Aspirante optimiste (745) Felicitari Simo_82 !!!
Raspunsuri - Pagina 8
nouasnrs spune:
Am ambele mutatii PAI heterozigote si MTHFR A1298C - homozigot. Daca stii ce inseamna homozigot si ce inseamna heterozigot spune-mi si mie te rog. As mai vrea daca poti sa imi spui si ce sunt mutatiile astea. Vreau sa le pun si eu ca voi in semnatura si nu stiu cum.
MeAlex spune:
Homozigot este mai grav decat heterozigot. Daca ai 2 mutatii heteozigote, efectul se insumeaza si devine la fel de grav ca o mutatie homozigota. Nu mai stiu exact ce inseamna din punct de vedere stiintific, nu m-a interesat sa retin, ma intereseaza efectul mai degraba.
Pentru semnatura intri in susul paginii unde scrie Contul meu, apoi alegi Profilul meu, dupa care apesi Editeaza profil, iti va cere iar userul si parola, apoi se deschide pagina ta si gasesti jos Optiuni profil, unde apesi pe +, si scrii in rubrica Semnatura ce vrei tu.
Daca ramai si iti doresc din sufletul, insista sa faci in continuare Clexane!
Pentru discutii pe temele astea eu scriu aici, poate stii si paginile astea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169045&whichpage=12
si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168300&whichpage=20
6 saptamani si 3 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
lorena_86 spune:
buna fetelor
va mai amintiti de mine?
FELICITARI multe noilor gravidutze
eu sunt mult mai bine, pot spune sincer ca m-am detasat foarte mult
la job mai stau putin ca nu am mai rezistat si mi-am dat demisia, mai merg pana pe 26 incusiv
am si o veste minunata, mosul a fost foarte bun cu mine si avem un nou membru a famiiei, o fetita de beagle, o cheama Tery si are 9 saptamani, e o scumpete
nu am cuvinte sa va zic cat poate fi de dulce
cand o sa fac poze o sa va fac cunostiinta cu ea
va pup si va doresc ca visele sa devina reaitate cat mai repede
MeAlex spune:
Loreeeee, te pup!
Sunt asa scumpi catelusii beagle si au atata energie! Abia astept sa vad poze!
Ma bucur ca esti asa linistita. Hai, lucrurile se vor indrepta.
Va mai mutati in Bucuresti?
6 saptamani si 3 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
Bob_Pixel spune:
Hello, girls!!
Slabuta tare activitatea pe aici in ultimele zile, se vede ca sunteti fete gospodine si nu mai aveti timp de forumeala.
Tot astept fetele de pe listuta sa vina cu vesti +, n-am mai vazut liniute de saptamani
Monique...
Eu mi-am luat angajamentul sa inaugurez noul an cu ||, am inceput sa "muncim" serios in sensul asta. Am inaugurat Preseedul, sunt multumita de cum se "comporta", astept rezultate cu suzeta luna viitoare
Alex, asa-mi gadila pipotzica sa vad cum mai adaugi cate o zi-doua la semnatura. Pupi multi pentru VOI
Aaaa, si nu stiu cum faci, de unde scoti bani, da' va trebui sa-mi platesti tratamentul la dezalcoolizare, ca nu trece ziua fara paharelul de vin rosu (m-am infipt in Cramele Recas ieri si-am iesit cu 2l, ca cica nu au sticla mai mica)
Wishing for rainbow baby dust !
Bob_Pixel spune:
Yaayy, Lore, ce ma bucur ca ai revenit !
Adoooorrr rasa beagle, vreau si eu un catelus offff. Sa va traiasca Tery, sa va bucure si sa va aduca relaxare si apoi vine si un
Poate aduce mosul (sau anul nou) si un job mai decent... mult noroc iti urez!!!
lorena_86 spune:
aex, bob
acum avem sedinta foto si in cateva minute incarc pozele pe picasa
bob pai e fetita si vrem sa faca puisori cand o sa mai creasca asa ca iti dau si tie unul
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 aex, bob acum avem sedinta foto si in cateva minute incarc pozele pe picasa bob pai e fetita si vrem sa faca puisori cand o sa mai creasca asa ca iti dau si tie unul |
Deci daca nu reuseste sotul sa ma faca mamica, ma faceti voi !
Noi avem deja o natie criminala de copil-pisic, mi-e teama pentru orice vietate ne calca pragul, oooofffff
DenyAnd spune:
Moni imi pare rau dar poate e prea devreme pt test.
Lore ce ma bucur ca esti bine
Bob credeam ca numai eu cu vinul rosu zilnic. In ultima saptamana am rarit-o o data la 2 zile.
Va doresc o duminica frumoasa
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
lorena_86 spune:
terry
https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/Lorena_86#5687447871061203650