Trombofilia, o cauza a infertilitatii -67-
Raspunsuri - Pagina 15
MeAlex spune:
Valy, e tare frunmos ce povestesti! Sa iti traiasca minunile de copilasi si sa te bucuri de ei! Multumim de incurajari!
9 saptamani si 3 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!
MeAlex spune:
Ai dreptate, Oana, ne adaptam repede! Ii poti explica sotului sa iti faca el, desi e foarte usor. Mai intreaba maine daca nu trebuie sa iei si Femibion, cred ca toate fetele care merg acolo, iau si Femibion (e un complex de B-uri).
9 saptamani si 3 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!
alla76 spune:
wow QiaoBing, ce putin mai ai pana la punctie! tin pumnii si-ti doresc embrionasi lipiciosi!
imi pare rau ca-i bolnavior inaripatul. sper sa se faca bine cat de repede!
floaredemac, nu-i lauda ci e incurajare pentru aspirante
aristica e poveste lunga cu FIV 2 ... am dosarul aprobat la cluj...de 6 luni ...dar eu n-au aparatura de ICSI...rasu plansu in tara asta. Si normativa nu prevede nimic pt situatii de genul... nici cum sa renunt la el si sa-l redepun la o clinica care are tot ce e nevoie si dosarele aprobate nu se pot transfera life is cool ...
ah...ari! intr-o zi cu soare trebuie sa-mi povestesti totul despre ce se afla in spatele plantelor medicului
vali79, insanatosire grabnica flacailor!
oanacupcea, clexaneala placuta!
QiaoBing spune:
Oana o sa te inveti, eu nici acum nu pot sa zic ca infig acul cu nonsalanta, inca mi-e mila de mine
Unde te-a invatat sa ti le faci, in burta sau in picior ?
Am facut si eu o singura data Clexane in picior si mi s-a intarit o zona de 1-2 cm in jurul locului injectarii si era mai deschisa la culoare, ca si cum tot serul a ramas acolo. dupa vreo 2 ore m-am culcat si tot asa era, dimineata disparuse intaritura, dar aveam semn la locul de injectare ca o boaba de mazare, chiar daca nu imi daduse deloc sangele. inca mai am bobita A mai patit cineva asa ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
oanacupcea spune:
in picior; mi-a zis ca nu prea am grasime depusa pe mijloc/solduri si, deci, sa le fac in picior
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing Oana o sa te inveti, eu nici acum nu pot sa zic ca infig acul cu nonsalanta, inca mi-e mila de mine Unde te-a invatat sa ti le faci, in burta sau in picior ? Am facut si eu o singura data Clexane in picior si mi s-a intarit o zona de 1-2 cm in jurul locului injectarii si era mai deschisa la culoare, ca si cum tot serul a ramas acolo. dupa vreo 2 ore m-am culcat si tot asa era, dimineata disparuse intaritura, dar aveam semn la locul de injectare ca o boaba de mazare, chiar daca nu imi daduse deloc sangele. inca mai am bobita A mai patit cineva asa ? --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
irilac31 spune:
Buna dimineata fetelor, ma scuzati ca dau asa buzna, nu am mai scris pe acest topic dar acum am o mare nelamurire si am nevoi de ajutorul vostru.
Am si eu o mutatie heterozigota si d-na dr Avram mi- a recomandat sa fac si Factorul XIII si gena PAI, asa ca sa fim sigure ce tratament voi lua pentru urmatorul FIV.
Caut pe site la synevo si nu gasesc nici o analiza care sa se cheme gena PAI decat asta... Inhibitorul activatorului plasminogenului PAI - Antigen la pretul de 150 lei....asta o fi, analiza asta trebuie sa o fac?
Analiza Factorul XIII costa 140 lei...adica mi- e sa nu o incurc si pe asta.
Multumesc mult de ajutor
balanta_tm spune:
irilac trebuie sa faci:
http://www.synevo.ro/gena-inhibitorului-activatorilor-plasminogenului-pai-polimorfism-675-4g5g-risc-trombofilie/
http://www.synevo.ro/mutatia-factorului-xiii-g102t-risc-trombofile/
irilac31 spune:
citat din mesajul lui balanta_tm irilac trebuie sa faci: http://www.synevo.ro/gena-inhibitorului-activatorilor-plasminogenului-pai-polimorfism-675-4g5g-risc-trombofilie/ http://www.synevo.ro/mutatia-factorului-xiii-g102t-risc-trombofile/ |
Balanta_tm multumesc tare mult de raspunsul rapid. Sa ai o sarcina usoara
aristica spune:
alla mi s-a parut hilar un doctor nutritionist care tot lauda legumele si fructele, accepta doar carnea de pui fiarta. In rest ii dadea inainte cu minunatiile de plante si cat de mult bine pot face organismului uman si cum ar trebui sa avem toti cate-o gradina cu rosii, ardei etc. si cat de bine ar trebui s-o ingrijim. Bineinteles c-o daduse si-n ichebana cu aranjametele florare - iar el avea o minunatie de filodentron in spate, care trona prafuit, cu 2 frunze amarate putregaite.
In final vindea niste "sucuri" magice si-ti scadeau tie costurile daca aduceai mai multi clienti pentru aceleasi sucuri. O fi jumulit omul filodendronul sa faca sucurile alea...nush, da' tot hilar mi s-a parut
Iar tu, oligo-girl, m-ai spart cu FIV-ul fara ICSI...Consortul meu a avut o crestere foarte buna dupa 3 luni de L-carnitina fiole de 1 gram (bea o fiola/zi), spermotrend, vitamina E si ce-i mai dadeam eu de la mine (adica, uneori, ii mai puneam si lui un omega, un acid folic, un femibion, un thrombo ass...sa nu se supere omu').
Si uite asa acum are numar bun pentru a face IMSI.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Cris_25 spune:
citat din mesajul lui alla76 aristica e poveste lunga cu FIV 2 ... am dosarul aprobat la cluj...de 6 luni ...dar eu n-au aparatura de ICSI...rasu plansu in tara asta. Si normativa nu prevede nimic pt situatii de genul... nici cum sa renunt la el si sa-l redepun la o clinica care are tot ce e nevoie si dosarele aprobate nu se pot transfera _ oligo-girl, MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 4G/5G heterozigot, 3 IUI nereusite, 3 IUI anulate, sarcina obtinuta natural, pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009, FIV1 reusit (ET 26.11.10), sarcina sub clexane 0,4, oprita din evolutie in s8 |
Hm ... oare de ce zici ca nu e aparatura pt ICSI la Cj? Eu acolo am facut de 2 ori (1 data cu ICSI) ... E vorba de Gine 1 sau de alta clinica?