Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Onutza vad ca avem aceasi varsta a sarcinii, spune-mi te rog tu unde il simti pe bebe ca misca mai mult? ca eu tot asa jos il simt, rar il simt putin mai sus apropape de buric dar numai intr-o parte, in rest misca jos de tot..abia astept sa merg marti..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Mamita sunt superbe pozele..pai nu i-a placut tortul Ilincai de ce era asa suparata?
iar de pozele facute la 13 sapt nu mai zic nimic..cum poti fi asa slaba??? eu acum cand am ramas gravida, deci Luca avea 1 an si 3 luni, nu reusisem sa dau jos toate kg, mai aveam 5 in plus
Si seamana toata cu tati

Am ramas singura pe aici?? pe unde sunteti fetelor??
Eu n-am chef de nimic

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE ASTAZI! SARCINI USOARE SI BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 18s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

DEEA ma bucur ca totul este bine!Astept si eu saptamana asta rezultatele,ma gandesc ca daca era ceva in neregula soseau mai devreme.
TIGRUTA de ce nu il iei cu tine?Eu l-am carat pe Alex mereu cu minesi luni trebuie sa il iau la morfologica ,dar el e bucuros ca vede fratiorul
Am pus si eu cateva poze cu burtoil meu

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Tigrutza il simt jos si eu,,,depinde cum sta cred..cateodata sincer simt ca imi da in fund:))ceea ce e imposibil.Da il simt si sus depinde cum stau si eu in pat sau ce miscari fac eu

Oana cu Bebe Tudor 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

la multi ani tuturor sarbatoritelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Multumesc mult pentru urari!

Si din partea mea, urez Ioanelor (Joana2672001, Onutza, Elly, Deea, fetite de Verginia si Nana) si Ionilor(soti, fratiori, tatici sau bunici) La Multi Ani, numai bucurii si sanatate!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 21+Bianca

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata fetelor!

Eu iar cu insomnia, trece timpul si incep sa ma preseze multele griji si treburi nerezolvate care vor cere rezolvare cat de curand. Stiti cum e cu cat se apropie termenul cu atat presiunea e mai mare. N-o sa dezvolt foarte mult aici ca as scrie un roman...Asa cat de cat pe scurt, cu actele de casa inca n-am rezolvat de tot, o parte din dosarul depus la banca trebuie refacut ca cica era valabil doar o luna si a expirat. Cu casatoria inca n-am hotarat ce facem, adica n-am hotarat exact cand si dupa ce hotaram trebuie alergat incolo-incoace. De verighete nu ne-am uitat ca asta al meu zice ca sa aleg ce vreau eu, dar trebuie macar o data sa mearga cu mine sa vad macar ce marime i se potriveste. Cu cat trece timpul si inca nu miscam nimic cu astea cu atat o sa se aglomereze prea multe si prea aproape de termenul meu de nastere. Nu mai zic ca deja de prin martie o sa trebuiasca sa cautam mobila pentru casa si ar fi cazul sa nu ne intindem cu cununia si cu actele mele pana prea tarziu ca atunci o sa fiu si sarcina mare si cu mobila si n-o sa fiu in stare sa fac prea multe. Si uite ca n-am mai putut dormi si m-am pus sa scriu mail de ajutor cumnatei si nasului. N-am mari sperante de ajutor, poate doar nasu sa ma ajute cu ceva, dar trebuia sa-mi spun si eu oful.

Din princina astora care-mi stau pe cap nu prea reusesc sa ma concentrez aici cu voi, sunt tot cu gandurile departe. Sper numai sa reusesc sa ma linistesc sa nu stresez bebelusul, mai ales ca de acum simte si aude din ce in ce mai multe. Cica asta e perioada in care suntem cel mai linistite si pe mine fix acu m-a apucat stresul si depresia...

Deea, ti-am promis bataita, hai pune funduletu la bataie!

Andreea, 17+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

aever,intr-un final,cumva,se vor rezolva lucrurile.Esti pe drumul cel bun-imparte problemele ce trebuie rezolvate celor din jur,care tin la tine si vor sa ajute.
Si eu cu insomnia: e 3.11 a.m. -nu mai puteam adormi de foame.Ciupercute si banane....vrea cineva?

22+....Alexander Matthew made in USA with Romanian parts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata, burticutelor!

Deea, bine ca ai aflat ca e in ordine. Nu am indoiam nicio clipa.

Anitta, inc-un pic si ne punem pe sarbatorit!

Aever, imi pare rau ca ai atatea griji. Eu zic sa stai linistita ca se vor rezolva toate. Si de fapt, nici una nu e de urgenta maxima. Ia-le in ordine:

1. Actele la casa - nu poti ruga pe cineva sa le faca in locul tau? Asta chiar mi se pare o treaba ce poate fi delegata, si delegatul cred ca te va intelege data fiind starea ta.

2. Mobila - chiar daca actele nu sunt inca gata, tinand cont ca ii stiti structura poti sa incepi sa te uiti deja de mobila (poate mai bine ar fi online pentru inceput), in momentele libere. Sfatul meu e sa incepeti cu ce e strict necesar, ca apoi o sa aveti timp sa o mobilati in intregime. E mai putin stres. Si, chiar daca nu va fi gata la timp...Care e problema? Stati 1-2 luni cu piticutul unde sunteti si apoi va mutati. Cred ca ti-ar fi mai usor sa te muti dupa nastere decat foarte aproape de ea.

3. Cu verighetele mi se pare cel mai simplu - cum sunteti odata impreuna si treceti pe langa orice bijuterie, intrati si luati masurile. Apoi, odata stiind masura, tu poti alege cum a zis el ce vrei. Poti incepe sa cauti pe net intai ca e mai comod, ca sa stii cam ce ti-ar placea si cand intri in bijuterie sa mergi "la fix". Ca un sfat din experienta mea si a altor prieteni insurati recent: alegeti ce e mai comod. De obicei cele late tind sa stranga sapun sub ele cand te speli pe maini, te obisnuiesti cu ele pe mana mai greu, etc. Ale noastre sunt extrem de comode si inguste si ma bucur tare ca sotul meu o poarta mereu - sincer nu ma asteptam, cu atat mai mult cu cat nu-i plac "podoabele" si credeam ca o sa-i cauzeze un disconfort.

Eu am rezolvat problema insomniei - o ora-doua de plimbare ma ajuta sa dorm "neintoarsa" chiar si 10 ore; in plus, ma ajuta si sa pun pe mine mai putine kg.

Acum asteptam ziua de marti sa aflam ca suntem bine sanatosi. Nici nu concep sa-mi zica altfel. Ma gandesc cat mai putin la asta, insa e o mare apasare - ascunsa bine undeva, ca sa nu ma apuce disperarea.

Diana 22+ cu Mirciulica

Mergi la inceput