Trombofilia, o cauza a infertilitatii -67-
Raspunsuri - Pagina 20
MeAlex spune:
Sigur, poate merge sa faca analizele, dar vezi ca rezultatele se dau in aceeasi zi, f rar, a 2-a zi. De asta ma gandeam ca e mai simplu sa nu se plimbe in mai multe zile. Analizele sunt recoltate si lucrate de asistentele de acolo, tot ele recomanda uneori si tratament, pentru ca sunt foarte multe fete si dr. Uscatescu nu ar putea vorbi cu toate.
10 saptamani si 6 zile
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
MeAlex spune:
Danylini, ar mai fi o varianta: banii pe care i-ar da pe drum (presupunand ca e tot din Arad), mai bine i-ar da la Synevo sau Medlife si ar face analizele pentru trombofilie ereditara (mutatiile). La Fundeni de multe ori nu afli ce ai, ci doar ca scartai undeva, si apoi, ca sa vezi exact, mergi si faci analize mai amanuntite la clinica privata. Multe fete de pe topicau facut asa sau au mers direct la clinica privata.
Fetelor, voi ce ziceti?
10 saptamani si 6 zile
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
maria.andrea spune:
am facut acum un test si a iesit a doua liniuta dar foarte neclara ca si cum as fi vazut-o eu ca stiam ca ar trebui sa fie acolo, mie mi-a venit pe 19 decembrie ultima menstra si deja ar fi 32 de zile.Am si ceva simptome parca ma simt plina pana in gat si nu pot sa mananc nimic.voi ce parere aveti?
o sarcina pierduta 8 s
Mutatia MTHFR A1298C heterozigot
Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) heterozigot
MeAlex spune:
Maria.andrea, si la mine a fost la fel, daca intrebam pe cineva, nu cred ca vedea liniuta. Fa un beta HCG.
10 saptamani si 6 zile
pentru sanatos!
maria.andrea spune:
o sa fac maine dimineata ca mai am un test clearblue digital si ala am inteles ca e mai sigur si apoi ma programez oricum la doctor ca si daca nu este e ceva in neregula sa intarzie atat.De la cat se vede daca este nevoie de clexane?eu acum iau aspenter 1 pe zi
o sarcina pierduta 8 s
Mutatia MTHFR A1298C heterozigot
Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) heterozigot
MeAlex spune:
Fetelor, am fost la eco, s-a oprit in evolutie saptamana trecuta...nu stim cauza, o sa mai facem analize, o sa vorbim saptamana viitoare. Macar e singurul medic care m-a inveselit si am iesit razand din cabinet, mi-a promis ca anul asta voi fi gravida iar si rezolvam noi sa fie bine. Va rog, nu sariti sa ma consolati, sunt OK, m-am dus cu asteptari limitate la eco, stiam ca sunt probleme mari. Incercam sa aflam cat mai multe acum ca sa stim ce sa evitam data viitoare.
Va pup si va rog din nou, sa nu ma consolati. Nu va suparati, vorbim orice despre sarcina, dar nu-mi spuneti toate in cor ca totul va fi bine. Am revenit cu arme si bagaje printre voi, prietenele mele mutante.
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
pentru sanatos!
sunshine4ever spune:
MeAlex
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi
sper spune:
MeAlex
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012
MeAlex spune:
Sunshine4ever, Sper si !
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
pentru sanatos!
p@ulici spune:
MeAlex imi pare f rau ... daca inca nu ai facut chiuretajul cere sa se faca analiza embrionului sa se vada daca a fost o problema de formare a lui ...
MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi