Trombofilia, o cauza a infertilitatii -67-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Buna fetelor!

Am citit acum cateva zile postarea lui Dudutu si acum am intrat iar sa vad daca a luat o decizie. Mi-a stat inima in loc, nu-mi vine sa cred....m-a intristat foarte tare.....
Si eu am trombolifie, m-am bucurat cand am aflat pentru ca dupa 2 sarcini pierdute stiam ca acum am o sansa, macar exista tratament. Si cu Clexane zilnic, cu 2 sangerari cu spitalizare, cu doua luni de stat in pat acum avem un baietel frumos, destept, sanatos! Are 11 luni jumate, merge singur si e sufletul meu, minunea noastra! Si desi am 35 de ani vreau sa o iau inca o data de la capat, peste vreo doi ani incercam sa mai aducem pe lume o surioara sau un fratior. Nu va lasati descurajate, cine vrea ceva cu adevarat primeste, sau macar stie ca a incercat tot ce era posibil.
Dudutu, daca te opresti la mijlocul drumului nu mai ai apoi motive sa te plangi, ai avut sansa ta, sansa pe care multi din pacate nici macar nu o au....

"... cel mai interesant, in a avea un copil, este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!" (Anne Lamott)

Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Dedicut, ai PM.

9 saptamani
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Aristica draga
De ce mi-a fost frica nu am scapat, adica odata cu inceperea gradinitei au inceput si virozele, etc, fiu-meu le-a cules pe toate, fiind prima lui intrare in colectivitate, iar gargarita nu s-a lasat mai prejos. Am noroc mare ca e o fetita f vesela si puternica, (cra-cra-cra), zambeste tot timpul chiar daca se simte f rau, asa ca... mergem inainte! hai ca iar o dau in off topic....

Tare ma bucur sa vad ca sunt atatea gravidute, ceea ce va doresc si voua, celor ramase inca la aspirante. Eu sunt convinsa ca ziua in care veti anunta cele 2 liniute nu e departe, apoi cand veti povesti despre nastere! Si atunci e musai sa facem o reuniune maaare... maaaare.... sa se cunoasca intre ei clexaneii sanatosi si voiosi!

http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanacupcea spune:

Buna,

Imi poate trimite cineva e-mailul dnei dr. Uscatescu? Am mare nevoie sa intru in legatura cu dansa urgent.

Val multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

floricico, de acord:))))))))

asa cum noi am reusit, cu siguranta vor reusi si fetele

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Buna tuturor
Oana, nu am putut sa iti trimit mesaj privat, ti-am trimis adresa pe mail
Aristico scuza-ma, dar nu citesc totul ... ca evit sa stau mult la calculator, asa ca nu am vazut intrebarea ta. Suntem bine, astept sa mai treaca astea 10 zile si ajung la varsta la care am nascut-o pe Gabriela ... am descoperit de curand ca am si hipotiroidism si de cateva zile fac tratament si pentru asta, bebe creste f bine, peste 10 zile vom vedea exact cum si cat a crescut, la 22 saptamani avea 575g. Eu sunt bine, pana la 27 saptamani cat am azi nu am avut decat 2 sangerari (poate prea mult spus - o data am eliminat un hematom uscat de cca 3*3mm iar a doua oara acum vreo 9 zile, un firisor mic si subtire de sange proaspat, se pare ca de la rinichi - scuzati detaliile ) Cat despre sexul lui bebe ... nu stiu ... voi avea o surpriza la nastere.

O zi frumoasa, weekend placut Ionilor, Ioanelor si derivate din aceste nume La multi ani!

27

MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Buna,

Stii cumva daca tratament poate prescrie cineva daca dr. Uscatescu este plecata? Eu nu cred ca pot astepta pana se intorce, avand in vedere ca sunt insarcinata ...

Chiar nu stiu ce sa fac ...

Multumesc pentru raspuns

Citat:
citat din mesajul lui anabel79

multam mult danezza azi am luat analizele de la Fundeni si se pare ca sunt bune mi s/a spus sa ramna pe clexane 0,4 si aspenter vad cum merg lucrurile la echo urmatoare si cred ca fac si eu asa.
am obtinut sarcina cu gemenasi prin FIV si sunt tare speriata ca nu e doza buna .....
sper sa ajungem cu toate la final.....
roxa-m iti recomand sa ti faci homocisteina de obicei sunt asociate, nu ar fi indicata o sarcina daca aceasta e marita.eu am avut o foarte mare si am luat 3 luni medyn forte iar apoi si acum femibion.Din cauza acestei mutatii nu absorbi bine b urile si ai nevoiede surplus...

va pup pe toate...

o veste dr.Uscatescu e plecat pana pe 29 ian in Canada...analize se fac si sunt citite de asistenta sefa.....

31 ani, boala autoimuna Hashimoto,ATPO, Anti TG si ANA pozitivi, mutatia MTHFR C677T genotip homozigot nicio sarcina in 7 ani, in curand FIV 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Oana, poti merge la Fundeni, iti vor face analize si prescrie tratament si asistentele dnei Uscatescu. Daca iti stii problemele, ii poti trimite si mail dnei Uscatescu si iti va raspunde.
Cred ca ai observat ca mesajele tale apar mai greu, se intampla pentru ca primele 10 mesaje sunt moderate...asa ca scrie repede cateva mesaje scurte pana faci 10 si apoi iti vom vedea mesajele in timp real.

9 saptamani si o zi
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

ileana_si, felicitari pentru baietelul mult dorit !

recuperare rapida iar bb sa fie cuminte si mancacios.

floaredemac, p@ulici, gliana, aristica, samira, danylini, tannoo25, ...

Mergi la inceput

Asta este o veste linistitoare.

I-am scris deja dnei Uscatescu insa am inteles ca raspunde in cateva zile la email. Pana atunci vruiam sa incep un tratament, pentru ca sunt suspecta de trombofilie - ieri mi s-au masurat indici de rezistenta si pulsatilitate crescuti pe artererele uterine, iar bebe e cu 8 zile mai mic ca vastra biometrica - 21 saptamani si 4 zile in loc de 22 saptamani si 5 zile.

Voi reveni cu e-mail la dna Uscatescu dupa analize.

Merci pentru ajutor.

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Oana, poti merge la Fundeni, iti vor face analize si prescrie tratament si asistentele dnei Uscatescu. Daca iti stii problemele, ii poti trimite si mail dnei Uscatescu si iti va raspunde.
Cred ca ai observat ca mesajele tale apar mai greu, se intampla pentru ca primele 10 mesaje sunt moderate...asa ca scrie repede cateva mesaje scurte pana faci 10 si apoi iti vom vedea mesajele in timp real.

9 saptamani si o zi
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput