Gravidute cu trombofilie - capitolul 8

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

dara ai pm.

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + doua prize de Fragmin 2500 (dimineata - luni si joi), 4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter (miercuri si sambata)
in 19+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Eu vreau sa stiu ca i-am dat lui bebe tot ce s-a putut ca sa-l conving sa stea la caldurica pana la termen. Mi-am comandat acum 3 cutii ca sa ne ajunga 85 de zile cu ce mai aveam. Noi teoretic mai avem 145 de zile pana la termen. Poate mai comand si pentru ultimele 2 luni. Sa ajungem noi acolo...

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000 (seara) + doua prize de Fragmin 2500 (dimineata - luni si joi), 4 NoSpa, 2 Magne B6, Femibion 2, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000, Aspenter (miercuri si sambata)
in 19+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Fetelor, ca o paranteza asa .. nu cred ca mai sunt fete pe forum asa bine informate si documentate ca voi. Pe bune, toata stima

in 34+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Amary, am inteles, multumesc mult pentru informatii. Nu stiam cu injectiile intramusculare, la Clexane in prospect citisem doar de hematom pe coloana in caz de epidurala sau rahi anestezie daca nu trec niste ore de la administrare.

Musette, ti-am raspuns la PM, ti-am mai dat 2 linkuri de pe okazii, dar sunt cu cel de 500.

Stiu personal 3 fete din cercul meu care au pus ovule la greu pana in saptamana 32, o a patra care a intrerupt si a reluat in ultimul trimestru, cand a descoperit si A1298 si a inceput Clexane. Doar ca puneau ovule. Eu parca ma gandesc la injectii pt. ca e absolut jale local cu ovulele la mine.

Ma gandesc c-as face si dexametazona de capul meu mai incolo (nu de-acum), dar nu prea stiu din ce saptamana trebuie inceput si cred ca nu mi-am notat dozele.

25+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Fetele, am o dilema cu repaosul la pat. Daca stau ridicata asa pe niste perne e ok sau trebuie sa stau total culcata si sa fiu pe o parte, nu pe spate? Daca stau ridicata pe perne parca un pic de tot, oblic, ma proptesc in fund si nu stiu daca-i ok. Sorry de intrebare ciudatica.

25+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sgeorgiana spune:

buna mamici,

eu am 28 de saptamani si mi a masurat asa IR 0.76 IP 1.30 si IS 4.09

sunt normale? ce inseamna IS? IP?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanacupcea spune:

Buna,

Imi poate trimite si mie cineva e-mail-ul dr. Uscatescu? Trebuie sa intru in legatura urgent cu dansa.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

dara si eu tôt proptita intre perne stau. ma intind efectiv doar cand am dureri de ovare (o data la cateva zile am dureri de ovare - din cauza procedurii FIV ovarele sunt f marite si abia dupa sapt 13 incep sa isi revina la dimensiunea normala).
Eu mereu ma gandesc ca ar trebui sa fie suficient ca stau intinsa in pat noaptea, cand dorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

oana, ti-am trimis pe mail adresa dr Uscatescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

suzie - nu mai merg la fundeni pt un ultim control. pentru ca imi va fi tot dificil sa vin la buc in lehuzie, voi face la fel si ne vom auzi la tel (asistenta ciobanu este o draguta)
dara - acele de la seringa sunt pe culori... pt injectiile uleioase trebuie ace lungi - parca gri sunt la culoare. oricum, sa nu-ti faci probleme, ca in cel mai profund loc in care pot fi acele introduse sunt aproape de os, iar daca nimerestwe osul nu-i nicio problema... deci nu ai de ce sa-ti faci griji. daca ti-e frica ca nu va nimeri muschiul si se va opri in tesutul adipos tot nu este cazul... injectiile sunt dureroase, iar la momentul introducerii acului vei contracta din reflex muschiul, deci vei sti ca l-a nimerit
35 sapt

34+

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput