Clasa zero 2012-2013(2)
Raspunsuri - Pagina 27
madyrizi spune:
offtopic: si ca sa va dau un exemplu de aberatie:
- la clasa a VIII-a se obtine suplimentare de locuri pentru ca nr. maxim de elevi admis la clasa este depasit cu 3 elevi (sunt 33 in clasa). nu se face o noua clasa, ci se inghesuie elevii. pleaca 1 elev din aceasta clasa, cu adresa in circumscriptie, in brasov si constata in semestrul al II-lea ca vrea sa vina inapoi (din motive personale). eeee... pai sa vedem daca primim aprobare de la inspectorat pentru ca nr. de elevi pe clasa este depasit, si oi fi mata din circumscriptie dar scoala nu are loc sa te primeasca. si uite asa ne facem bube in cap singuri .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
riloasa spune:
Am avut sedinta vineri la gradi si Mihai va intra la grupa pregatitoare. Or sa mai puna o alta educatoare care sa aiba pregatirea necesara. El va avea in septembrie 5 ani si 6 luni.
toby79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui riloasa Am avut sedinta vineri la gradi si Mihai va intra la grupa pregatitoare. Or sa mai puna o alta educatoare care sa aiba pregatirea necesara. El va avea in septembrie 5 ani si 6 luni. |
O sa treaca prin acea comisie minunata de evaluare , sa vada daca este apt pentru clasa pregatitoare, intrucat inca nu are 6 ani impliniti pana la 1 sept.Aberatie mai mare ca asta n-am vazut !
july_g spune:
La acea comisie de evaluare vor fi primiti si parintii? Sau trimitem copilu' singur si-i uram succes? Unde depunem aceste cereri de evaluare?
toby79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui july_g La acea comisie de evaluare vor fi primiti si parintii? Sau trimitem copilu' singur si-i uram succes? Unde depunem aceste cereri de evaluare? http://good-times.webshots.com/album/561711735SdmjTm |
Ca despre multe alte aspecte din legea asta nemaipomenita, habar nu am sa-ti spun nici despre chestia asta.Dar ar trebui sa obtii toate informatiile acestea si multe altele la nr. de tel. (tel verde) 0 800 816 ABC (abc fiind prefixul judetului in care stai).
Doamne, poate o pica guvernul asta si se anuleaza legea asta nenorocita!
mamavlad spune:
Madiryzi, am si eu 2 intrebari la care d-nul de la tel verde nu a stiut sa raspunda...Daca am o adresa pe buletin ca domiciliu si alta ca resendinta, care se ia in considerare? In lege scrie ca se face arondarea dupa "domiciliu sau resedinta dupa caz". La colegiul Goethe se mai da examen la inscriere?? Cica nu se mai da nici o testare pt cls I. Cum se face arondarea acolo, banuiesc ca nu dupa circumscriptie??!
mamavlad spune:
Anasia, daca nu sunt indiscreta, de unde ai stiut care e scoala arondata?? Eu am una alaturi, dar am votat la alta de la mama dracului...
toby79 spune:
"Am luat decizia de a depune mandatul Guvernului", a anuntat luni dimineata premierul Emil Boc, adaugand ca a luat aceasta hotarare in incercarea de a "detensiona situatia sociala"
In sfarsit o veste buna.Poate o pica si d-l Funeriu si s-o anula tembela asta de lege nenorocita!
anasia spune:
mamavlad, am avut pe usa de la bloc un fluturas cu invitatie pt recenzare la scoala 59, cei care au copii de clasa pregatitoare sau clasa I;
toby, m-as bucura sa cada legea;