"Craciun in Romania lui Dan Puric"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamonds spune:

Acest Puric este un semidoct cu pretentii . Ma mir ca poate sa placa cuiva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Puric mimeaza ca intelege, audienta mimeaza ca-l intelege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamonds

Cu ce argumente solide vii sa demonstrezi ca Puric este semidoct?
Aici poti cel mult sa-ti declini CV-ul ca sa justifici afirmatia calomniatoare.
O simpla vorba aruncata asa cat sa desfida atatia oameni care il apreciaza nu face decat sa compromita persoana care o arunca si nimic mai mult!
Pentru mine faptul ca nu-ti place Puric este semnificativ in ceea ce te priveste in aceeasi masura in care tu nu-i accepti pe cei care il plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamonds spune:

zau ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Citat:

Cu ce argumente solide vii sa demonstrezi ca Puric este semidoct?
Aici poti cel mult sa-ti declini CV-ul ca sa justifici afirmatia calomniatoare.

b.nica, te-ai reprofilat pe HR? Acum doi-trei ani ne psihanalizai pe toti. De la o vreme ne ceri tuturora CV-urile!

Spunea cineva ca Dan Puric e semidoct. Stie sa mimeze, dar nu intelege ce mimeaza. Cu putina fizica, sau istorie, sau economie, sau medicina iti poti da seama ca abereaza la greu pe subiecte de fizica, istorie, economie sau medicina. Ca audienta nu prea are deloc acea putina, asta-i si explicatia ratingului sau. In ce priveste subiectele religioase, preotimea i-a cam dat cu flit.

Talentul sau de mim e incontestabil. Jos palaria pentru actoria si retorica sa. Si mie imi place cum le spune. Este o companie agreabila. Asta-i partea plina de semi.
Ii reprosez faptul ca persevereaza in a promova partea lipsa de semi.

Daca si-ar fi sustinut ideile ca un invitat la un talkshow, sau intr-un interviu de presa ar fi fost OK. Este mult mai cult decat pleiada de nulitati ce inunda ecranele tv si paginile ziarelor. Neplacut este insa ca se autopromoveaza cu agresivitate, prin conferintele organizate de firma sa, vanand interviuri si talkshowuri. In acest caz el incearca sa-si impuna ideile. Si-atunci mi se pare normal ca trebuie sa le combatem ferm cata vreme sunt gresite. Caci nu mai sunt simple opinii personale ci idei ce-si cauta adepti.

Mergi la inceput

Capcaunule cred ca ai postat cel mai lung raspuns pe care l-ai dat aici pe DC.L-am citit de atatea ori ca mi-a mai ramas varianta de citit de la dreapta la stanga sau pe sarite oprindu-ma la cuvintele subliniate.
Fara psihanaliza, totusi, nu inteleg ce ai cu omu'!

Mergi la inceput

Citat:

zau ?

Eu m-am lamurit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Mi-am notat cateva din afirmatiile lui:
-spune-i unui popor ca este incult, hot, prost si prin media pompand selectiv astfel de exemple, nu ajunge acela sa creada ca asa este?Dar daca s-ar proceda, din buna credinta, invers?

[/quote]

B.nica, asta e o chestiune foarte adevarata. Si utila. O citez pentru ca vreau sa o aduc in atentie, se aplica si la nivel de individ.

Ajungi sa crezi ca esti ceea ce ti se repeta ca esti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citata ladyJ
B.nica, asta e o chestiune foarte adevarata. Si utila. O citez pentru ca vreau sa o aduc in atentie, se aplica si la nivel de individ.

Ajungi sa crezi ca esti ceea ce ti se repeta ca esti.

Metoda este prezentata in
MEMORIA - Spalarea creierelor - Manualul comunist de instructiuni privind razboiul psihopolitic
Citat:
CAPITOLUL V
EXAMINAREA DEVOTAMENTULUI

Daca am putea sa distrugem efectiv mandria nationala si patriotismul unei singure generatii, aceasta ar insemna victoria noastra asupra tarii respective. Prin urmare, trebuie sa existe o propaganda permanenta in strainatate pentru subminarea atasamentului cetatenilor, in general, si al adolescentilor in special.

CAPITOLUL VIII
DEGRADAREA, SOCUL SI REZISTENTA

Degradarea si cucerirea merg mana in mana.
Pentru a fi cucerita, o natiune trebue sa fie degradata, fie prin acte de razboi,fie prin invadare, fie prin a o forta sa accepte tratate de pace umilitoare sau prin lasarea populatiei ei la cheremul armatelor cuceritoare.
Degradarea insa, poate fi obtinuta intr-un fel mult mai ascuns si mai eficient printr-o defaimare consecventa si continua. Defaimarea este arma principala si cea mai buna a psihopoliticii pe scara larga.Defaimarea consecventa si continua a conducatorilor nationali,a institutiilor nationale, a practicilor nationale si a eroilor nationali trebue sa aiba loc sistematic..
..

Scopul scuza mijloacele. Degradarea populatiilor este mai putin inumana decât distrugerea lor prin fisiune nucleara caci, pentru un animal care nu traieste decât o data, orice fel de viata este mai dulce decât moartea. Sfârsitul razboiului înseamna luarea sub stapânire a poporului cucerit. Daca un popor poate sa fie cucerit fara razboi, sfârsitul razboiului va fi realizat fara distrugerile razboiului. Un tel laudabil.

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Deceneus, and your point is....?

Mergi la inceput