"Craciun in Romania lui Dan Puric"

"Craciun in Romania lui Dan Puric" | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Craciun fericit tuturor!

Am preluat titlul acestui subiect, asa cum l-am descoperit intamplator la o emisiune a unui canal tv aparut recent in grila de programe a cablului meu.
Nimic nu ar fi putut sa-mi bucure mai mult sufletul ca acest spectacol care a aparut in finalul acestei magice Sarbatori!
Pe Romania tv, de la ora 22, nu ne-am mai dezlipit de la tv iar eu privindu-l pe Dan Puric, nu mai stiam cand plang de emotie sau cand imi curg lacrimi de ras la savuroasele sale poante!

Regret din suflet ca nu am gasit pe net reluata online emisiunea care mi se pare ca se numeste "Ultima ora"!
Poate o gasiti voi si o postati pt. ca va asigur ca merita!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

este invitat si astazi la un alt post de televiziune,
la emisiunea 100 de minute a Alessandrei Stoicescu

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

in loc de...Sarbatori Binecuvantate!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Multumesc Alinuk, eu care nu ma uit pe Antene ratam sigur emisiunea daca nu ma atentionai tu .
Cum nu ma satur sa-l ascult pe Dan Puric, ma pregatesc la o confruntare cu sotul care ma asteapta sa mergem intr-o vizita si nu stiu cum sa fac pt. ca la ora 20 este si la emisiunea lui Robert Turcescu : "Sub semnul intrebarii".
Poate as fi spus ceva despre emisiune dar nu am timp acum.
Cred ca am sa il urmaresc in reluare sau pe net cumva.

Mergi la inceput

Cand il urmaresc pe Dan Puric am uneori impresia ca este posedat.Nu posedat de spirite rele, ba dimpotriva, parca este folosit de spirite superioaare care vorbesc prin el!
A aparut in atatea emisiuni zilele aste ca am ametit dar el a reusit sa abordeze de fiecare data alt subiect.
Nu am mai intalnit un personaj atat de interesant care sa depaseasca aceasta performanta pana acum!
Mi-am notat cateva din afirmatiile lui:
-spune-i unui popor ca este incult, hot, prost si prin media pompand selectiv astfel de exemple, nu ajunge acela sa creada ca asa este?Dar daca s-ar proceda, din buna credinta, invers?
-"sentimentul neamului este innascut";
-"umorul este sfant, ne trezeste din pasivitate, din imbecilitate";
-manifest pt. "Liga decentei"
-"elogiu pt. demnitatea si forta femeii".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Si asta-seara la Ciutacu, la emisiunea "Vorbe grele"

www.antena3.ro/life-show/media/vorbe-grele-cu-dan-puric-despre-suveranitate-credinta-patriotism-si-nationalism-149706.html" target="_blank">http://www.antena3.ro/life-show/media/vorbe-grele-cu-dan-puric-despre-suveranitate-credinta-patriotism-si-nationalism-149706.html

L-au descoperit cu totii...e "plimbat" printre emisiuni mai ceva ca moastele

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Eu tocmai citesc o carte primita de la mama cadou, si anume "Fii demn" cu autograf inca , cea mai recenta lansare a lui DP. De la primele pagini m-a cucerit...e genul de carte pe care greu o lasi din mina sa mai faci si altele, captivanta, scrisa cu umor si simplu, asa cum il si auzim vorbind.
Insa, chemarea aceasta pe la tv-uri, din ultima vreme, sper sa nu il demonetizeze pe Dan Puric actorul, scriitorul si vorbitorul (ma refer la conferintele tipice, pe diferite teme, sustinute de dinsul prin tara).
Il urmaresc cu mare placere, chiar daca uneori stilul in care sare de la o idee la alta (neterminand-o pe anterioara) ma cam ameteste , cu toate ca banuiesc ca asta vine de la cate i se invarstesc deodata prin cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lapona spune:

Citat:
citat din mesajul lui ch_dana

Si asta-seara la Ciutacu, la emisiunea "Vorbe grele"

www.antena3.ro/life-show/media/vorbe-grele-cu-dan-puric-despre-suveranitate-credinta-patriotism-si-nationalism-149706.html" target="_blank">http://www.antena3.ro/life-show/media/vorbe-grele-cu-dan-puric-despre-suveranitate-credinta-patriotism-si-nationalism-149706.html

L-au descoperit cu totii...e "plimbat" printre emisiuni mai ceva ca moastele

Se pare ca asta nu deranjeaza :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Dupa parerea mea, intre A3 si Dan Puric e o ...incompatibilitate sa zicem dpdv al valorilor promovate de fiecare.

Daca asta nu deranjeaza, cu atat mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

La A3 mai era si Valentin Stan la o emisiune cu valente politice (Conexiuni, parca), nici dumnealui nu pare sa pupe pe cineva anume, de dragul intereselor de multe feluri.
Poate face si A3 cum faceau comunistii in regim, mai lasau sa scape un eveniment, o opera literara care ziceau lucrurilor pe nume, tocmai pentru a se folosi de exemple ca sa arate ca e libertate de exprimare ( spunea cineva despre o poezie, Turnatorul, cu dublu inteles, bineinteles, care a fost publicata in asta spirit democratic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

al meu sot din dotare e fan Puric asa ca am fost nevoita sa-l ascult... e prea teatral (defect profesional, desigur), dar nu m-ar deranja daca as gasi mai mult de doua idei pe parcursul unei ore din discursul sau. Imi plac mai mult cartile lui pentru ca acolo nu abunda in fraze inutile.

Mergi la inceput

Ca sa fiu sincera nu inteleg cum a fost invitat DP la Antene.Cred ca aceste televiziuni au mari probleme de identificare!
Prezenta lui Dan Puric la Antene nu a schimbat mesajul lui!
Asta presupune ca Antenele vor sa castige fanii lui Dan Puric.Nu cred ca vor reusi never!
Dan Puric a spus ceea ce avea de spus, si-a promovat cartea si bine a facut!

Mergi la inceput