Trombofilia, o cauza a infertilitatii -67-
Raspunsuri - Pagina 13
sper spune:
Ileana multumesc , eu te-am intrebat.
Ce este innohep, nu am mai auzit pana acum . De multe luni nu am mai citit nimic si sunt pe dinafara.
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
balanta_tm spune:
alla, eu nu am facut vreodata biopsie de endoemtru, am la activ 2 histeroscopii diagnostice facute la TM, dar atat. E drept ca m-a batut gandul la un moment dat, inainte de FIV1 sa fac biopsie de endometru, dar a fost o idee pe care am abandonat-o.
Multumesc pt urari
danezza spune:
pana pe la 12 sapt si eu am avut restrictie de aprox 3-5-7 zile
dupa asta, am avut avans de crestere :). acum la 35 avem un avans de 10 zile, deci .. se poate
chiar daca nu se recupereaza cele 8 zile, nu-i bai, asta inseamana aprox 250 gr - la un bebel nascut la termen, asa ca stai linistita si incepe tratamentul!
Citat: |
citat din mesajul lui oanacupcea Magne B6 iau deja. Intrebarea mea este daca acesta restrictie de crestere, de 8 zile, se poate recupera sub tratament sau este ireversibila? Ca scenariu optimist ... |
in 35+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
QiaoBing spune:
alla eu am pe 16 punctia. inca nu constientizez prea bine ca fac FIV, ma intep de zor cu de toate, ma enervez pe unele ace ca sunt proaste - am dat de unul care "agata" de parca ar fi avut varful indoit spre exterior, 3 intepaturi mi-am facut atunci pt o injectie -, dar in restul timpului sunt preocupata cu canarul care e bolnavior de o luna si nu am reusit inca sa il "repar". probabil ca inainte de punctie o sa ma apuce tremuratul genunchilor de emotii, cu toate ca sper sa nu tremur prea tare ca sa nu iasa embrionii ametiti
apropo, voi ce parere aveti, vreau sa fac antiFXa dar nu stiu cand e mai bine. cm-ul asta a cam fost cu chegulete, chiar daca faceam clexane de 0.4. sa ma duc maine dimineata sau sa o fac dupa punctie cand o sa bag si progesteronul in meniu ?
la toata lumea
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
oanacupcea spune:
eu sper ca vom recupera sub tratament, pe care il incep de maine, cand ma voi duce la Fundeni pentru analize si restul
ganduri bune pentru tine si fetita ta
Citat: |
citat din mesajul lui danezza pana pe la 12 sapt si eu am avut restrictie de aprox 3-5-7 zile dupa asta, am avut avans de crestere :). acum la 35 avem un avans de 10 zile, deci .. se poate chiar daca nu se recupereaza cele 8 zile, nu-i bai, asta inseamana aprox 250 gr - la un bebel nascut la termen, asa ca stai linistita si incepe tratamentul! in 35+ de fetita cu fundita Doamne ajuta! MTHFR C677 Homozigot |
MeAlex spune:
Oana, mergi cat mai devreme la Fundeni, la 6.30 cu dosarul tau de analize. Iti recolteaza, vei lasa acolo dosarul si il iei dupa-amiaza cand iei rezultatele. Sunt gratuite, costa doar homocisteina 50 lei. Tinem pumnii si te asteptam cu vesti! Daca ai intrebari, sa scrii aici.
9 saptamani si 2 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
floaredemac spune:
Alla Viotimis
Suntem bine, multumim lui Doamne-Doamne!
M-am cam abtinut sa ma mai "laud", ca sa nu mai necajesc fetele care inca sunt aspirante.
Momentan ne ocupam cu cautarea de cazare pt concediul de la vara, mult asteptat....asa parca ni se pare mai scurta pseudo-iarna asta.
aristica spune:
floricica vezi poate apare o surioara pentru balerina, ca la voi asa, in "deplasari" se intampla minunile, fie si in ziua 29 de la ultimul CM
paulici foarte tare ca n-ati vrut sa aflati daca puiul are cuc sau dodoasca. Eu inclin pentru cuc...nu intreba de ce, e doar un feeling
alla ma bucur ca te-ai intors. Deci te-ai hotorat la fiv 2. Unde soro? Si cand?
vio miss you vezi ca avem "clubul babelor fiv-oase" [valabil si pentru alla]
qiao zici tu ca nu constientizezi, dar o faci, crede-ma si te prezinti foarte bine. Deci pe 16 e marea extragere...sa fie cu 6 numere norocoase
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
QiaoBing spune:
ari sa vezi ce bine m-am prezentat de dimineata cand m-am suit in masina si am realizat ca nu mai stiu drumul spre Fundeni - pe care am facut carare zi de zi cat am avut-o pe mama internata acolo, nu mai zic ce am mai mers eu in ultimul an.
oricum, mi-a prins bine sa vad femei gravide chiar si asa, cu sufletul tremurand de emotii. anul asta e musai sa ma duc si eu cu o burta la purtator acolo ! astept insa sa se faca bine canarul, ca sa pot amenaja camera copilului, deocamdata individul penat si cu scart la cioc fiind cazat acolo.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
MeAlex spune:
Oana, asteptam sa ne spui ce ai aflat la Fundeni.
9 saptamani si 3 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!