Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 19
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chitosenia/chitosenia.jpg)
chitosenia spune:
Buna fetele mele,
Sambata a fost onomastica lui Bu si a bunicului... un moment dulce-trist ... sarbatoarea asta a avut mereu o semnificatie speciala pentru mine.
A fost o perioada lunga de sarbatoare si azi l-am rugat pe sotul sa faca un pic de curatenie ... preotul ne-a anuntat ca vine cu botezul si casa e dezastru... sunt curioasa ce o sa reuseasca sa fac saracul dar nu a zis NU si pentru chestii de genul asta mereu ma face sa-l superiubi... mereu am momente cand ma enervez pe el " toane de gravida" dar apoi face ceva dulce si simpatic si imi aduc aminte de ce il iubesc
.
Astazi am fost la analize ambele brate intepate ...noroc cu sotu ca mi-a pus la indemana recipientele pentru susu
ca altfel sigur uitam si ma duceam direct la baie ... nu ar fi fost prima data
.
In plus sufar o somnolenta ceva de nedescris.... urasc ca trebuie sa vin la munca.... m-am panicat si m-am decis sa mai vin la munca inca 2 saptamannnnnica sa nu risc sa depasesc zilele de prenatal... cum data probabila a nasterii e o MARE APROXIMARE a mea si a doctorului ... si bebe il simt a fi plin de personalitate .... poate nu are chef sa vin cand vreau eu... nu vreau sa-l fortez
Pup fetele si strengarii
Mamica de Bu minunat si de strengar +27
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
magddalena spune:
buna dimineata burtici de strengari!!
va invit la o cafea,suc de portocale,lapte sau cappucino ce vreti voi!
a inceput inca o saptamana ,azi sotul s-a reintors la servici deci sunt singura..
De azi incep sa spal lucrurile fetitei ,urati-mi succes ca am o gramada si apoi mai trebuie si calcate!!
Vroiam sa stiu si eu cum faceti sa raspundeti la toate fetele ca eu nu reusesc,citesc inteleg ce spuneti dar nu tin minte sa va raspund la fiecare in parte.Imi explicati si mie please..??
eu va citesc mereu imi notez bag la cap dar cand e vorba sa raspund..nu prea reusesc.
si noi mai avem de cumparat un dulap cu sertare ca sa pun deasupra masa de infasat ,trebuie montat patutul off o gramada de lucruri de facut,de varuit camera.. si mai e asa putin timp.Am intrat in criza am impresia ca o sa ma prinda nascutul cu toata casa vraiste!!
va pup o zi buna
azi si schimbare de semnatura cu o zi mai devreme dar merge
apropo cum spalati hainutele?cu detergent anumea pt bebelusi,sau le clatiti si atat?si cu balsam de care?eu am balsam de la chicco detergent nu am luat inca,aici mi-au mai zis moasele sa cumpar un dezinfectant Napisan se cheama,dar nu prea as vrea sa bag prea multe chimicale,dati-mi un sfat.
Si apoi cum le calcati?pe fata sau pe dos?
multe intrebati mai am!!
gata fug la curatenie si la spalat cu drag si spor(bine nu eu masina)
mada 31+
MAYA-ELENA
AMR <9 saptamani!!!!!
magddalena spune:
gata si semnatura si o masina de haine scoase si puse la uscat!!
pupici
mada 32+
MAYA-ELENA
AMR <8 saptamani!!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SuperMami_1/SuperMami_1.jpg)
SuperMami_1 spune:
Neata,
Magna, merci fain de cafea.
Gata, am intrat in concediu (medical saptamana asta si prenatal de sapt viitoare).Sper sa fie ok si sa-mi ramana 42 de zile de postnatal.
Dr mi-a zis ca de operat, ma opereaza in sapt 38 (sf lui martie)sau inc lui 39 (inceputul lui aprilie)...sunt la marele fix.
voi cat prenatal va luati?
dupa ce incepe Rares gradi, ma apuc de bagaj si de restul de cumparaturi pt bebe. pana atunci mai studiem piata.
m-as baga si eu sa-mi fac singura perna de alaptare, ca mi se par mult prea scumpe de cumparat si tot as avea timp liber pentru confectionare.cine ma ajuta si pe mine cu sugestii?ce materiale sa cumpar, etc?
Miha, mamica fericita de Rares si
27+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dia_tm/dia_tm.jpg)
dia_tm spune:
Salutare burtici! Am reusit si eu sa intru sa vad niste poze de picasa - tare dragute!
Din nou la servici ...si mi-e un somn ...
De ieri imi simt picioarele foarte amortite; sa fie oare de la shoppingul de sambata? sper sa treaca - e tare enervant asa, chiar daca nu doare.
Ieri am aranjat hainutele frumos intr-un dulapior (cel pentru oaspeti ...daca ne-au plecat oaspetii ieri dimineata, am profitat de ocazie); toate pregatirile astea imi creeaza un sentiment tare placut .
Urmeaza sa le spal, calc... dar poate astept pana luam si dulapior pentru bebe...
Magdalena, eu de spalat am folosit acelasi detergent ca si pentru noi, si am de gand sa fac la fel (doar ca in primii ani i-am spalat fetei hainutele separat); daca e sa dea vreun semn de iritatie/alergie, shimb detergentul imediat, dar pana acum n-a fost cazul. De calcat...depinde de hainute, de material, de existenta imprimeurilor - de regula scrie pe eticheta daca trebuie calcate pe dos.
Daca vrei sa raspunzi la mai multe mesaje/persoane, dupa mine cel mai simplu e sa deschizi doua ferestre/tab-uri: intr-una scrii raspunsul, in cealalta vizionezi ultimele pagini scrise si cand dai de ceva la ce vrei sa raspunzi schimbi fereastra si adaugi in mesaj...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si
(DNP.12.04.2012)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kovacsc/kovacsc.jpg)
kovacsc spune:
Fetelor multumesc pentru grija, ma simt mult mai bine, ultimul scaun l-am avut ieri dimineata la 7 deci a fost doar o indigestie, de la masa de seara. De cand ma trezisem duminica la 4 dimineata si pana dupa amiaza tarziu fetita misca foarte foarte tare, ziceai ca este in camasa de forta si vrea sa scape. A fost prima zi cand facea valuri valuri in burtica. Daca va vine sau nu sa credeti ma ingrijora cat de mult se misca. Vreau eu sa miste dar ma gandeam sa nu cumva sa o fi afectat nesomnul meu. Poate simtea starea mea nu prea buna, nu stiu....
In cele din urma am reusit sa adorm ieri dupa-amiza o ora si parca s-a mai linistit. Aseara m-am culcat la 10 am dormit pana dimineata la 8:30 si acum abia daca mai misca .
Voi ce credeti putea fi agitata si de la starea mea? Parca sambata dimineata am baut si un capucino si seara am mancat un tiramisu care avea cafea capucino rom sa fi influentat si astea.?
Cristina 25+
Karina, comoara noastra
magddalena spune:
KOVACS si eu aseara am mancat ciocolata cu lapte si biscuiti si dimineata nu vrei sa stii ce era in burta mea!!razboi tata nu altceva!!!si dadea cu capul cred in col pana la durere,ma si speriasem ca imi era frica sa nu mi se rupa apa. Nu prea era probabil dar..
eu cafea beau in fiecare dimineata daca nu beau sunt cu fundul in sus toata ziua si nu imi iese nimic,de obicei evit seara sa mananac ciocolata sau cola sau ce agita de obicei dar aseara imi era pofta de ceva dulce si asta mi-a cazut in manasi drept urmare show de dimineata!!!
am inteles ca apa curata tot incearca sa bei multa apa sa elimini cofeina din organism.sanatate!
ma "laud"cu 14 kg pana acum!!!oare cate mai iau??
mada 32+
MAYA-ELENA
AMR <8 saptamani!!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kovacsc/kovacsc.jpg)
kovacsc spune:
Daca ieri era agitata rau de tot acum abia daca mai misca, nici asa nu imi convine .
Cristina 26+
Karina, comoara noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happylica/happylica.jpg)
happylica spune:
ufff.. cat ati scris! abia am terminat de citit. eu in week end nu prea intru.. ca daca prind sotul acasa.. mai profit si eu de el si iesim. asa seara cand vine... mancam, dus, tv si somn.
fac o poza la ce am eu acasa si mi se pare util de alaptat. e un balansoar. are si scaun pt picioare, insa nu le am montate. sa imi spuneti cum vi se pare.. mie ala de la kika de 800 ron mi se pare fff scump. 30s3z