Aspirante optimiste (745) Felicitari Simo_82 !!!
Raspunsuri - Pagina 10
Katy82 spune:
Buna fetele! La mine azi e Z1 dupa 3 zile de spotting. Sa vedem daca mai fac HSG luna asta ca pica chiar de Craciun per. propice. Am inceput si tratamentul cu antibiotic si antiinflamator.
Fetele multumesc de incurajari!
Simo noi oricum nu avem voie luna asta din cauza antibioticului, deci din februarie eventual mai intru in cursa.
Moni imi pare rau ca ti-a iesit negativ, dar sti deviza noastra, pana nu vezi rosu mai sunt sperante!
pe toate!
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
http://lt1f.lilypie.com/qEgsp2.png
valicutza spune:
declar si eu z1...m-a izbit acum pe seara eu cred ca renunt la proiectul bebe 2, nu mai rezist sa fiu dezamagita luna de luna...ii multumesc lui Dumnezeu ca am deja o fetita sanatoasa si cuminte, si iau o pauza lungaaaa..va tin pumnii tuturor si o sa continui sa va citesc mereu, si sper sa va vad pe toate cum reusiti sa ramaneti gravidutze.
va pup si sarbatori fericite tuturor!
in curand
miky82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
merci mult Miky eu sunt mai ok, ca am fot precauta sotul meu e cazut tare cica m-a si visat toata noaptea ca mi se pozitiva testul.... a fost f dezamagit in februarie vreau sa fac laparo' auzi tu in ce zi ai facut laparo'? ai prin ovulatia in luna aia? merge si inseminare in luna respectiva? Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Moni au am facut operatia in ziua a 9a, dar nu stiu de inseminare daca se poate face, ce stiu sigur este ca mie mi-a zis sa prestez de cand pot, iar daca se intampla sa raman insarcinata nu era nici o problema, imi aduc aminte ca am prestat in ziua 14
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor va mai amintiti de mine? FELICITARI multe noilor gravidutze eu sunt mult mai bine, pot spune sincer ca m-am detasat foarte mult la job mai stau putin ca nu am mai rezistat si mi-am dat demisia, mai merg pana pe 26 incusiv am si o veste minunata, mosul a fost foarte bun cu mine si avem un nou membru a famiiei, o fetita de beagle, o cheama Tery si are 9 saptamani, e o scumpete nu am cuvinte sa va zic cat poate fi de dulce cand o sa fac poze o sa va fac cunostiinta cu ea va pup si va doresc ca visele sa devina reaitate cat mai repede |
Lore ma bucur ca ai mai intrat pe la noi si ma bucur foarte mult ca esti bine, felicitari noului membru.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
Bettercy spune:
Imi pare rau, Moni.
Lorena, bine ca ai mai intrat. Nu pot sa-ti vad catelusul...
Eu am vorbit cu parintii mei saptamana trecuta si faceau carnati. Mi-au facut asa o pofta de carnati de casa incat mi-am cumparat masina de tocat carne, carne de porc si vita, paprica si acum ma apuc de carnati! Am luat si un mat...nu mi-a luat nici un ban vanzatorul ca un mat era prea usor ca sa cantareasca ceva! E prima data in viata noastra cand facem carnati. sa ne tineti pumnii!
Sa aveti o duminica linistita, fetelor!
miha_23 spune:
Buna fete
La mine azi este ziua 23 si nu stiu ce sa cred, sanii ma dor din ziua 12 si de azi am o stare de balonare. Acum am facut un dus destul de fierbinte si mai rau imi este. Ziua de testare mi-am programat-o pe 26dec daca nu apar uratii inainte. Incerc sa ma linistesc sa nu fie doar niste nervi la stomac senzatia asta care o am.
Valicutza si katy82 capul sus o sa reusim toate cu rabdare
pup la toata lumea
DenyAnd spune:
Valicutza imi pare rau.
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
DenyAnd spune:
Hai ca refac listuta pt testare
- Moni pe 18 decembrie -inca mai asteptam test pozitiv
- Deny pe 22 decembrie
- Miky, Corina pe 25 decembrie
- Miha_23 pe 26 decembrie
- Mihaelafalt, Cixinica pe 27-28 decembrie
Tin pumnii pt toate sa venim cu II !
DenyAnd spune:
Mmmmm Betercy carnaciori
Tin pumnii sa-ti iasa deliciosi!
kmy_black spune:
buna fetelor, scz pt absenta dar este motivata sa stiti!!!
Monique
cred ca cel mai bine iti faci beta decat sa incerci testele astea din farmacie, ori astepti sa ai macar o zi -doua de intarziere inainate sa faci un test, in orice caz eu sunt optimista pana in panzele albe, deci fruntea sus!!!
valicuta
pt z1, dar o sa vezi ca o sa vina si 2!!
deny
hai cu II, sparge tu gheata ca vad ca fetele s-au descurajat putin1
lorena
bine ai revenit printre noi, o gura de aer proaspat adus de tine o sa faca bine la toate fetele!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!!