Trombofilia, o cauza a infertilitatii -67-
Raspunsuri - Pagina 9
sper spune:
Fetelor multumesc pentru informatii. As mai vrea sa stiu daca ati facut vreuna pregnyl pentru sustinerea sarcinii. Am avuit doza foarte mare de gonal iar dupa ET pregnyl. Cred ca acesta nu a dat voie lui bebe sa creasca, trombofilia s-a accentuat foarte mult iar clexan-ul nu a facut fata.
Danezza, Suzieq, Nikoniko o sa va bag in lista mea de prietene, asa o sa va gasesc mai usor. Multumesc
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
sper spune:
Danezza multumesc pentru raspunsul tau detaliat
danezza spune:
Eu am facut pregnyl pana in sapt 32
ca o relatare a dr meu, asa mi-a explicat el, asa spun si eu
La 12 ore parca de la administrarea lui, arterele uterine se dilata pt o perioada de timp si atunci fluxul de sange catre placenta este altul si bebe se alimenteaza mai bine (poate de aici si faptul ca de prin sapt 14 am avut un avans de crestere de 7-10 zile care se mentine si acum)
el zice ca este testat si demonstrat desi multi dr contesta tratamentul cu pregnyl
eu l-am facut si mi-a facut bine (sau ca sa fie un pic de placebo .. nu mi-a facut nci rau).
am mers pe mana lui si nu-mi pare rau
Citat: |
citat din mesajul lui sper Fetelor multumesc pentru informatii. As mai vrea sa stiu daca ati facut vreuna pregnyl pentru sustinerea sarcinii. Am avuit doza foarte mare de gonal iar dupa ET pregnyl. Cred ca acesta nu a dat voie lui bebe sa creasca, trombofilia s-a accentuat foarte mult iar clexan-ul nu a facut fata. Danezza, Suzieq, Nikoniko o sa va bag in lista mea de prietene, asa o sa va gasesc mai usor. Multumesc MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25 |
in 34+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
sper spune:
Danezza tu ai ramas natural , posibil ca din cauza asta sa nu fi fost afectata de pregnyl, dupa un FIV cu multi hormoni bagat pregnyl e rau.
Plus ca ai avut o doza maricica de clexane de la inceput .
floaredemac spune:
Mie calculele alea ingineresti ale lui Dudutu si ale sotiei sale mi se par un fel de reeditare a povestii cu drobul de sare, iertata sa imi fie comparatia. Sincer, nici nu am avut nervii necesari sa citesc toate motivatiile lor... decizia lor era gata luata de dinainte de a primi raspunsurile noastre. Au ales selectia naturala??? Nu inteleg....
Sa isi faca si tatal analizele ca sa nu fie probleme grave la copil, apropo de trombofilie???? Pai hai sa ne analizam toti genetic si sa nu mai facem copii, ce mai! Eventual sa reeditam ideea de rasa ariana, nu?
Sau cate dintre mamele cu mai multi copii au avut experiente neplacute la prima nastere, de exemplu, si totusi au continuat sa spere la inca un copil, chiar daca prima data a durut ca naiba sau au dat peste niste doctori macelari?
A spus ca va mai scrie cand va putea ajuta cu informatii folositoare. Despre ce? despre ce metoda de avort sa alegi?
Fetelor, sper ca nu v-au descurajat cele spuse de el.
A scris unele lucruri atat de aberante si de greu de digerat pt o gravida sau o aspiranta, incat stau si ma gandesc ca poate pe unele dintre voi chiar le-a afectat.
Sincer, sunt convinsa ca cele mai multe dintre noi am studiat "presa" () straina apropo de trombofilie. Voi ati auzit de copii cu probleme, cu handicap sau altceva in urma tratamentului specific? Da, si mie imi spuneau unii medici ca aspirina nu stiu ce face, ca vitaminele ... ca anticoagulantul.... si am o fetita de nota 10!
Incerc sa nu judec, de! fiecare zicem asa.
Dar m-as bucura sa stiu ca voi sunteti cu moralul ridicat si cu incredere ca totul va merge bine, atat pentru aspirante, cat si pentru gravidute.
Asa ca, fetelor, capul sus! Lupta continua si voi veti fi invingatoare!!!!
http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html
andreea204 spune:
Pe mine nu m-au descurajat cele spuse de Dudu...insa nu stiu sigur care este cuvantul potrivit pentru starea pe care mi-au creat-o spusele lui.
Eu nu sunt de acord cu ideea de avort la cerere daca copilul are sanse sa se nasca sanatos.
Poate ca nici eu nu fac 100% bine ca citesc atatea lucruri despre tratamente,poate voi fi panicata daca tratamentul meu nu va coincide cu cel al fetelor cu aceeasi mutatie. Dar macar stiu la ce sa ma astept si nu mi-e teama.
Cred ca sunt lucruri/boli mult mai grave care chiar pot afecta copilul dupa nastere.
28 ani, MTHFR C677T homozigot
2 avorturi spontane la 5sapt si 6sapt
Gliana spune:
Dudutu, din respect fata de mamici, viitoare mamici si asperante, nu mai posta nimic. Esti barbat si oricat vei incerca sa intelegi o graviduta sau o aspiranta, nu vei reusi.
Ne-ai zdruncinat pe toate....
Ma bucur sa aud ca va iubiti, tu si sotia, ca va sustineti, ca va este bine cu sau fara bb si va urez mult succes pe viitor. Ideea este ca s-a facut un mare pacat si numai Dzeu o sa va judece.
Pup mamicile si aspirantele.
Pt gravidute este ff stresant sa le incarci cu povesti interminabine, stiu exact ce inseamna, fiecare cuvant, informatie, te face sa rumegi si sa te gandesti daca bebele tau e bine.
Nu te supara domnule draga, dar e cel mai bine sa nu mai scri nimic. Iti multumim!
ileanasi spune:
Fetelor, desi nu am mai scris de mult, vreau sa va anunt ca sunt fericita mamica a unui baietel nascut in 3a zi de Craciun, in greutate de 3400 gr. si 51 cm, nascut prin cezariana, fara probleme.
Asa ca, curaj si incredere tuturor. Se poate cu ajutor de la Doamne-Doamne si cativa din ingerasii lui.
Va pup pe toate si va doresc un 2012 plin de bucurii si bebei sanatosi.
QiaoBing spune:
ileanasi sora mea in ale mutatiilor, YUPIIII !!! Felicitari, sa-ti fie puiul sanatos si mancacios, de colici sa nici nu auda. Tie recuperare rapida si usoara, laptic mult si bun. Taticului ce sa ii mai zic, felicitari si curaj !!! Sa va umple vietile de fericire si sa va bucurati de fiecare clipa.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)