Gravidute cu trombofilie - capitolul 8

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Buna fetelor!
Am intrat sa va salut si sa va spun ca sunt cu gandul la voi; va tin pumnii tuturor. Citesc cam tot ce postati, dar nu mai pot raspunde ca inainte.
Ma bucur enorm sa aflu ca fetita lui Toni ia in greutate, sunt vesti extraordinare. Imi pare nespus de rau insa pt pierderea suferita de colega de salon a lui Toni (am ramas socata cateva momente la citirea cumplitei vesti) si regret ca Toni a trebuit sa afle asa ceva.
Curaj insa si multa incredere pentru ca, cu ajutorul lui Dumnezeu, totul va fi bine! Va astept numai cu vesti bune.
Va pupam.

Mami de Eva Ioana Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Cybele, transmite-i toate gandurile noastre bune lui Toni, stiu cum e, cand vezi asemenea tragedii. Eu am vazut cu ochii mei cum s-a stins o fetita, era intr-un incubator langa copilul meu, eram la alaptat...o scena groaznica... mai ales ca mamica ei murise la nastere cu o saptamana inainte. Te marcheaza pe viata, si acum am imaginea fetitei in minte, nu gasesti explicatie pentru asemenea tragedii, dar viata merge inainte pentru cei ramasi...Sa fie tare, intr-o buna zi o sa plece cu fetita ei in brate acasa, asta e tot ce trebuie sa gandeasca in momentele astea....

Amary 16+ de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

intru si eu sa o felicit pe toni si pe bebelusa ei luptatoare... dupa cum a spus si dana, cybele te rog sa-i comunici ca bebe sven a trecut de 2000 g si acusica va merge acasa (fiind nascut de 1250g si scazuse la 1000g). imi pare foarte rau pentru tragedia colegei ei de salon (cuvintele sunt putine in asemenea situatii).
ioana - bun venit printre noi. din pacate eu nu te voi putea ajuta deoarece eu am aflat de mutatii abia prin sapt 7 si deabia atunci am inceput tratamentul. insa, eu consider ca, avand o monitorizare riguroasa (eco la min. 3-4 sapt), tratament respectat si un pic de atentie te mai poti linisti. a, si inca ceva: optimism, deschidere si multa relaxare
dana - mai avem chiar putin, putin... insa eu nici nu mi-am facut bagajul... cred ca ar trebui sa-l fac deja, insa aman de frica sa nu creada bebe ca e timpul sa vina. eventual, il voi face, dar voi mai lasa cateva lucruri pe afara

35

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

danezza, kraluca, ii povestesc de sven, ma bucur tare mult ca urmeaza sa plece acasa in curand, abia astept ziua cand o sa va dau aceeasi veste despre fetita lui Toni!

Me_Alex, carpediem, kraluca, mihaela_let, amary, ii transmit incurajarile voastre!
Va multumesc pentru gandurile bune!

Ioana, sa stii ca esti intre prietene aici, vei primi multe incurajari si sfaturi bune! De ce nu te duci la Fundeni acum, in sapt 7; ai mai mult de 2 sapt de cand esti pe clexane 0.4, verifici daca doza e corecta. Dna Uscatescu e plecata , dar e asistenta, dna Viorica, dansa e mereu calma si rabdatoare, o sa te lamureasca. Si apoi te duci la control dupa 9 sapt, cand faci urmatoarea eco, insa stai linistita pana atunci. Uscatescu revine in tara pe la sf lunii, nu are sens sa stai in suspans pana atunci. Ia ecografia cu tine! Bafta multa!!!

va imbratisez pe toate si va doresc sarcini usoare cu cat mai putine emotii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

'neata.apropos de injectat:am facut si cu pliu si fara pliu.claudia ciobanu-fundeni,mi-a spus sa nu fac pliu.
aseara am facut foarte lateral stanga-si am apasat dupa injectat aprox 1 minut.citeam prin forum ca au mai fost fete cu fraxi care pateau asa:galme(adik le simt cand apas,destul de mari si ma manca zona)..o fi de la fraxi,pt ca vad ca majoritatea faceti clexane.
sunt fantastica.
iar ma apuca stresu'-vineri am eco 3. sper sa fie bb ok-ma incurajez singura.
in afara de sani putin durerosi-nu am nici un simptom de gravideala.mi-as dori un ecograf acasa. si sunt sigura ca nu sunt singura.
alex-sanatate multa pt maine.bbsa fie ok.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+9 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Valy, stiu ca nu trebuie sa apesi sau sa freci. Pe prospectul de Clexane scrie ca mancarimea sau roseata e semn de alergie. Ai spus la Fundeni de galme si mancarime? Daca trece, e ok oricum, probabil e o mica reacrie alergica.
Multumesc pentru incurajare! Mult noroc si voua la eco!

9 saptamani si 4 zile

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

cybele, te rog transmite-i lui toni, cele mai bune ganduri pt ea si pt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

multumesc mult balanta

am plecat fetelor, revin cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna fetelor,
Am si eu o intrebare, urmeza joi sa merg la eco de 32 de sapt. si vroiam sa ajug si la Fundeni tot joi de dimineata la 6.30 pt analiza de anti FX 10 , dar daca doamna dr. U nu este la spital oare cine face analizele? va intreb ca nu as mai face inca un drum de la Ploiesti la Bucuresti in alta zi, mai ales ca sotul tre. sa-si ia o zi de concediu.
pupici.

30+ Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Fetelor
Anti Fxa se face doar la Fundeni?

Mergi la inceput