Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 19
Raspunsuri - Pagina 7
Tala spune:
Dara eu sunt multumita de alegerea facuta, si de pret si de forma fotoliului, desi manerele sunt putin cam sus (pt a sprijini cotul cand alaptez) compenseaza cu largimea sezutului (care deocamdata e mai mare decat a celui propriu) si astfel voi avea loc de perna de alaptat. Daca chiar il vrei sun-o pe prietena ta pt ca am impresia ca a fost ultimul de pe stoc (in afara celui expus) si intreaba daca mai aduc (plus ca pe tine te poate ajuta si cu discountul)
Inca n-am facut perna. Merg miercuri cu o prietena in Sam Expo (desi n-am nici un avant acum) sa-mi iau tot ce inseamna materiale pt ce vreau sa fac (si vreau cam multe cred). Inca nu m-am decis cu ce sa o umplu, ma tot gandesc la bilute de polistiren. Tot eu imi voi face si salteluta pt schimbat si o fac si cu centura de siguranta (am vazut niste poze si mi se pare o idee buna).
Multumesc dragelor pentru urari, chiar ce voi folosi cu drag fotoliul si ma bucur si ca este rotativ (ca sa ajung usor la sticla de ceai, servetele si ce voi mai avea pe o masuta langa). Trebuie sa ma dotez si cu un scaunel mic (ajuta la alaptat sa sprijini picioarele pe el astfel nu mai sustii copilul doar cu mana si e mai usor), dar cred ca voi reconditiona un scaunel mostenire tocmai de la strabunicul lui tati . Cand e gata va anunt (il fac 'frate' cu comoda, pe scaunel...evident )
dara76 spune:
Si eu ma tot uitam dupa scaunele mici de ridicat picioarele la alaptat si nu m-am dumerit inca de unde sa iau.
Am aflat de ce nu voia fata de la Kika cu reducerile, i-au anuntat ca le monitorizeaza reducerile pentru ca in majoritatea tarilor se impoziteaza reducerea angajatilor (cum ar fi la noi impozit cu 16%) ca se considera venit si deja le face toata faza incat nici nu le mai vine sa incerce cu reducerile.
25+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
strumfy_12 spune:
Tala as vrea si eu pozele cu masuta de infasat.
Mami fericita de strumfita si 31+ cu Motzata
Tala spune:
Strumfy masuta de infasat este defapt o comoda (in care voi pune si hainutele ei pt inceput). Mai dureaza putin pana asamblam ce am calculat eu si apoi o pictez si abia apoi v-o arat. Plus ca nici nu m-am apucat de salteluta, dar e si asta in plan (nu stiu ce am de ma misc asa de greu)
Dara scaunel trebuie unul jos (in genul celor pt birou, cred ca si la Ikea am vazut asa ceva). Eu ce am a fost pt scule si nu e inclinat, insa sper sa-mi fie de ajutor.
monna3 spune:
Da, adevarul e ca eu nu am luat in calcul cezariana cand m-am uitat la fotoliile alea. Cand mergem la prietenii aia care au, direct acolo ma asez si nu-mi mai vine sa ma ridic de aia am si zis sa luam de alea. Vom vedea...
Ronina felicitari pt cele 30 de saptam
Monica, fericita 29+ cu Cezar-Andrei
dara76 spune:
Monna, lasa ca tu scapi de cezariana :)
Tala, scaunelul de picioare pt. alaptat e bine sa fie inclinat?
Eu am primit de la prietene masuta de infasat, dar nu stiu cum i-as putea pune centura de siguranta asteia. Am pus-o peste o comoda de la IKEA cu sertare. Aveam una cu 3 sertare si pt. venirea lui bebe am mai luat una cu 4. Am mai eliberat 2-3 dulapuri aruncand lucruri nefolosite cu anii si sper sa ma descurc.
26+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
monna3 spune:
Dara sa te auda Doamne Doamne si sa scap de cezariana. Mi-e cam frica sa nu apara ceva complicatii sau sa fie bebe prea mare si sa nu pot naste normal. Oricum vineri cand merg iar la midwife o intreb cum facem ca eu vreau sa mai fac un eco pe la 36 de saptam sa vedem greutatea lui bebe macar sa stiu la ce sa ma astept.
Am mai fost o tura la cumparaturi si am luat si costumatie de scos bebe din spital, www.target.com/p/JUST-ONE-YOU-Made-by-Carter-s-Infant-Boys-3-Piece-Polar-Bear-Hooded-Cardigan-Set-Blue-Wh/-/A-13739830" target="_blank">asta. De-acu' m-am linistit, pt el am de toate , mai trebuie sa ma ocup si de bagajul meu.
Ce ma enerveaza ca aici nu gasesc pantalonasi cu tot cu sosetele, doar pijamalute gasesc asa. Am o groaza de body-uri de toate marimile dar nu am pantalonasi de aia si n-am chef sa ma chinui si sa-l chinui cu sosetele separat . Ma apuc de cautat pe amazon poate gasesc ceva...
monna3 spune:
dia_tm ai PM, scuze, abia acum am vazut si ti-am raspuns
dara76 spune:
Monna, super dragut costumasul. Nu stiu cum sa te ajut cu pantaloni cu botosei.
Strumfy, banuiesc ca asa ceva zice Tala - dar nu stiu de unde se ia centura cu sistem etc. www.littlebear.com.au/Safety_Features/Changing/" target="_blank">masuta cu centura
26+ Miruna Sanziana
monna3 spune:
Dara da' gasesti centura de aia? Poate improvizezi ceva... Aici sunt saltelute de astea de schimbat cu tot cu centura si nu-s foarte scumpe.