Trombofilia, o cauza a infertilitatii -67-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

mergi neaparat luni dimineata la Fundeni
diferenta nu e f mare dar nu e nici de neglijat
asistentele de acolo fac 80% din treaba si astea sunt probleme lor cotidiene ca sa zic asa, deci stiu f bine ce sa spuna si sa recomande.
Ca si sfat, poti incepe sa iei magneb6 2 pe zi (ajuta f mult la relaxarea vaselor de sange) si femibion macar (este un complex de b-uri recomandat de orice dr in situatia ta). Eu as mi recomanda si aspenter dar asteapata pana aluni. Pe astea 2 le poti lua linistita, iti vor fi recomnadat, ai sa vezi. Mai toate gravidutele luam

Citat:
citat din mesajul lui oanacupcea

Asta este o veste linistitoare.

I-am scris deja dnei Uscatescu insa am inteles ca raspunde in cateva zile la email. Pana atunci vruiam sa incep un tratament, pentru ca sunt suspecta de trombofilie - ieri mi s-au masurat indici de rezistenta si pulsatilitate crescuti pe artererele uterine, iar bebe e cu 8 zile mai mic ca vastra biometrica - 21 saptamani si 4 zile in loc de 22 saptamani si 5 zile.

Voi reveni cu e-mail la dna Uscatescu dupa analize.

Merci pentru ajutor.

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Oana, poti merge la Fundeni, iti vor face analize si prescrie tratament si asistentele dnei Uscatescu. Daca iti stii problemele, ii poti trimite si mail dnei Uscatescu si iti va raspunde.
Cred ca ai observat ca mesajele tale apar mai greu, se intampla pentru ca primele 10 mesaje sunt moderate...asa ca scrie repede cateva mesaje scurte pana faci 10 si apoi iti vom vedea mesajele in timp real.

9 saptamani si o zi
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

in 35+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Oana, sustin tot ce ti-a spus Danezza. Dna Uscatescu iti va raspunde in cateva ore (ieri mi-a raspuns intr-o ora).

9 saptamani si o zi
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanacupcea spune:

Magne B6 iau deja.

Intrebarea mea este daca acesta restrictie de crestere, de 8 zile, se poate recupera sub tratament sau este ireversibila? Ca scenariu optimist ...

Mergi la inceput

Se poate recupera cu tratament. Ti-a raspuns dr. Uscatescu?

9 saptamani si o zi
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput

nu, nu mi-a raspuns

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Se poate recupera cu tratament. Ti-a raspuns dr. Uscatescu?

9 saptamani si o zi
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput

ok, a raspuns dna dr. Uscatescu. De fapt i-a scris asistentei (cred - Viorica). I-a indicat niste analize si extrem de urgent Clexan 0,4.
sunt mai linistita acum, ca stiu ca voi incepe un tratament ... totul a fost atat de neasteptat ...

Mergi la inceput

Oana, fii linistita. Cand mergi la Fundeni sa intrebi daca iti pot da ei scrisoare medicala sau daca trebuie sa iei de la ginecolog. Eu am fost in noiembrie si mi-au spus ca nu pot da (stiu ca pana atunci dadeau). Apoi mergi cu scrisoarea la dr. de familie sa iti dea reteta pe care sa bifeze gravida/lehuza ca sa poti lua gratuit Clexane de la farmacie (mai platesti doar 30 lei). Vei invata la Fundeni sa iti faci singura injectia (sau poate invata sotul). Scuze daca stiai toate astea.
Te asteptam cu vesti! Numai bine!

9 saptamani si o zi
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput

nu stiam, merci de info

mi-ati fost de real folos, va multumesc mult pentru tot si revin cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

ileanasi felicitari, sa-ti traiasca feciorul! recuperare usoara, laptic mult si bebic sanatos!

balanta!! felicitari pentru inimioare! O sarcina usoara si la termen iti doresc, copilasi sanatosi si cuminti!
Imi spui si mie unde ai facut histeroscopia si biopsie de endometru? si cu cat?

danezza, pup burtixul!

QiaoBing, pe cand procedura?

floaredemac, ce-ti mai fac minunile?

p@ulici pupici pe burtix. tot hotarata sa nu afli pana la nastere de e cu cuc ori cu fundite?

aristica te imbratisez cu drag

MeAlex felicitari pt

oanacupcea incearca sa ajungi la alt hematolog pana se intoarce U din concediu, daca nu-ti raspunde la email

vali79, ce-ti mai fac cele 3 minuni?

anabel79 felicitari pt inimioare!

Va rog un update la prima pagina:
oligo-girl, MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 4G/5G heterozigot, 3 IUI nereusite, 3 IUI anulate, sarcina obtinuta natural, neconfirmata ecografic doar prin beta HCG, pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009, FIV1 Debrecen - reusit (ET 26.11.10) cu hiperstimulare gr 3, sarcina sub clexane 0,4, confirmare SOE la 45 de zile de la ET, in pregatire FIV 2

mai recuperez si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

Fetelor, va multumesc pentru urari si va doresc si voua bebei sanatosi si voinici. Se poate!

Pentru cine a intrebat (nu mai stiu cine), eu continui tratamentul cu anticoagulant (Innohep de 3500 UI) inca 6 saptamani de la cezariana. In rest totul e OK, recuperarea a fost rapida si in afara de noptile nedormite, totul e foarte bine.

Va pup

Mergi la inceput