Trombofilia, o cauza a infertilitatii -67-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Ileana - felicitari!
sa creasca mare si sanatos si turefacere rapida!
Pupam!

in 34+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Gliana si iarta-ma ca te-am bagat in toata povestea asta care ne-a tulburat pe toate. Si eu am citit azi noapte postarea lui dudutu dar m-am abtinut sa mai comentez, ma durea prea tare capul ca sa ma mai enervez si cu asta. Daca tot a descoperit in doar 2 zile solutia minune, ar fi fost frumos in partea lui, asa cum noi am incercat sa ii ajutam asa cum am putut impartasindu-le din experientele si informatiile pe care le avem, sa ne-o spuna si noua, celor care "facem copii din eprubete si/sau medicamente".

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ileanasi, felicitari pentru copilasul mult dorit si pentru toata lupta ta! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si norocos in continuare!

Mai fetelor, am ratat raspunsul lui Dudutu,,,, uite ce patesc daca ma culc devreme si ma trezesc tarziu din cauza copilului clexane!!!

http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Ileanasi felicitari pentru minunea de baietel ... sa creasca mare si sanatos si sa va umple viata doar de bucurii.

Fete dragi legat de Dudutu ... chiar daca ultima postare nu am vazut-o, imi imaginez cam ce putea scrie ... dupa ce am vazut mesajul lui anterior mi-am dat seama ca orice am fi spus ei deja luasera o decizie ... care recunosc ca ma socheaza, cu atat mai mult cu cat a spus ca vor lasa natura sa isi spuna cuvantul ... a lasa natura inseamna a nu face tratamente deloc in sarcina si a vedea pana la final daca bebe se naste cu viata sau nu ... la ei ... cu tot respectul inseamna altceva ... cred ca e problema lor si nu merita sa suferiti de pe urma unor rautati spuse de el ...
Eu asa cum am spus am fost intr-o situatie oarecum similara cu a lor, la 10 saptamani mi s-a spus ca e posibil sa am trombofilie si trebuie sa incep urgent Clexane ... ma bucuram si ma bucur si acum ca am decis sa incep si asa am avut sansa sa imi aduc pe lume primul nostru copil, prima sarcina avuta vreodata, minunea de fetita sanatoasa (chiar daca am avut sangerari puternice cam 6 sapatmani in toata sarcina - mai exact pana la 28 de saptamani cand am nascut-o si chiar daca niste nenorociti, care pe deasupra se numesc medici din superficialitatea lor mi-au omorat-o ... ) NU REGRET CA AM FACUT TRATAMENTUL SI AM LUPTAT PENTRU EA ...
Scriind aceste randuri imi aduc aminte de un verisor si un unchi care dupa decesul Gabrielei mi-au spus niste lucruri care m-au durut groaznic pentru ca erau fara esenta si mai ales atat de nereale.
Verisorul m-a intrebat daca a meritat sa lupt atat pentru un copil care oricum mi-a murit ... raspunsul este DA, din toata inima ... ba chiar as lupta din nou atat doar sa o mai am inca o data cele 12 zile.
Unchiul "Numai o tampita de doctorita poate spune ca copilul ala poate fi sanatos ... cine a mai auzit cu atatea injectii sa aduci pe lume un copil sanatos?" Autopsia a dovedit cat de mult s-a inselat ... pe de o parte il "justific" avand aproape 60 de ani ... a trait in alta epoca ... dar sa aud chestii similare de la tineri de pana in 40 de ani ma socheaza.
V-am relaltat toate astea pentru a putea intelege ca unii oameni nu pot sa creada pana nu vad.

Legat de riscuri ... atat vreau sa iti spun Dudutu ca inclusiv un banal algocalmin, paracetamol sau alte banale tratamente (nu ma refer in sarcina ci in viata de zi cu zi) chiar si sub forma ceaiurile pentru cele mai banale raceli pot duce la complicatii si riscuri ... iar legat de faptul ca poate copilul tau va fi purtatorul uneia sau mai multor mutatii de trombofilie nu inseamna ca copilul tau va fi bolnav, doar ca va avea riscul de a dezvolta unele probleme determinate de trombofilie daca nu va avea o alimentatie echilibrata in special. Chiar tu spuneai ca sotia ta in afara de faptul ca e supraponderala e o persoana sanatoasa ... uiti ca e purtatoare a 3 mutatii parca ... pana sa sti ti s-a parut o persoana bolnava? nu cred ... cam se bat cap in cap parerile tale. Acum lasand subiectul trombofilie la o parte, din suflet va recomand sa faceti un cariotip genetic, pt amandoi daca va doriti doar un copil sanatos, iar geneticianul va va zice ce sanse in procente (niciodata procentul nu va fi de 100%) sa aveti un copil perfect sanatos, iar in timpul sarcinii la cca 20 de saptamani sa faceti amniocenteza, preferabil nu cea care depisteaza doar cele 3 trisomii ci una complexa, nu stiu daca la noi se face, dar sunt tari unde se poate merge. Inca ceva: era bine sa cereti o analiza a embrionului la chiuretaj pentru a vedea daca copil era sau nu sanatos, iar daca nu era sa cautati cauza ... Va doresc sa luati mereu deciziile pe care le considerati cele mai potrivite pentru voi si sa nu le regretati mai tarziu.

Fetelor capul sus ... si cat mai curand cate un bebe in burtica fiecarei aspirante fie ca natural sau nu, bebe care sa se nasca sanatos la termen.

MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Ileana, ce ma bucurrrrrr pt voi, sa fiti sanatosi si fericiti

Multa sanatate viitoarelor mamici si sa ramaneti gravidute toate care va doriti!

Ileana te asteptam cu vesti despre voi dincolo la totul despre bebelusi:)))

Sanatate multa tuturor!

Qiaobing.....e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Ileana felicitari pentru bebe.
Faci clexane in continuare? Ce doza?

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Felicitari ileana
paula voi cum sunteti? Si stiu ca te-am mai intrebat, dar nu mi-ai raspuns: "O sa avem un baietel?"

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

floricicaaaaaaaaaaaa pup balerina, ca rar dati pe la noi

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Ileanasi, felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ileana, sa fiti sanatosi si sa va faceti mari!

9 saptamani
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput