Trombofilia, o cauza a infertilitatii -67-

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris_25

Citat:
citat din mesajul lui alla76
aristica e poveste lunga cu FIV 2 ... am dosarul aprobat la cluj...de 6 luni ...dar eu n-au aparatura de ICSI...rasu plansu in tara asta. Si normativa nu prevede nimic pt situatii de genul... nici cum sa renunt la el si sa-l redepun la o clinica care are tot ce e nevoie si dosarele aprobate nu se pot transfera

Hm ... oare de ce zici ca nu e aparatura pt ICSI la Cj? Eu acolo am facut de 2 ori (1 data cu ICSI) ... E vorba de Gine 1 sau de alta clinica?

e vorba de gine 1...si da, au avut aparatura dar e veche si prafuita, necesita peticiri
asa ca nu o utilizeaza...normal, au "omis" sa ne precizeze cand ne-am depus dosarele si acum stamatian da cu stangu in dreptul...ca sunt pe vine micromanipulatoarele...
ei, poveste veche, ca-n basme...ideea e cum ies eu din ea? ca n-am alternativa legala
am ales clujul...din motive logistice. drumul oradea -arad era in lucru...faceai peste 4 ore pana la TM...acum e gata si drumu...eu tot cu FIV-ul nefacut mi-s
sunt pe citynews vreo 2 articole pe tema, daca vrei sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

super tare Ari...nutritionistul asta al tau e de vis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna dragelor!
A trecut ceva devreme de cand nu am mai scris pe aici, am mai citit insa, este un subiect drag mie plin de prietene virtuale.
ma bucur sa vad ca unele dintre noi sunt mamici fericite, altele au nascut, altele au ramas gravide
Iar noi care inca am ramas pe baricade nu ne dam batute si prindem noi barza asta
Alla ma bucur sa te revad, cmplicata situatia cu dosarul tau aprobat.... Poate totusi o rezolva curand
Balanta cum mai esti? Creste burtica cu doi puiuti?
MeAlex ma bucur ca ai reusit si de data asta sa fie bine pina la capat
Floricica sa iti traiasca copilasii, sa ne mai povestesti
Aristica unde-ai gasit soro nutritionistul asta? acum inteleg vorbele de la mesajul tau
Un an 2012 mai bun tuturor si sa ne auzim doar cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ady pai o fosta colega din camin avea nr. meu de tel, s-a dus la consultatia asta mocca (era, de fapt, consultatia in care trebuia sa te convinga sa cumperi sucurile) si cand tipa din camin a trebuit sa "atraga" mai multi clienti, si-a golit agenda. Asa am fost contactata si eu, tot pentru o "consultatie mocca".

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Adrianaady, ! Trimit barza la tine!

9 saptamani si 5 zile

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 600 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adriana, suntem bine pana acum, multumesc. Am fost dimineata la eco si i-am vazut, au aceeasi varsta ecografica, deci pana acum se dezvolta ok. Ma pregatesc moral de morfofetala si de hopurile ce vor mai urma. Dar incerc sa le iau pe rand si sa raman la ideea ca de data asta va fi bine.
Burta creste, e deja vizibila .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor, cele cu FIV, cand faceti antiFxa? Dupa punctie? Dupa ET? Vreau sa fac analiza asta sa stiu daca sunt pe doza corecta. La synevo tot in 10 zile dau rezultatul?

EDIT: Nu mai am nevoie de raspuns.

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Sper, nu fi suparata, eu nu am mai intrat pe topic din 11, intru des la Gravidute cu trombofilie. Stiu ca antiFXa se face la minimum 10 zile de la prima injectie, nu stiu daca e altfel la fiv. La Synevo nu am facut niciodata, dar stiu de la o graviduta ca dureaza 10 zile.
Poti face analiza la Fundeni, e gratuita.

10 saptamani

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Me Alex, merci!
Mi-a mai raspuns o fata draga pe PM careia ii dau o
Adevarul este ca ma simt ignorata peste tot, vreau sa iau taurul de coarne iar si nu am cu cine vorbi.

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

eu acum am vazut ca ai scris
daca vezi ca sunt fetele ocupate pe aici, ne mai poti in treba si aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169445&whichpage=29
ca nu e bai, nu nse supara nimnei, da?

Citat:
citat din mesajul lui sper

Me Alex, merci!
Mi-a mai raspuns o fata draga pe PM careia ii dau o
Adevarul este ca ma simt ignorata peste tot, vreau sa iau taurul de coarne iar si nu am cu cine vorbi.

O ultima incercare apr/mai 2012

in 35+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput