Trombofilia, o cauza a infertilitatii -67-

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

MeAlex

ai PM

p@ulici te-a indrumat bine; daca poti, sa faci analiza genetica a embrionului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

MeAlex sunt fara cuvinte. si eu la chiuretaj am facut analiza genetica, dar mi-a parut rau ca nu am cerut si anatomo-patologica.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor stiti sa-mi spuneti daca la o analiza anatomo patologica facuta in spital pe produsul de conceptie scrie daca a fost o problema de trombofilie? Eu nu mi-am ridicat buletinul nici acum dar luni ma duc dupa el. Nu m-am dus sa-l iau pt ca stiu ca ma va ravasi rau daca imi va spune ce sex a avut bebe

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

QiaoBing, la anatomopatologic nu se afla nimic in general...e descris ce e pe acolo, hematoame, tesuturi necrozate...si atat. Qiao, ti-au facut la spital analiza genetica?
Sper, nu se vede nimic legat de trombofilie la anatomopatologic.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trombofilia spune:

Va invit la capitolul 68

Mergi la inceput