Trombofilia, o cauza a infertilitatii -67-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali79 spune:

alla, qiao, aristica, fly, floaredemac!

ileanasi, felicitari pentru bebe, sa fie sanatos si norocos!!!

daneza, in curand sarbatorim frumos!

paula, tinem multi-multi pumnisori stransi pe aici pentru tine!!! o sa fie minunat!

Mealex, sa creasca mare si sanatos acolo in burtica bebelusul tau!!!

Noi suntem bine, subscriu la ce a spus floaredemac in legatura cu viroze multe-multe aduse de Ingrid de la gradi. La vreo 4 au rezistat eroic doar cu homeopate si antitermice, acum insa deja suntem in tratament cu antibiotic puternic(augmentin ES).

Insa, per total, bine,ne apropiem de 6 lunite, care trecura ca fulgerul, Luca are 9 kg, Ianis vreo 8 kg, veseli, mancaciosi, galagiosi, dar dorm bine noaptea.

Succes tuturor fetelor dragi, va urmaresc din umbra...

Mami de Ingrid-Maria 05.11.2008, Luca-Nicolas si Ianis-Stefan 18.07.2011

Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)

Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 2 sarcini reusite, din care una gemelara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali79 spune:

Uitai sa va urez tuturor LA MULTI ANI si sa fie un an plin de vesti doar dintre cele minunate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanacupcea spune:

Tocmai m-am intors. Am fost si dupa-amiaza pentru rezultate.

Am inceput tratamentul cu Clexane, MagneB6, vitamina C si Nospa.

Din analize n-am inteles nimic - era de asteptat. Dna. Viorica mi-a zis ca rezultatul analizelor, impreuna cu rezultatul ecografiei (IR cescuti) fac necesar tratamentul. Altceva nu prea mi-a zis... Asadar nu stiu ce am. O sa incerc sa ma lamuresc cu ginecoloaga mea pana vine dna. dr. U.

Intre timp poate ma lamuriti voi cu ceva, astea sunt rezultatele:

fibrinogen 560 mg/dl
APTT 20,5s
LA (APS) 52"
Prog. global = 0,5 (sper ca am inteles bine ce scrie, caci e scris de mana)
PC = 95%
PS free = 54%
A I III = 94%
DDimeri = 1272 ugl (sper ca am inteles bine ce scrie ...)

Asadar nu pot spera decat ca e bun tratamentul ...

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Oana, asteptam sa ne spui ce ai aflat la Fundeni.

9 saptamani si 3 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

valy

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Oana, nu ti-a dat si Femibion?

fibrinogen 560 mg/dl - creste in sarcina oricum
APTT 20,5s - nu stiu ce sa zic, vad pe analizele mele diverse intervale normale, cred ca depinde pe ce aparat sunt lucrate (tot la Fundeni le-am facut)
LA (APS) 52"- nu stiu ce sa zic de el, de obicei se face un raport LA1/LA2
Prog. global = 0,5, valoarea minima trebuie sa fie 0.8 => de aici rezulta o problema de coagulare
PC = 95% - OK
PS free = 54% - e mai mic (minim e 60%)
A I III = 94% - OK
DDimeri = 1272 ugl - nu stiu care e valoarea normala in sarcina

Important e ca faci Clexane, sa incepi cat mai repede. Ia-ti eventual cateva seringi cu bani si mergi dupa aceea si cu reteta. Pana la urma e important tratamentul, nu trebuie sa stim chiar toate bazdaganiile pe care le avem. Cred ca e si un mod de a linisti gravidele ...

9 saptamani si 3 zile
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Din cele care ati facut Anti-FXa la Fundeni, analiza la 10 ore de la injectare, cum vi se pare valoarea de 0,17 ? Nu mai stiu pe unde am salvat cum ar trebui sa fie, dar oricum acolo valorile erau pt la 4 ore de la injectare.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

valy ce baieti mari ai !!!!! sa fie sanatosi, sa nu se ma prinda nici o viroza, nimic de ei. (unul e si pt tatic, ca merita si el)

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Qiao, eu am avut 0.19 si mi s-a zis ca e buna...si eu caut un tabel sa verific, dar nu am gasit decat raportat la 4 ore. Printre fetele cu sarcini mai mari, mai stiti cat aveati anti FXa la inceput? Valoarea asta am avut-o dupa 2 saptamani de Clexane.

9 saptamani si 3 zile
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanacupcea spune:

MeAlex, merci de info.

Nu mi-a dat Femibidon.

Iar Clexane am facut prima injectie azi, mi-a facut-o dna. Viorica. Ma mai duc maine sa mai facem una imreuna si dupa aceea sper ca o sa fiu in stare sa mi le fac singura... voi vedea... de obicei nu prea rezist la ace ... dar e uimitor cum te adaptezi la nevoie...si cate devii in stare sa faci.

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Oana, nu ti-a dat si Femibion?

fibrinogen 560 mg/dl - creste in sarcina oricum
APTT 20,5s - nu stiu ce sa zic, vad pe analizele mele diverse intervale normale, cred ca depinde pe ce aparat sunt lucrate (tot la Fundeni le-am facut)
LA (APS) 52"- nu stiu ce sa zic de el, de obicei se face un raport LA1/LA2
Prog. global = 0,5, valoarea minima trebuie sa fie 0.8 => de aici rezulta o problema de coagulare
PC = 95% - OK
PS free = 54% - e mai mic (minim e 60%)
A I III = 94% - OK
DDimeri = 1272 ugl - nu stiu care e valoarea normala in sarcina

Important e ca faci Clexane, sa incepi cat mai repede. Ia-ti eventual cateva seringi cu bani si mergi dupa aceea si cu reteta. Pana la urma e important tratamentul, nu trebuie sa stim chiar toate bazdaganiile pe care le avem. Cred ca e si un mod de a linisti gravidele ...

9 saptamani si 3 zile
_
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

alla, eu nu am facut vreodata biopsie de endoemtru, am la activ 2 histeroscopii diagnostice facute la TM, dar atat. E drept ca m-a batut gandul la un moment dat, inainte de FIV1 sa fac biopsie de endometru, dar a fost o idee pe care am abandonat-o.
Multumesc pt urari

si unde in TM ai facut histeroscopiile si cu cine si cu cat?

Mergi la inceput