Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Multumesc mult fetelor!

Joana sa fii fericita si iubita!

Ioana, pui de Virginia sanatate, fericire si mult noroc in viata!

Pupicei tuturor fetelor si celor dragi pe care ii sarbatoresc astazi!

Elly 22+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Scuzeeee, LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE AZI, MULTA FERICIRE SI SA NE DEA DUMNEZEU BEBELUSI SANATOSI!!!!

Tigruta merg la acelasi medic dar la alta clinica. Sincer singurul avantaj de la clinica la care mergeam acum 4 ani este ca dra venea intotdeauna la consultatii si are si foarte multe paciente acolo, dar acolo nu se faceau programari, si ca sa intru a doua sau a treia trebuia sa merg cu o ora-o ora jumate inainte sa inceapa ea programul sa fiu acolo, si statea, vreo doua ore pana intram. Dincoace se respecta orele de programare (daca vine dra la consultatii) Mi s-a intamplat o data tot la fel sa stau vreo doua ore sa astept si nu stiam daca va veni. Am asteptat si au mai venit vreo 2 paciente si pana la urma a ajuns si dra. Plus de asta, clinca de acum 4 ani era chiar langa domiciliul meu de atunci, acum mi-ar fi foarte "peste mana", dar asta e, decat sa imi fac o mie de nervi... deja mi-am facut programare (ca au introdus si ei sistemul de programari) ptr marti la ora 4 in caz ca se hotaraste sa nu mai vina luni dincolo, sa nu astept pana vineri. Plus ca au si un ecograf foarte performant acolo, daca e mai fac una sa ma lamureasca "live". Of... greu nenica, greu...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Ylari, am citit si eu acum despre trisomia 18. Pai s-ar vedea malformatii la ecografie, daca medicul e bun si ecograful asemenea.
Tigruta, neplacuta atitudinea soacrei, cred si eu ca te-ai simtit aiurea... Pana la urma, daca n-ai ce face cu Luca, o sa-l iei cu tine la eco, nu? Eu n-as mai insista la soacra, dar ar afla cumva ca am fost nevoita sa il iau cu mine la ginecolog.
Deea, ce faci, cum te simti? CUm a iesit rezultatul la amniocenteza? Ne amenintai ca o sa stai numai pe net, la povesti, si cand colo, ti-ai facut de cap fara noi. Sper ca n-a intervenit ceva neplacut, Doamne-fereste. Scrie doua cuvinte, sa stim si noi ca esti bine.
Eu sunt ok, tot mi se mai intareste burta, dar fara durere.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Ylari, am citit si eu acum despre trisomia 18. Pai s-ar vedea malformatii la ecografie, daca medicul e bun si ecograful asemenea.

Asta ma linisteste si pe mine, scumpa. Si se pricepe la ecografii dra mea, sigur ar fi vazut ceva suspect. Ori acum la ecografia dinainte de TT s-a benoclat acolo la toate alea, a inceput cu caputzul si dupa ce a masurat ea acolo de zor mi-a zis "e bine", etc... In fine, m-am mai linistit. Pana la urma nici nu sunt in zona de risc crescut, si mi-a si scris ca e ok. O sa ma lamuresc eu marti sau poate deja de luni, sper.
Trebuie sa fie bine, il doresc de multa vreme, am facut o gramada de analize, drumuri, iau asa de multe medicamente ptr ca el sa fie bine, nu se poate sa fie Dumnezeu atat de crud, si nici soarta mea, nu se poate.

Deea si eu ma gandeam ieri la tine, mai baga-ti un pic nasucul si pe la noi, te pupam cu drag.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Da Anitta cred ca il luam cu noi ca merge si tati, nu stiu..sau poate o sa il las la matusa mea daca poate, ca nu are el rabdare acolo..dar am eu grija sa afle ca m-a suparat..
Ylari complicata situtatie si la tine cu clinicile astea..
Ma apuc sa strang bradul ca e vai de capul lui..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Junica spune:

Ellyshor LA MULTI ANI! si multumesc ca m-ai trecut in lista.
Multumesc si Mmamitei ca m-a invatat sa-mi activez mesajele, ca nu ma mai descurcam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna ziua,

La multi ani de ziua numelui tuturor ce-l poarta! Si eu sunt o Ionela si va invit la o si un

Plus ca sunt foarte fericita rezultatul rapid este unul bun. Baietelul meu nu are T21, 18 sau 13 si-i multumesc lui Dumnezeu si voua pentru incurajari si sustinere.
Doresc tuturor care au facut amnio sau vor face, sa aiba un rezultat bun, ca al meu, Anitta si Ella va tin pumnii!

Deea 17+ cu piticut dulce-dragut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

am pus si eu poze cu burtik la 22 sapt si inca vreo 3 cu bebe la eco morfologica la 21s1z

Oana cu Bebe Tudor 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Deea La multi ani..multumim de cinste..ma bucur ca ai primit un rezultat bun si poti sa stai linistita.

Onutza destul de mare si burtica ta..ca eu ma gandeam ca a mea e cea mai mare

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Ma bucur mult, Deea. Dealtfel, eram sigura de rezultat.

Mergi la inceput