul la usa, pai io am plecat val vartej, credeam ca o sa nasc in 5 minute (mi se rupeesera membranele) si cand colo a durat 18 ore! Asa este sunt mari durerile dar suportabile, din pacate eu nu m-am dilatat - aveam dupa 18 ore dilatatie 2 pe contractie, intre contractii piua. Si e frustrant, eu mi-am dorit sa nasn natural, altfel nu stateam atat dar uneori pur si simplu nu se poate... Speram de data asta dar dra nici nu vrea sa auda, ma baga la ceza direct
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Mirina5 spune:
buna, burticute, ce mai faceti azi??
anitta, vrem sa aflam vestile, nu ne mai tine in suspans!
referitor la nastere, si eu optez pt nastere naturala, bineinteles daca totul decurge bine...la cezariana, recuperarea este mai dificila, plus ca iti va fi greu sa tii bebele in brate, dar daca nu ai alta solutie si bebe este in pericol, atunci nu ai ce face...si nu medicul este personajul principal in toata povestea asta...stiu ca de obicei doctorul intervine doar daca apar complicatii, daca nu, nasti cu moasa.
diana, vreau sa-ti povestesc o mica intamplare cu sora mea. Ea este insarcinata in 9 saptamani acum, v-am mai spus de ea. Acum vreo 2 sapt a avut niste sangerari, asistenta i-a spus sa se astepte la orice, chiar la un avort spontan...sora mea a plans cat a asteptat pe hol sa intre la doctorita...nu o mai puteam calma...si a iesit foarte fericita, deoarece bebe este bine si se pare ca acele sangerari erau mai vechi. Am certat-o putin ca l-a chinuit pe bebe cu agitatia ei.Acelasi lucru ti-l spun si tie...cand vei afla ca totul este bine cu bebe, iti va parea rau ca l-ai chinuit cat timp ai fost necajita..Ai incredere ca totul va fi bine, fii putin mai optimista, starea ta afecteaza si copilul.
pupici
Irina 23+
diana85 spune:
Mirina, multumesc pentru incurajari. Sa stii ca sunt mult mai relaxata si extrem de optimista, as putea spune inconstient de optimista. Cred ca a preluat controlul instinctul de conservare.
Intre timp m-am mai interesat si am gasit o sectie specializata pe cardiologie infantila si prenatala in Geneva. Am scris sefului de sectie de acolo un e-mail cu o cerere de programare si o estimare de pret si am fost absolut socata sa vad ca mi-a raspuns in doua minute! Mi se pare incredibil. Mi-a trimis mesajul mai departe unui coleg care e specializat pe asa ceva si el va face eventuala ecografie, insa estimarea de pret m-a cam socat. Cam cat doua nasteri naturale in Romania la privat... Nu stiu inca ce sa zic - teoretic nimic nu e prea mult pentru a-l sti sanatos, dar nici sa "arunc" cu banii nu as vrea...
Diana 23+ cu Mirciulica