Trombofilia, o cauza a infertilitatii -67-
Raspunsuri - Pagina 19
MeAlex spune:
Synevo (38 lei) si Medlife dau in aceeasi zi rezultatul.
10 saptamani si 4 zile
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
p@ulici spune:
Buna tuturor
Noi acum am venit de la control: bebele nostru este grasun are 1.260g are un avans de 4 zile, adica echivalent a 29 de saptamani, placenta arata bine, gradul ei de maturare este 1, rezistentele pe Aorta 0.54 iar pe Cerebrala medie 0.98, lichidul este din nou in cantitate normala ... iar colul lung 55mm si inchis ... si bebe inca nu s-a intors in burtica ... bine-nteles ca e bebe cu personalitate si asa ca nu a vrut sa ii faca pe plac dnei dr asa incat sa ii usureze munca ... Raman la Clexane de 0.4, iar ThromboAss il continuu inca o luna. Astept sa aflu in data de 26 daca fac laboratorul Synevo de la noi o analiza speciala, pt a putea depista un eventual risc de nastere prematura, iar maine fac analizele de urina, secretii si lama.
Cam astea sunt vestile de la noi, am obosit destul de tare si am tot simtit niste intepaturi interioare, probabil de la oboseala. Dna dr mi-a recomandat pana la 34 de saptamani sa nu mai fac gimnastica, pt a nu risca sa nasc din nou prematur, mai ales ca i-am spus ca am din ce in ce mai dese contractii nedureroase si uneori simt junghiuri pe sub burtica. Dar asta e ... urmatorul control va fi la 32 de saptamani. Pana atunci s-ar putea sa nu mai intru, vreau o perioada sa ma deconectez de internet, asa ca daca vedeti ca nu scriu nu va faceti griji.
Va doresc o seara placuta si sarcina usoara in continuare gravidutelor, iar aspirantelor asteptare cat de scurta
MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
maria.andrea spune:
ma bucur pt tine p@aulici si Dumnezeu sa va dea putere si sa fie totul bine...
Nu am cum sa ma duc maine sa fac testul dar o sa mai incerc cu un test de sarcina daca nu merg la doctor...
o sarcina pierduta 8 s
Mutatia MTHFR A1298C heterozigot
Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) heterozigot
aristica spune:
Paula ma bucur c-ati depasit pragul psihologic. Cred ca Gabriela vegheaza asupra fratiorului/surioarei ei
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
MeAlex spune:
Paula, ! Ma bucur pentru vestile bune! Sa fii zen, asa cum iti propui! E greu sa faci caciulitza?
10 saptamani si 5 zile
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
danylini spune:
Buna fetele, rusinica mie dar n-am mai scris la acest subiect de secole
Paula cum ti-am mai scris ma bucur enorm pentru voi si uite ca ai mai trecut de un hop si ai sa vezi ca totul va fi bine si vei avea un copil super sanatos.
danylini spune:
fetelor o intrebare , este maine dna dr. Uscatescu la spital? o cunostinta vrea sa mearga dupa 2 sarcini oprite in evolutie, multumesc anticipat
MeAlex spune:
Danylini, nu este maine la spital, dr. Uscatescu se intoarce pe 23 ianuarie, dar cred ca va fi full acolo, a fost in concediu de pe la jumatatea lui decembrie, vor da buluc toate gravidutele.
10 saptamani si 6 zile
pentru sanatos!
danylini spune:
MEALEX iti multumesc frumos ptr promptitudine... ea ar vrea sa faca si analizele ca nu are nimic facut, oare sa nu mearga ptr analize si apoi cand revine dna dr. sa mearga ptr consult? eu nu sunt din Buc si n-am fost niciodata la ea , am fost doar la Tm, si nu prea stiu dar as vrea sa o ajut.
sper spune:
Din cate am inteles se pot face analize chiar daca nu e d-na dr acolo si asistentele vad daca e nevoie de tratament sau nu.
Fetelor am o intrebare. Vi s-a intamplat sa va simtit mainile reci de la umar in jos? de vreo 3-4 ori mi s-a intamplat asta, m-am trezit noaptea cu mainile reci si mi-am mai luat o bluza. Cand m-am dus la toaleta am vazut ca am mainile albe, parca nu aveam sange in ele iar de Craciun mi-am simtit si fata rece si m-a durut capul pt 30 min. E un simptom de trombofilie, nu-i asa?
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012