Clasa zero 2012-2013(2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Intrebare:

la clasa 0 vor si cadre didactice special intruite pentru asa ceva?
Si pe urma la clasa 1, ii preia o invatatoare care ii va duce pana in cls 4?
Sau asta de ii va lua in cls 0 ii va duce pana intr-a 4-a?

Cum e, stie cineva?

Din cite stiu eu asta inca nu se stie.
Iar cadrele didactice vor urma cursuri speciale ( cine nu are ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

daca s-ar face clase la discretie, la ce ar mai folosi criteriile de departajare despre care se vorbeste in metodologie?

directorii trebuie sa tina cont ca peste 3 ani vor avea in scoli clasele 0-IV si V-IX, deci nu se va mai putea spune "ies Y clase, intra X" ci "raman Y clase si imi mai trebuie spatiu pentru alte X". totusi, spatiul este o problema si in scoli, nu numai in gradinite. trebuie sa gandeasca in perspectiva...

de ex. avem in scoala laborator de fizica, chimie, biologie, informatica, cabinet fonic (limbi straine)... nu vor mai ramane decat cele de informatica pentru ca va fi obligatorie informatica din clasa a V-a, restul... vor fi sali de clasa. desfiintam tot ce s-a facut pana acum pentru a avea loc suficient.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui deea772

Mie inspectorul de la tel verde de bucuresti unde am sunat vineri mi-a spus ca arondarea va ramine in mare aceeasi.

Da si mie la fel.
Probabil se mai rezolva unele strazi/blocuri aflate la granita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

in general arondarea este cea de la votare. n-are cum sa mai fie in plus sau in minus. doar daca s-au desfiintat unitati scolare sau s-au infiintat altele...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corsge spune:

Este mai mult ca sigur ca scolilor in care apare dor o clasa sau doua de pregatitoare, sa le apartina si o gradinita. Astfel, in clasa I vor veni cei care au facut pregatitoarea in gradinita (apartinatoare scolii) plus copiii de la clasa 0 (care si-au desfasurat oarele in scoala). Deci, mai este posibilitatea, pt a aceede la o scoala cu putine clase 0 prevazute in cadru, sa va inscrieti acum copiii la grupa mare din gradinita afiliata scolii (gradinita care si-a pierdut personalitatea juridica si care intra in componenta scolii, insa sediul ei e in alta parte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Eu cred ca se va schimba putin arondarea strazilor si nu corespunde intotdeauna cu sectia de votare. Eu de exemplu am votat la Casa de casatori a sectorului 6....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

si eu la gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Noi la liceul Iorga votam, adica mama, ea are casa acolo,iar scoala la care e arondata tot mama,e alta! Oricum, rasuflam usurati pentru ca macar ajungem la scoala la care vrem,scapam de intrarea in etapa a II-a...Deocamdata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

in general arondarea este cea de la votare. n-are cum sa mai fie in plus sau in minus. doar daca s-au desfiintat unitati scolare sau s-au infiintat altele...

Eu votez la o gradinita

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

Eu votez la o gradinita

Iar eu, eu unde cu cine votez?

Mergi la inceput