Trombofilia, o cauza a infertilitatii -67-
Raspunsuri - Pagina 7
sper spune:
Mie nu-mi raspunde nimeni? Ma simt ignorata
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
MeAlex spune:
Sper sa nu regretati vreodata decizia luata...Exagerezi cand spui ca noi am avut timp de studiat trombofilia, ca nu am aflat in sarcina...eu am aflat fix in sarcina si pana sa incep tratamentul, s-a oprit in evolutie...am facut 2 chiuretaje dupa fiecare sarcina pierduta si am simtit ca moare o parte din mine atunci...si acum, cand sunt insarcinata si am toata increderea in Dumnezeu, in medicii mei si in tratament, ma mai dor pierderile de sarcina...Imi pare rau ca scriu atat de dur si de trist, imi pare rau pentru fete, ca le amintesc de lucruri dureroase. Eu m-am bucurat cand am aflat ca am trombofilie, chiar daca eram insarcinata, pentru ca stiam ca pot trata! Am o prietena in Canada si una in Grecia care fac tratament cu anticoagulant, ai vazut ca si Balanta spune acelasi lucru despre Austria...nu facem tratamentele astea dupa ureche.
Nu stiu de ce ai mai postat daca oricum parerile noastre nu au contat nicium, voi stiati deja totul...
8 saptamani si 6 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
MeAlex spune:
Draga Sper, chiar vroiam sa raspund...nu primesti notificari pe mail decat daca iti scrie cineva mesaj privat. Trebuie sa tii pagina deschisa si sa dai mereu refresh.
8 saptamani si 6 zile
_
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
sper spune:
Me Alex multumesc, mi-am dat seama ca nu se poate. Am scris mai multe mesaje aici dar pentru ca mi le-au moderat dupa 5-6 ore nu le-ati vazut . Este vreo graviduta sau mamica cu MTHFR C677T homozigot? Daca da, cine este? Vreau sa intru in contact cu ea. Sunt cu moralul la pamant, am ID-ul "Sper" dar nu prea mai sper deloc intr-o reusita.
Felicitari pentru sarcina.
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
MeAlex spune:
Multumesc, Sper! Dupa 10 mesaje postate, nu mai esti moderata si se vad in timp real. Pai sunt multe fete cu mutatia asta. Vezi ori la semnaturi, ori pe prima pagina. Trage un ochi pe prima pagina la mamici si gravidute si vezi care are...o sa iti vina inima la loc!
8 saptamani si 6 zile
_
pentru sanatos!
Gliana spune:
Atat de tare m-a afectat subiectul acesta, incat dupa ce am citit decizia de a avorta nu mi-am mai putut lua gandul de la bietul copil nevinovat.....
Tot ce pot sa spun este ca acest copil nu a fost cu adevarat dorit.......
Puteti sa va suparati sau nu....asta am sismtit sa spun.
Uneori pt a avea un copil, trebuie sa faci mullte sacrificii, mie imi venea deja sa vomit cand faceam clexane, 600 injectii oameni buni, nu e 1 si nici 10 injectii, apoi a trebuit sa renunt la tot, ma duceam la wc si atat, cand faceam dus oboseam, nu puteam sa fac absolut nimic, acum sunt din nou aceeasi femeie super energica si daca mama mea descoperea ca eu ma voi naste cu trombofilie trebuia sa ma avorteze???? Sau daca fiica mea, primul meu copil va avea trombofilie, nu i-am facut inca analize, ar fi trebuit sa o omor???
Imi pare ff rau ca reactionez asa, poate voi Dudutu aveti dreptate, poate noi avem dreptate, numai cel de sus va stii adevarul.......dar...pacat , mare pacat ca s-a luat aceasta decizie. Suntem multe mamici care am nascut copilasi superbi si avem tromofilie, unele dintre noi chiar severa....
Scuze inca odata daca am suparat pe cineva......
anioana2002 spune:
Sper vezi ca danezza are MTHFR C homozigot si e in 34 de saptamani..a scris cu o pagina un urma...
si eu am, dupa cum se vede si in semnatura, dar din pacate nu pot sa-ti ridic moralul cu o poveste foarte optimista in cazul meu...sunt fete care raman usor gravide dar nu pot pastra sarcina...eu fac parte din a doua categorie de fete care raman f greu...de 2 ani jumate nu ne mai protejam si pana acum nimic...
MeAlex spune:
Nu, Gliana, pe mine nu m-ai suparat si cred ca nici pe multe dintre fete...Ai dreptate! Si mie imi e greu sa revad postarile astea...
8 saptamani si 6 zile
_
pentru sanatos!
danezza spune:
Anioana - asa e, mai e un pic pana la galerie .. emotii mari! tin pumnii pt succes la tine
Sper - capul sus ca se poate. eu am MTHFR C677 homozigot, daca pot sa te ajut cu ceva, cu mare drag. Oricum fetele de aici sunt beton de informatii!
Gliana - pt frumusetea aia mica!!!
in 34+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot