Trombofilia, o cauza a infertilitatii -67-
Raspunsuri - Pagina 17
sper spune:
Daneza doar ce am scris acolo, o sa ma apuc de studiat, sunt un buretel
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012
QiaoBing spune:
sper zi-mi si mie te rog cand ai aflat ca ar fi bine. vreau si eu sa o repet si nu stiu cand, intre punctie si et sau dupa et
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
sper spune:
Qiao uite pun aici ce am primit , nu cred ca se supara
"AntiFxa-ul se face dupa punctie, dar sunt mai multe conditii pe care trebuie sa le indeplinesti:
1. Sa ai minim 10 zile de clexane in organism (pe care-l intrerupi inainte cu 48 ore de punctie)
2. sa reiei clexanele si sa-l faci cu maxim 4 ore, minim 2 ore inainte de a da sange pentru analiza
3. sa introduci progesteronul in organism (daca vei avea si progesteron injectabil, sa ai minim o injectie facuta)
4. daca ai si estrofem (sub forma de climen sau cyclo-progynova) sa-l iei si pe asta minim o zi
Doar asa analiza va fi concludenta
La synevo primesti rezultatul in 14 zile.
La Fundeni se poate face ignorand ultima ora de injectare a clexanului si rezultatul vine intr-o zi...."
Poate puneti pe prima pagina.
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
sper spune:
Qiao am uitat la cate ore de la punctie ai voie sa reiei clexane.
O sa fie o pb, fac FIV la Sibiu, pana reiau clexane mai trec niste ore, are pauza aia de 48 ore inainte de punctie (deci pauza mare), apoi tb sa fug iar la Sb dc fact ET la 3 zile. Sper sa nu pice in WE cand tb sa sa fac analiza
QiaoBing spune:
sper multumesc mult. cam asa ma gandeam si eu, sa intre in meniu si progesteronul.
Mie nu mi-a zis inca dr cum o sa fie tratamentul dupa ET, o sa aflu probabil atunci. De la Fundeni mi-au zis ca se reia Clexane la 48 de ore dupa ET.
Eu imi faceam iluzii ca ma duc sa fac analiza intre punctie si ET, sa nu ma mai agit dupa ET, dar atunci nu o sa am Clexane, asa ca as face-o degeaba.
Ziua in care facem analiza e ... cand vrem noi, pt ca nu ne-o recomanda nici un dr, cel putin mie inca nu mi-a zis nimeni nimic de ea. Eu vreau sa o fac cat mai repede cu putinta, dar daca la tine prima zi in care indeplinesti conditiile e in w-e, o faci luni. Unde te duci sa o faci ?
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
sper spune:
Qiao voi face in Sibiu dar nu sunt nici din Buc nici din Sibiu. O sa fie un du-te vin-o. Parca la 24 de ore de la punctie am reluat eu clexane data trecuta nu 48. Este enorm de mult, ar insemna 4 zile fara clexane, ma trombozez de tot cu tona de hormoni in mine.
Cred ca cel mai bine este dupa ET sa facem antiFXa, asta dc facem ET la 3 zile, oricum embrionii mai plutesc 2-3 zile in uter pana la implantare. Daca facem ET la 5 zile at antiFXa o facem inainte de ET.
O sa vad ce zice si dr Uscatescu.
QiaoBing spune:
sper eu fac ET la 2 zile.
dr U mi-a zis pe mail ca dupa FIV sa maresc doza de clexane, dar nu a specificat la cat. Am intrebat-o daca nu e mai bine sa fac intai antiFXa sa vedem cum stau si dupa aia sa stabilim doza, dar nu mi-a mai raspuns de atunci. eu in familie am si antecedente de AVC hemoragic si nu as vrea sa cad in extrema cealalta.
cand ai FIV-ul ?
sper spune:
Acum 1 an si ceva am facut FIV-ul. Mai trimite-i inca odata mail, poate nu l-a vazut.
maria.andrea spune:
asa suparata sunt si eu in seara asta, am tot sperat ca totul o sa fie bine dar acum sunt asa dezamagita si ma gandesc si "oare s-a intamplat ceva ?" pt ca prima data am rams din prima luna acum au trecut 2 luni si nu am ramas, deja imi fac griji, voi cum ati reusit?
o sarcina pierduta 8 s
Mutatia MTHFR A1298C heterozigot
Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) heterozigot