Aspirante optimiste (745) Felicitari Simo_82 !!!
Raspunsuri - Pagina 9
MeAlex spune:
OK, Bobule, te duc la dezalcolizare dar vii cu II.
E minunata Tery! O scumpa!
6 saptamani si 3 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
Bob_Pixel spune:
ooo, ce papusica e Tery, arata yummy ca o bobo de pom.
Brb, ma duc dupa vinisor... daca nu ma intorc, inseamna ca am tabarat pe consort
Wishing for rainbow baby dust !
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bob_Pixel ooo, ce papusica e Tery, arata yummy ca o bobo de pom. Brb, ma duc dupa vinisor... daca nu ma intorc, inseamna ca am tabarat pe consort Wishing for rainbow baby dust ! |
Cool Bob
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
DenyAnd spune:
Lore nu pot intra de pe linkul care l-ai pus .
Dar lasa ca intru de pe picasa sa vad ca stiu parola
DenyAnd spune:
Mmmmmmm ce dragalasa e catelutza Lore
Imi plac enorm catelushii.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor va mai amintiti de mine? FELICITARI multe noilor gravidutze eu sunt mult mai bine, pot spune sincer ca m-am detasat foarte mult la job mai stau putin ca nu am mai rezistat si mi-am dat demisia, mai merg pana pe 26 incusiv am si o veste minunata, mosul a fost foarte bun cu mine si avem un nou membru a famiiei, o fetita de beagle, o cheama Tery si are 9 saptamani, e o scumpete nu am cuvinte sa va zic cat poate fi de dulce cand o sa fac poze o sa va fac cunostiinta cu ea va pup si va doresc ca visele sa devina reaitate cat mai repede |
Lore bine ai revenit!!!!
foarte bun a ideea cu catelushul
te distrage si te destinde extrem de mult
si noi ne-am luat o bichonitza acum 3 luni, acum are 5 luni jumate si e o dulceata
sa v a traiasca!!!!!
o sa te simti mult mai bine
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 terry https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/Lorena_86#5687447871061203650 |
Lore e o dulceata!!!!!
sa va traiasca
se vede ca e fetita
scumpurica
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
O ce activitate astazi pe aici, ce ma bucur.
Lore ce bine ca te-ai hotarat sa mai intri la noi.
Moni eu zic sa mai astepti, ca se pozitiveaza greu testul.
Eu acum m-am trezit dupa o umblatura prin magazine, deja e multa nebuneala.
Sunt un pic ca au anuntat astia reduceri la brazi si decoratiuni si cand am ajuns in magazin teapa ca erau mai scumpe decat saptamana trecuta, si eu imi facusem la iluzii ca anul asta imi fac brad dar pe bugetul meu nimic nu am gasit.
Va pupic merg sa pap ceva.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.